Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Cel mai rapid mirrorless isi face aparitia: Nikon 1 J4

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Cel mai rapid mirrorless isi face aparitia: Nikon 1 J4

    Probabil multi dintre voi sunteti atrasi de solutiile mirrorless, solutii care ofera atat avantajele dimensiunilor reduse de pe compacte cat si avantajele lentilelor interschimbabile de pe DSLR-uri. Generatia camerelor mirrorless insa este una inca tanara si mai este mult de lucru. Nikon mai face un pas in acest sens si ne prezinta cel mai evoluat model al seriei Nikon 1, denumit J4. Acesta se lauda chiar ca depaseste performantele unui DSLR atunci cand vine vorba de tracking-ul subiectelor in miscare, si face acest lucru cu cele 105 puncte de focalizare de tip phase-detection si 171 de puncte de focalizare de tip contrast-detection.

    Senzorul de tip AF CMOS primeste si el un upgrade si ajunge la 18.4 Megapixeli (fata de 14.2 Megapixeli ai lui J3), iar procesorul de imagine este ultimul EXPEED 4A. Cu ajutorul lor Nikon 1 J4 se poate lauda cu 20 FPS-uri cu AF tracking si pana la 60 FPS-uri cand focusul e locked.

    Pe partea de video J4 nu poate vorbi de rezolutii 4K, dar poate inregistra 1920 x 1080/60p (maxim 10 minute) cu functii precum Fast Motion, Jump Cut si 4 seccond Movie.

    Avem si un nou ecran touch screen (electrostatic) cu diagonala de 3" si aproximativ 1 milion de pixeli, WiFi built-in, si poate fi achizitionat impreuna cu doua noi accesorii: o carcasa waterproof (WP-N3) rezistenta pana la maxim 45m adancime si un flash extern (SP-N10) waterproof pana la 100m.

    Modelul J4 vine insa cu o optiune de storage care s-ar putea sa nu fie pe placul fotografilor: microSD. Din pacate, acesta este unul dintre preturile platite pentru dimensiunile mai mici fata de modelul anterior.

    Nikon 1 J4 se va comercializa in 4 culori (negru, alb, argintiu si orange), insa nu stim o data exacta in care il vom gasi in magazine. Acelasi lucru valabil si pentru pret, insa tinand cont ca J3 cu lentilele de 10-30mm costa 600$, nu putem decat spera sa fie in acelasi target.

    Sursa: Nikon | News | Advanced Camera with Interchangeable Lenses Nikon 1 J4 WP-N3 Waterproof Case SB-N10 Underwater Speedlight.
    Attached Images Attached Images nikon_1_j4.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry, dar trebuie neaparat sa urc si varianta orange... pt. ca arata intr-un mare fel. Cand faci poze cu asa ceva, sigur vei fi tu punctul de atractie principal, si nu subiectul tau
    Attached Images Attached Images nikon_1_j4_orange.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. WWE 2K15 isi va face aparitia in octombrie By colossus in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 02-09-2014, 18:52
  2. Homefront: The Revolution isi face aparitia By paunstefan in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 06-06-2014, 18:14
  3. Replies: 0 Last Post: 07-03-2014, 01:46
  4. Spartacus isi face aparitia in jocuri! By Dant3 in forum Console News
    Replies: 12 Last Post: 11-04-2013, 22:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts