Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Inca un super smartphone de la chinezi: Nubia Z5

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Inca un super smartphone de la chinezi: Nubia Z5

    Se pare ca au inceput sa explodeze lucrurile atunci cand vine vorba de tehnologia "Made in China". Daca pana nu demult nu vedeam venind de acolo decat replici ieftine si de obicei proaste, iata ca situatia pare sa se schimbe. Cu putin timp in urma anuntam de la Oppo noul smartphone Finder 5, ecran de 5" FullHD, cu procesor Quad Core, 2GB RAM, 12Mpx camera si o baterie de 2500mAh, totul cu o grosime de doar 8.86mm. Well, cei de la Nubia (o marca a ZTE), vin cu modelul Z5 care are specificatii chiar mai bune: pe langa "standardul" de 5" FullHD, Quad Core la 1.5Ghz, 2GB RAM si 32GB storage, avem o noua camera de 13Mpx F2.2 cu 5 elemente optice de la Konica Minolta, baterie de 2300mAh, 126gr si totul la doar 7.6mm grosime!

    Mai mult, fata de HTC Butterfly, Droid DNA sau Samsung Galaxy S III, noul Nubia Z5 la aceste dimensiuni si greutate, are frame-ul din aluminiu si nu plastic! Deasemenea, pe langa varianta din aluminiu, se pare ca va exista si o versiune din titanium. Preturile estimate sunt de 550 USD (pentru varianta cu 32GB din aluminiu) si 1200 USD (pentru cea din titanium).

    Trebuie mentionat ca pentru design cei de la Nubia au colaborat cu celebrul designer italian Stefano Giovannoni. Si ca un bonus, pentru ca Nubia este un nume nou pe piata, acestia nu vor cere banii cumparatorilor in avans, ci la livrare. Acestia il pot returna in 7 zile "no questions asked". Ba mai mult, in cazul in care apar probleme cu smartphone-ul de la Nubia, acestia garanteaza faptul ca iti vor trimite un "temporary unit" pe care sa-l folosesti pana primesti smartphone-ul tau de la service.

    Prin urmare... wow! Nu pot sa spun decat ca in sfarsit se intampla ceea ce se temeau multe piete (in special cea americana, desigur) ca va avea loc la un moment dat: chinezii lanseaza produse si servicii serioase! Ramane de vazut ce se va intampla in continuare, si ce efect vor avea astfel de produse pe piata din Europa.
    Attached Images Attached Images nubia-z5.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Recomandare Smartphone By Florin85 in forum Android
    Replies: 17 Last Post: 20-04-2014, 12:06
  2. Inca 22 super joculete pe CG Arcade ! By MonkY in forum Console News
    Replies: 26 Last Post: 08-08-2008, 15:52
  3. Inca 12 super joculete pe CG Arcade ! By MonkY in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 03-08-2008, 16:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts