Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: XIM Apex pe PS4 (configurari pentru jocuri)

  1. #1 SP
    Member G@by's Avatar

    XIM Apex pe PS4 (configurari pentru jocuri)

    Salut.
    Stiu ca pe forumul oficial este un thread dedicat, oficial as putea sa spun, in care sunt puse configurarile pentru cateva jocuri, dar sunt principale, generaliste.
    De ex. pt CoD WWII inca nu au postat nimic.
    Totusi jocul este recunoscut si pus in lista jocurilor pe care softul lui XIM Apex o descarca la initializare. Probabil ca la descarcarea "listei", se descarca si o configurare bruta, perfectibila, pentru ca altfel nu ar mai fi thread-ul oficial de pe forum.
    Eu sunt incepator in treaba asta, nu ma compar cu cei care au folosit pana acum XIM4 (deja familiarizati cu multe aspecte) si de aceea poate ne impartasesc din cunostintele lor.
    Nu exista un manual detaliat, in care sa se explice fiecare setare la ce e prin meniul ala.
    Daca cineva a facut, de ex., modificari pe la "Ballistics Curve", sau daca cineva chiar isi face timp/mila sa explice ce face fiecare chestie din meniu, ar fi mai mult decat perfect.
    Eu am gasit o setare, generalista, merge chiar bine (dar nici nu pot face o comparatie) , totusi sunt convins ca nu degeaba sunt si celelalte setari. Recunosc, poate ca mai mult as vrea sa aflu ce face fiecare in parte. In final, sunt gusturi si gusturi, nu putem lua o configurare ca fiind perfecta pentru toti.
    Pentru CoD WWII :
    Mouse: Logitech G502: 1000 Hz / 12.000 DPI
    H / V Sensitivity: Insane (asa se recomanda)
    XIM Apex :
    HIP = 80
    ADS = 70
    ADS Delay = 200ms


    Restul, sunt asa cum a descarcat Apex-ul prin softul sau, la initializare.
    Multumesc.

    (Ca sa anticipez probabila intrebare, "Cum e cu XIM Apex, cum se misca fata de PC ?", o curiozitate normala pentru multi, spun doar ca cel putin mie imi pare ca se misca 1:1 cu PC-ul, imbunatatirea fata de XIM4 (cunoascuta doar din diferentele din sfecificatii, in cazul meu) fiind semnificativa, asa cum spun TOTI cei care au folosit XIM4. Si oricum, XIM4 era cel mai bun de pe piata. Youtube-ul deja abunda de exemplificari, desi are doar vreo 10 zile de la lansare.)

  2. #2 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Si cu toate astea, de ce ai prefera sa joci cu mouse pe o consola ?!

    Daca preferi mouse-ul clar trebuie sa joci pe PC , pot sa inteleg ca nu vrei sa joci pe PC doar pt ca te crezi inferior celor cu mouse de pe PC, in rest un consolist daca vrea o schimbare o sa-si cumpere :

    fie

    https://altex.ro/controller-nacon-so...ey-camouflage/

    sau

    https://i.nextmedia.com.au/Utils/Ima...&w=900&c=0&s=0

    ori pe xbox one :

    https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/...ess-controller

    Cert e ca la general nu conteaza prea mult , un soldat bun te face oricum chiar daca joci cu mouse pe ps4 si esti mediocru , cam cum este pe un PC mouse vs mouse

    Asadar in final chiar nu stiu pt ce ai renunta la confortul controllerului pt a face bataturi pe lateral frecand mana pe un mouse pad..jucandu-te pe o consola ( ca un mediocru ).

    Scuze pt offtopic dar nu m-am putut abtine.. ( postarea nu este dedicata G@by , ci celor ce folosesc artificiile astea )

  3. #3 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Pentru ca e mult mai usor sa tragi cu mouse in FPS. Daca joci pe PC toti au mouse si te bat ei, dar pe consola daca tu ai mouse si ceilalti se chinuie cu controller iti poti satisface ego-ul de antisocial plictisit ajungand mereu pe primul loc in clasamentele digitale. Obv.

  4. #4 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Pentru ca e mult mai usor sa tragi cu mouse in FPS. Daca joci pe PC toti au mouse si te bat ei, dar pe consola daca tu ai mouse si ceilalti se chinuie cu controller iti poti satisface ego-ul de antisocial plictisit ajungand mereu pe primul loc in clasamentele digitale. Obv.
    Totusi nu o poti numi chinuiala , mie unul mia placut mutarea de la pc la consola (te obisnuiesti greu cu controllerul dar nu regret mutarea)

    Probabil G@by vor aparea in timp cum se-au setat alti jucatori , eu cred ca pe moment e prea nou programul si va aparea in timp.

  5. #5 SP
    Member G@by's Avatar
    Da, stiu de polemica sau polemicile astea, console vs PC, sau controler vs mouse, dar nu aici am avut eu intentia sa aduc discutia.
    Am pornit-o sa zicem dintr-un stadiu deja stabilit, de a folosi un mouse pe consola. Nu era vorba de ceva gen, "oare sa fac asa ceva, sau nu ?" Eu nu joc online (deocamdata), asa ca sare din discutie eventualele frustrari a celor cu controlere care, vezi Doamne, ar fi efectiv "linsati" pe campul de lupta , ci este DOAR pentru placerea de a juca, iar daca eu (ca si multi altii) se simt mai bine la shootere cu un mouse in mana, asta e, "gusturile nu se discuta".
    Eu nu suport sa le joc din controler. Ce vreti sa fac ? Sa-mi tai mainile ? Sa-mi scot ochii ? Asta nu inseamna ca nu am incercat. Spus foarte pe scurt, e o "chestie", de a avea arma (controlul) in mana, in toata palma si nu doar intr-un deget. Stiu ca pentru unii, mai ales pentru cei familiarizati pe controler, pare ciudat, dar asta e. Iar sa le joc pe PC, nu are rost sa fortez lucrurile, avand in vedere ca acum am vreo 3 laptopuri cu performante medii, iar sa iau unul pt gaming sau vreu desktop, chiar nu vad de ce as face-o, avand in vedere ca am in casa 2 console si alte variante portabile.
    Cat despre cei ce folosesc emulatoare, ca Venom, Hori, sau XIM, deja sunt o comunitate insemnata, in plina expansiune. Sa nu uitam ca Xbox si-a personalizat de curand setul PRO Tac de la Hori si il au ca accesoriu recunoscut. Deci nişa este in dezvoltare, fenomenul este luat in seama, iar Apex se vrea a fi un emulator 1:1 cu PC-ul, ceea ce se pare ca la cele mai multe jocuri, reuseste. Cica...
    Acum, ca sa ajungi la performanta lui maxima, conteaza si setarile, de aici si ideea de a deschide un topic cu setari, sfaturi, ponturi, la noi, in romana.
    Dar repet, prornim discutiile din postura clara si finala de a folosi mouse si tastatura (sau Sony Navigation) pe consola. Deci hotararea este deja luata. Ca unii sau altii injura varianta, este strict problema lor, asa cum asta este problema celor care au ales-o.
    Multumesc.

    Deocamdata eu nu am trecut Apex-ul la software-ul Beta.
    Are el mai multe setari, are review-uri bune, dar oricum, este inca in faza de modificari, asa ca astept finalul. Plus ca deocamdata nu vreau sa ma lovesc de prea multe setari, pentru ca nu-mi sunt familiare. Trebuie sa ma mai "joc" cu ele, dar din nefericire, am o perioada tare aglomerata si nu pre am timp.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Vand XIM 4 By PayPerView in forum Bazar Diverse Console
    Replies: 2 Last Post: 28-03-2018, 03:05
  2. Xim 4 By Pop2corn2007 in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
    Replies: 0 Last Post: 07-11-2017, 08:38
  3. Replies: 21 Last Post: 12-05-2016, 10:47

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts