Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 90

Thread: HTC One: o lectie de design si performanta pentru Android

1. #41 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Mandru posesor a unui hTC One X. Am avut o groaza de tel inainte, incepand de la Nokia-urile din copilarie pana mai recent la Samsung-uri Android, ultimul fiind un S2. A fost cea mai buna decizie sa trec pe hTC. Pur si simplu nu cred ca exista telefon actual mai frumos decat un OneX-ul pe culoarea alba. Design-ul e superb si cu o clasa peste oricare alt telefon. Il am deja de un juma de an, nu inceteaza sa ma uimeasca si peste tot unde merg lumea il observa si ma roaga sa il butoneze putin. Poate ca e ciudat argumentul asta, dar imi place si pt ca e putin mai rar intalnit (cel putin in cercul meu). O groaza de prieteni si cunostinte au S3 sau iPhone si nu mi-ar placea sa am acelasi tel ca ei.

Sunt sigur ca si noul One o sa rupa si arata f promitator, dar voi face pauza de la generatia asta intrucat nu exista aplicatii care sa imi foloseasca actualul nici macar la jumatate din capacitate. Cel mai probabil o sa astept modelul "flagship" de anul viitor. O data la 2 ani sa schimbi tel mi se pare cel mai rezonabil.

O mica corectura pt Monky, in tabelul de la inceput la caracteristicile telefoanelor...S3 are 1 GB nu 2. Cam toate astea de top de anul trecut aveau 1 GB, inafara de Note 2 care avea 2. Anul acesta o sa fie la moda 2 GB si asa o sa aiba si viitorul S4, One si altele.

Btw, pt mine faptul ca e monobloc e un mare plus. Arata mai bine tel si nu se desparte in bucati cand il scapi (si l-am scapat de multe ori). Iar memoria de 32 GB e mai mult decat suficienta pt mine, nu am nevoie de nici un sd slot.

2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa stii ca majoritatea amicilor care au HTC-uri (nu sunt multi, ce-i drept), au cam acelasi "sentiment". Isi iubesc HTC-ul... si ca un funny fact, toti urasc Samsung.
    Quote Originally Posted by hitokiri View Post
    O mica corectura pt Monky, in tabelul de la inceput la caracteristicile telefoanelor...S3 are 1 GB nu 2. Cam toate astea de top de anul trecut aveau 1 GB, inafara de Note 2 care avea 2. Anul acesta o sa fie la moda 2 GB si asa o sa aiba si viitorul S4, One si altele.
    Nu am de ce sa fac o corectura, intrucat Galaxy S3 se vinde in majoritatea tarilor in varianta cu 2GB RAM. US, Canada, UK, etc... de mai bine de 9 luni vand varianta cu LTE si 2GB RAM. Este vorba despre Samsung I9305 Galaxy S III - Full phone specifications (i9305 vs i9300).

3. #43 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Putin off-topic. International version e cu 1GB si procesor Exynos. Dupa cum scrie si pe gsmarena, i9305 a aparut in septembrie, deci ceva mai tarziu si ma indoiesc ca face obiectul vanzarilor de milioane. Initial, varianta de 2GB a aparut in US, cu procesor dual core, Snapdragon.(doar aceasta suporta chip LTE)

4. #44 SP
    Junior Member Simpleb's Avatar
    Monky... de cand are Z10 8mp camera frontala si 2mp cea de la spate?

5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Simpleb View Post
    Monky... de cand are Z10 8mp camera frontala si 2mp cea de la spate?
    Eh, e invers... iti dai seama

6. #46 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

---------- Post added 15-03-2013 at 01:09 PM ----------

7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am observat ca majoritatea inclina spre varianta Silver... as vrea sa vad un review pentru black version

8. #48 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai oameni buni, ala negru e din plastic? Wtf? In cazul asta merg pe silver

9. #49 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai oricum arata mai bine pe silver.

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Mai oameni buni, ala negru e din plastic? Wtf? In cazul asta merg pe silver
    Eu din cate vad aici, scrie destul de clar ca varianta black este "unibody full-metal construction oozes quality, with HTC claiming to have overcome the "death grip" problems associated with metal bodies in the past."

11. #51 SP
    Junior Member dIAs's Avatar
    black version

12. #52 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Imi place foarte mult screen-ul asemanator cu Flipboard. Daca ma apuca nebuniile sa ma despart de aifon, HTC-ul asta e primul pe lista.

13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca ar fi reusit sa faca marginile mai mici (ma refer la spatiul dintre ecran si body), l-ar fi micsorat suficient cat sa ajunga la perfectiune.
    Cu "grilele" de la speakers m-as putea obisnui... pe negru nu mai par atat de "enervante".
    Pacat ca nu avem si suport de microSD. In rest, ma bucur sa vad asa ceva si in alte tabere decat la Apple.

14. #54 SP

15. #55 SP
    Member Snake's Avatar
    Cat de tari au fost cei de la htc la faza asta:

16. #56 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Studio quality sound o dau si astia in pastai de acuma cu publicitatea asta pai se compara sunetul de la telefonul asta cu o pereche de casti High - End Sennheiser.

17. #57 SP
    Junior Member dragosch1's Avatar
    La noi cand va aparea ?

18. #58 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    S-a lansat in România, dar in magazine ajunge in a doua jumătatea a lunii aprilie.

19. #59 SP
    Junior Member dIAs's Avatar

telefonul se poate vedea in Bucuresti la Afi si Baneasa Vodafone doar varianta pe gri

20. #60 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Sunt un demodat si un fixist, nu dau doi bani pe smartphoneuri, pentru mine sunt inutile, scumpe si o grija in plus. Asta nu inseamna ca-i condamn pe cei care le detin sau care sunt pasionati de asa ceva, dar sa ajungem sa urmarim tot felul de idioti care compara marul rosu cu marul verde si care nici macar nu au un cat de mic simt estetic (prea tare caloriferul de fonta si mobila in stil "victorian")... foarte profi tipu!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast