Mandru posesor a unui hTC One X. Am avut o groaza de tel inainte, incepand de la Nokia-urile din copilarie pana mai recent la Samsung-uri Android, ultimul fiind un S2. A fost cea mai buna decizie sa trec pe hTC. Pur si simplu nu cred ca exista telefon actual mai frumos decat un OneX-ul pe culoarea alba. Design-ul e superb si cu o clasa peste oricare alt telefon. Il am deja de un juma de an, nu inceteaza sa ma uimeasca si peste tot unde merg lumea il observa si ma roaga sa il butoneze putin. Poate ca e ciudat argumentul asta, dar imi place si pt ca e putin mai rar intalnit (cel putin in cercul meu). O groaza de prieteni si cunostinte au S3 sau iPhone si nu mi-ar placea sa am acelasi tel ca ei.
Sunt sigur ca si noul One o sa rupa si arata f promitator, dar voi face pauza de la generatia asta intrucat nu exista aplicatii care sa imi foloseasca actualul nici macar la jumatate din capacitate. Cel mai probabil o sa astept modelul "flagship" de anul viitor. O data la 2 ani sa schimbi tel mi se pare cel mai rezonabil.
O mica corectura pt Monky, in tabelul de la inceput la caracteristicile telefoanelor...S3 are 1 GB nu 2. Cam toate astea de top de anul trecut aveau 1 GB, inafara de Note 2 care avea 2. Anul acesta o sa fie la moda 2 GB si asa o sa aiba si viitorul S4, One si altele.
Btw, pt mine faptul ca e monobloc e un mare plus. Arata mai bine tel si nu se desparte in bucati cand il scapi (si l-am scapat de multe ori). Iar memoria de 32 GB e mai mult decat suficienta pt mine, nu am nevoie de nici un sd slot.

Bookmarks