Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 59 of 59

Thread: PlanetSide 2

1. #41 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Mie imi place, are votul meu , sunt deja lvl 24 . Abilitatile si rolul fiecarei clase sunt bine definite , infiltratorul imi aduce aminte de Kz3 cu abilitatea de cloak iar sniping-ul e putin mai greu decat in battlefield ceea ce e bine. Vehiculele de aer sunt greu de controlat insa odata ce le stapanesti sunt destul de puternice.
    Owning noobs feels so rewarding in this game )

2. #42 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Sooo...asta e jocul final? Ca la download imi aparea "PlanetSide 2 Closed Beta 2".

N-am jucat destul cat sa-mi fac o parere, tot ce pot sa spun e ca l-am luat de pe UK store, mi-a intrat rapid pe server (am intrat intr-un queue de ~50 persoane si a durat cam 1 minut sa prind loc), nu am sesizat lag, framerate smooth.

3. #43 SP
    Da, este jocul final. iti downloadeaza versiunea beta apoi un patch de aproximativ 2.3g , update la jocul final.
    Lag nu este dar cat despre framerate, pregateste-te sa scada cand vei avea parte de lupte in case sunt sute de playeri.

PlanetSide 2 gamers set Most Players Online in a single FPS battle record | Guinness World Records

Sincer , ma mir ca ps4 poate duce acest joc , pe PC iti trebuia o configuratie destul de puternica ca sa il tii la un framerate decent.

4. #44 SP
    IGN Review

dar pentru ce in review nu arata nici 5% din joc :

ceva un pic mai mult

5. #45 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ori is prost ori tampit dar eu nu stiu cum sa arunc o grenada in jocu asta. Si inca ceva, ba is populate hartile ba dispar mai toti si nu am inamici, ce se intampla? Joc singur.

6. #46 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

7. #47 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu mai am rabdare sa citesc nimic de jocul asta, am tot cautat pe net sa vad cum se arunca grenade, mi-a luat juma de ora sa gasesc un video unde mentioneaza cineva si asta. Cica press R1+L1, cred ca apas eu options+delete pe icoana jocului.

8. #48 SP
    Grenada se arunca cu L1+R1 si inamicii iti dispar pentru ca se muta la zonele de interes. Deschide Map , apoi R2 , L2 pentru zoom in zoom out ca sa vezi unde se lupta ceilalti. Inca o chestie care nu o stiu multi este ca oricand, oriunde esti daca deschizi Map(a) ai optiunea de Redeploy (square) si nu ti-l socoteste ca si death chiar daca animatia arata a personajul tau moare. Odata ce ai dat redeploy selectezi cu L1 , R1 zonele in care vrei sa iti dai spawn , in stanga jos iti arata cati aliati si cati inamici sunt in zona respectiva.

PS. options+delete e mai simplu

9. #49 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @Minimize sa inteleg ca este un MP FPS cat de cat decent? ca aveam chef in perioada asta sa joc ceva online cu un prieten

10. #50 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Citește recenzia celor de la Eurogamer, post #46

11. #51 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu voiam mai mult o parere a celor de pe forum, am mai mare incredere in forum decat orice review

12. #52 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pe ce sistem functioneaza jocul, este free to play? Sau mai exact, pentru ce sunt pachetele de membership?

13. #53 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    eu voiam mai mult o parere a celor de pe forum, am mai mare incredere in forum decat orice review
    Atat de bun e jocul ca din lista mea il joaca o singura persoana zi si noapte ca nebunu

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    @Minimize sa inteleg ca este un MP FPS cat de cat decent? ca aveam chef in perioada asta sa joc ceva online cu un prieten
    Eu sunt luat complet de joc, numai asta ruleaza PS4 meu

Jocul este F2P iar statusul de membership iti ofera beneficii . Primesti 500 credite lunar , +bonus XP si nu astepti in queue daca este cazul.
    Jocul are doua monede de schimb , BC (credite pe bani reali) si CP (certification points care le castigi jucand , 250 XP points = 1 CP ). Orice arma sa poate cumpara cu oricare dintre cele doua monede de schimb insa upgrade-urile la acele arme le faci doar cu Certification points.

Cum spunea si review-ul de mai sus jocul este destul de generos pentru un P2P.
    Daca este un FPS decent ? dpmdv este mai mult decat un fps , este masiv si pentru un joc de echipa este perfect. Cand spun ca este masiv ma refer la faptul ca jocul are foarte multe abordari , clase , vehicule , strategii . Personal in momentul de fata petrec cam 10% din timp "on ground" restul doar in aer, rareori ajung in o baza joc ESF (Empire Specific Fighter) - dogfighting.

Recomand celor care se apuca si vor sa faca XP mai usor pana inteleg si ajung rank mai mare unde pot debloca alte clase/vehicule , sa joace medic sau inginer. Inginerul are cele mai multe avantaje din start , turete , ammo packs , repair tool etc. Medicul insa devine foarte eficient cand isi upgradeaza la maxim revive tool si revive grenade , da o grenada care invie pe toti in raza ei.

Experienta difera de la jucator la jucator, jucati, experimentati dar impacati cu ideea ca la inceput interfata poate fi un pic confuza pana inveti tot. Personal pana la Battlefront , Planetside 2 e o briza binevenita de la Battlefield sau Destiny.

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Atat de bun e jocul ca din lista mea il joaca o singura persoana zi si noapte ca nebunu
    Daca m-as ghida doar dupa ce joaca ceilalti din lista mea as fi sarit peste unele dintre cele mai interesante jocuri care am avut ocazia sa le joc .
    Cui ii plac jocurile FPS + combinatii de clase/vehicule ii recomand sa il incerce cu incredere. Ma repet, o sa fie putin confuz la inceput dar odata ce va dati seama ce si cum jocul devine foarte foarte fun.

PS. Pentru cine este interesat si are nevoie de ajutor poate sa imi dea add , eu joc pe server Ceres EU , factiuneau Vanu Sovereignty. (the guys with them lazors)

15. #55 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Bun, added to download queue.

16. #56 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post

lol Sebi...

sa stii ca avem nevoie de un elicopterist bun in platoonul romanesc la bf4 , poate cunosti pe cineva

17. #57 SP
    Nu stiu de astea, eu ma enervez cu Iron Banana la Destiny
    Lol, da Sebi e "narodu"...eu nu am nimic cu jocu, o fi el bun de ceva, insa eu nu am rabdare sa il invat, si ca mine observ ca sunt multi, si pe deasupra nici nu arata prea grozav. Insa le urez o pacaneala placuta celor care au rabdare cu el si le place

18. #58 SP
    Koba, pentru cineva caruia nu ii plac jocurile Battlefield nici nu ma steptam sa il downloadezi. Dar cand am zis ca PS2 este imens m-am referit ca este imens chiar si fata de BF4 , este un MMO. Bf4 max players/map = 64 , PS2 max players/map = 2000
    Grafica este destul de buna pentru cat de mari sunt hartile , nu poti cere o grafica gen destiny, este pur si simplu imposibil .

Macel in adevaratul sens al cuvantului

19. #59 SP
    I dont now wtf is going on in there, I dont even want to now Eu deabia ma descurc sa inteleg ce se intampla la un control de 6v6 in Destiny Insa recunosc ca nu i-am dat nici macar o sansa astuia, l-am sters in 15 minute dupa cum ziceam...mi-am dat seama ca e ceva gen BF la cat de mare era harta si cu vehicule, toate cele etc, si cum stii nu sunt pe placul meu genul asta de jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3