Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Lian Li prezinta doua carcase PC Full Tower deosebite

  1. #1 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

    Lian Li prezinta doua carcase PC Full Tower deosebite

    Se pare ca Lian Li este hotarat sa ''rupa'' gura targului cu cele 2 carcase creeate de el, si anune PC-A75X si PC-A76X, acestea sunt realizate complet din aluminiu, aceste doua ''casute'' pentru componentele noastre nu prezinta mari diferente intre ele, decat ca A75X are un panou frontal detasabil iar A76X are usa frontala cu incuietoare, pentru cei care vor sa doarma linistiti noaptea, fara a mai purta de grija componentelor lor dragi, ce ii ajuta sa triumfe in razboiul virtual.

    Carcase sunt inalte de 51 de cm si late de 22 cm iar sistemul de racire este alcatuit din 3 ventilatoare de 140 mm aflate in dreptul bay-ului de hardiscuri, unul de 120 mm asezat pe spate si posibilitatea de a mai adauga inca doua de 120 mm deasupra si in lateral.

    Inauntrul carcaselor este foarte spatios si cand spun spatios chiar nu glumesc, putand fi montate 12 hardisk-uri de 3,5 inchi si trei de 2,5 inchi ce se monteaza in fata, deasemenea gasim si doua porturi USB 3.0, doua USB 2.0 si ''niste'' porturi audio HD deasupra, irelevante pentru gamerii care au placi de sunet dedicate.

    Ambele carcase vor fi lansate in SUA si Canada la sfarsitul lunii, avand doua preturi diferite:
    - Lian Li A75X la pretul de 199 $
    - Lian Li A76X la pretul de 219 $
    Attached Images Attached Images lian-li.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu tot nu mai pot sa recomand nimanui carcase full din aluminiu. Mai ales de la Lian Li. Ultimele 2 carcase de genul asta, mai ca am fost nevoit sa le pun greutati inauntru, pentru a le mai atenua vibratiile. La fiecare HDD, sursa, ventilator in parte a trebuit sa folosesc fie "suruburi din cauciuc" fie sa pun "saibe" de cauciuc. Si tot nu am facut mare branza. Raman la parerea ca otelul e sfant, iti ofera stabilitatea si greutatea necesara.

    So i'll stick to Cooler Master Cosmos II (dupa upgrade de la Bitfenix Collossus)
    Attached Images Attached Images bitfenix_collossus.jpg cooler_master_cosmos_ii_inside_1.jpg cooler_master_cosmos_ii_inside_2.jpg cooler_master_cosmos_ii_1.jpg cooler_master_cosmos_ii_2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 24-10-2012, 11:33
  2. The Tower of Shadow Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 1 Last Post: 20-08-2009, 12:28
  3. Doua harti si doua arme pentru Killzone 2 By istrategie in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 16-07-2009, 12:36

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts