Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Ps4 nou sau second hand.

1. #1 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar

Ps4 nou sau second hand.

Salut. Ce parere aveti ce e mai bine sa iau: un ps4 nou de 500 gb sau unul second de 1 tb cu cateva joucuri? Garantie au ambele dar nu as vrea sa umblu cu consola prin serviceuri. Mersi.

2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca ambele au garanție poți lua si SH. Daca e ultima varianta, aia fara suprafață glossy, mergi liniștit, au rezolvat multe probleme anterioare. De fapt cred ca ai mai multe șanse sa ajungi in service cu consola noua de 500gb, presupunând ca e prima ediție.

3. #3 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    ^+1
    Sh doar cu garantie.

4. #4 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    cat are garantie cea de 1 TB, si cat timp a fost folosita? ai preturi pentru ambele? asa se poate emite o parere mai "avizata".

5. #5 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Cea sh ar mai avea cam 1 an garantie. Cealalta noua din magazin. Pret cam 1500 ambele.

6. #6 SP
    sigur, acum depinde un pic si cat de intens a fost folosita cea SH. dar eu daca as fi in conditiile astea as lua-o pe cea de 1TB, mai ales daca mai are si un an garantie.

7. #7 SP
    Member chris diaz's Avatar
    1500 lei cea second hand este enorm de mult. Chiar daca are HDD de 1 Tb. Vezi ca la Altex consola de 500 Gb costa 1450 lei, iar cea de 1 Tb costa noua 1699 lei. Sa dau 1500 lei pe o consola folosita 1 an, cand cu 2 milioane lei in plus am una noua, cu garantie 2 ani, mi se pare o prostie.
    Eu am vandut PS4 cu HDD de 500 Gb, avand aproape un an garantie, cu 1000 lei, in locul tau, nu as da mai mult de 1300 lei pe consola second-hand.

Console - Playstation 4 - Gaming - Jucarii | ALTEX

8. #8 SP
    Junior Member mihai176's Avatar
    Nu este ok pretul de 1500 lei pentru un PS4 de 1TB. Eu am cumparat un PS4 de 500GB, garantie peste un an cu 1100 lei. Pe cel de 1TB mai mult de 1300 lei nu as da.

9. #9 SP
    Omul a zis ca are cateva jocuri. Daca asta inseamna sa zicem 6 jocuri gen Witcher, Fallout, GTA sau Uncharted 4 merita 1500. Oricare din jocurile astea se vinde sh la ora asta cu minim 100 de lei. In functie de ce inseamna cateva jocuri faci un calcul si vezi. Mie mi se pare o prostie sa vinzi consola cu un an de garantie cu 1000 de lei dar nah...

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    ....... Mie mi se pare o prostie sa vinzi consola cu un an de garantie cu 1000 de lei dar nah...
    Si mie mi se pare o prostie ce faci tu acum. Nu stii cum arata consola mea (in special la partea lucioasa ma refer), dar te grabesti sa-ti dai cu parerea. Sunt oferte la console de 1 Tb pe OLX si la 1200 lei. Ghici ce ? Nu se vand nici alea. Asa ca nu mai judeca tu ca este o prostie ca am renuntat la 1-2 milioane (costa 1450 noua), dar am reusit s-o vand. Si am fost si foarte multumit de asta. Stai sa vezi cand o apare PS4 Neo, cat vor scadea preturile la PS4 actual. O sa fie o gramada de oferte la 7-8 milioane dar n-o sa cumpere nimeni, toti vor dori PS4 Neo.
    Repet, nu m-a deranjat s-o vand cu 1000 de lei, eu macar am reusit, bafta si altora care se chinuie sa le vanda.

11. #11 SP

Vezi ca e foarte cald afara, sa te hidratezi bine, ca poate se umfla o vena sau faci spume.

nici tu nu te-ai interesat ce jocuri ii oferea vanzatorul omului inainte sa spui ca e o prostie sa dai 1500 pe o consola SH sau sa stii cum arata macar consola in comparatie cu a ta, dar te-ai grabit sa-ti dai cu parerea referitor la ce e o prostie si ce nu. despre ce vorbim?

Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Sa dau 1500 lei pe o consola folosita 1 an, cand cu 2 milioane lei in plus am una noua, cu garantie 2 ani, mi se pare o prostie.

Nu stii cum arata consola mea (in special la partea lucioasa ma refer), dar te grabesti sa-ti dai cu parerea. Asa ca nu mai judeca tu ca este o prostie ca am renuntat la 1-2 milioane (costa 1450 noua)

12. #12 SP
    Si stii tu ca respectivul ii oferea spre vanzare jocurile enumerate de tine ? In nicio oferta de vanzare a vreunei console cu jocuri nu am vazut in acel pachet mai mult de unul, doua care sa merite. Dar abereaza tu in continuare. Cand ma atentionezi cu privire la facutul de spume, vorbesti din experienta ta personala ?

13. #13 SP
    evident ca din proprie experienta.

subtilitatile limbii romane: sigur ca nu stiu, de aia am zis DACA.

ps: nici n-am cautat prea mult ca sa gasesc un anunt cu jocuri misto. primul anunt deschis: http://www.consolegames.ro/forum/f89...-jocuri-casti/

14. #14 SP
    Are doar un joc fizic, iar eu am dubii ca ar fi vandut-o. Ori ca ar fi vandut-o la 1500 lei pe acest forum, in conditiile in care are 0 la feedback. Uita-te pe OLX, sa vezi cati stau cu consolele nevandute.
    Oricum, eu ma opresc aici, nu de alta dar ii facem praf topicul omului. Parere personala, nu merita mai mult de 1300 lei acea consola second hand, cu hdd de 1 Tb.

15. #15 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Niciun ps4 SH nu merita mai mult de 1000 de ron. Cand găsești oferte super la cele sigilate.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

16. #16 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Nu stiu ce sa zic cu scaderea preturilor dupa ce apare NEO. Dupa ce a aparut ps4 nu mi se pare ca au scazut enorm preturile la ps3. Referior la dilema mea m-am hotarat sa astept o oefrta buna la una noua de la alex emag media galaxy etc...pana la urma si sentimentul de a o desface tu merita platit .

17. #17 SP
    asta in mod clar

18. #18 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Nu stiu ce sa zic cu scaderea preturilor dupa ce apare NEO. Dupa ce a aparut ps4 nu mi se pare ca au scazut enorm preturile la ps3. Referior la dilema mea m-am hotarat sa astept o oefrta buna la una noua de la alex emag media galaxy etc...pana la urma si sentimentul de a o desface tu merita platit .
    Bine faci. Si eu stateam in dilema daca sa imi iau acum un PS4 folosit (am cat pentru unul de 500GB cu pachet standard si un eventual de garantie ramasa), dar am hotarat ca mai bine astept inca 2-3 saptamani si imi iau unul nou, sa fiu sigur ca nu sunt probleme la garantie, plus sa am placerea sa-l desfac primul.
    La Altex/Mediagalaxy e de multe luni consola neagra de 500GB la 1450 Lei, si cateodata mai baga in pachet si un joc. De exemplu acum il au la pachet cu DiRT Rally Legend Edition.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks