Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cum ti-ai asezat PS4?

Voters
88. You may not vote on this poll
  • Pe orizontala

69 78.41%
  • Pe verticala

19 21.59%
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 43

Thread: Verticala VS Orizontala: Cum ti-ai asezat PS4?

1. #1 SP
    Member marv's Avatar

Verticala VS Orizontala: Cum ti-ai asezat PS4?

Cand mi-am cumparat consola am primit si un stand pentru asezare pe verticala, dar m-am ferit mereu sa-l folosesc. Am impresia ca e cam mare riscul sa se rastoarne sau ca unitatea optica s-ar putea sa dea rateuri. Bineinteles ca acestea sunt preconceptii, dar in continuare eu pastrez consola la orizontala.

Cum isi tin consola cei pe CG?

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt curios ce cauta totusi in aria de Bazar?!? Moving now...

On-topic: orizontal, desigur!

3. #3 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Orizontal, ca toate consolele de până acum.

4. #4 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt curios ce cauta totusi in aria de Bazar?!? Moving now...!
    My bad! All these buttons...

5. #5 SP
    Member Peetzy's Avatar
    PS primul, intaiul, slavit fie-i numele, a stat numai la orizontala, dar nu se numea lenes defel Incepand din era PS2 am trecut pe verticala datorita locului de langa televizor. Si am continuat pe verticala si cu PS3-ul cel grasan, care si acuma se simte la fel de bine in pozitie de drepti. Va dati seama ca si PS4 - Monolith pre numele-i, sta asezat frumos intr-un suport vertical si fara riscuri (zic eu) de a se rasturna. Am mare grija ca partea din spate sa fie libera pentru circulatia aerului din turbosuflanta. Singura dilema e la Vita, ei aici nu stiu cum sa fie, orizontal sau vertical, poate ma lamuriti voi

@Monky: de ce "desigur"? (hai ca presimt ca am deschis cutia Pandorei). Oricum, foarte bun topicul, sa vedem pareri si pareri.

6. #6 SP
    Member Victor420's Avatar
    Eu as tine-o vertical, dar arata urat cum iasa cablurile din ea. Si fundul ala arata nasol, trebuie tinuta la unghi ca in materialele promotionale. Orizontal pentru mine.

7. #7 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Eu i-am pus ciupercute pe fund, nu o mai pun vertical ca se vede rusinea

8. #8 SP
    Banned Templier's Avatar
    orizontal ca incape sub TV
    daca as avea insa o editie de colectie as tine-o pe vertical

9. #9 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Vertical ca ocupa mai putin loc pe birou. Din cate vad nu exista un motiv anume pentru pozitia consolei altul decat spatiul pus la dispozitie.

10. #10 SP
    Junior Member Limonada's Avatar
    evident pe stand ! Pana acum nu a cazut niciodata desi au fost vre-o doua cutremure

11. #11 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pe verticala, lipsa de spatiu m-a determinat sa-l trantesc pe batranul casalot langa televizor. Mi se pare si ok din punct de vedere estetic.

12. #12 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De cand ma stiu, 90% din console le-am tinut la orizontala. Incepand cu primul PS si terminator, pana la actuala generatie. Doar doua console le-am tinut la verticala: Wii care in pachetul meu venea cu un stand inclus. Era urat ce-i drept, consola era neagra si standul ala era gri deschis. Cealalta consola pe care am tinut-o ~ 2 ani la verticala pana mi s-a schimbat setup-ul a fost X360 Slim, care nu a avut niciodata probleme, desi trebuie sa recunosc ca am instalat mereu jocurile pe HDD.

Avand in vedere ca standul de PS4 e vandut chiar de Sony, nu mi-as face griji, existau si CD playere pe vremuri portabile, gen Walkman cu CD-uri daca le tineti minte, care aveau niste chestii anti-soc, incat si la miscari bruste sau chiar lovituri, discul nu sarea. Eu zic sa nu va faceti griji cu treburile astea.

Iar de daramat consola, n-am cuvinte

13. #13 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar

Verticala VS Orizontala: Cum ti-ai asezat PS4?

Pe orizontală și la mine. N-are nicio treabă, are doar un "stand orizontal" original, marca Vid - made în Ro.

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Peetzy View Post
    @Monky: de ce "desigur"? (hai ca presimt ca am deschis cutia Pandorei).
    No worries, Pandora nu se supara

Am spus "desigur" pentru ca asa cum a scris tudyniuz mai sus, dintotdeauna le-am tinut pe orizontala (asa au fost concepute dealtfel). Toate suporturile multimedia pe care le-am facut de-a lungul timpului, au fost gandite sa accepte toate cele pe orizontala (de la receiver, player, htpc, pana la orice consola). Poate oi fi eu mai old school, dar daca am de ales, pana si routerul prefer sa il tin pe orizontala...

15. #15 SP
    Member viezure's Avatar
    Dar nu se aeriseste consola mai bine daca sta pe verticala?

16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Teoretic asa ar trebui sa fie. Practic insa, nu prea... probabil datorita faptului ca PS4 are totusi gurile de evacuare pe laterale (si poate are legatura si cu heatpipe-urile de pe radiator). Cel putin din testele mele cu un termometru IR, odata ce i-am pus piciorusele (care il ajuta enorm la vibratii) a fost mai ok pe orizontala. Nici nu am vazut diferente care sa ma faca sa spun "NU, IN NICIUN CAZ SA NU-L TINETI PE VERTICALA!", asa ca in final nu e mare problema oricum l-ati tine. Oricum e zgomotos in orice pozitie ar fi... si mi-ar fi placut enorm sa se comporte precum Xbox One-ul (pe care dealtfel nici nu il poti folosi pe verticala, dar care e mult mai ok dpdvd termic si zgomot)...

17. #17 SP
    Member musat's Avatar
    La mine sta vertical, intr-un stand, de cand a aterizat in casa.

18. #18 SP
    Banned Venom's Avatar
    Oare numai mie mi se pare ca așezată pe un stand vertical se obturează gaurile la aspirație si pleaca ventilatorul ala mereu?

19. #19 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu o tin in pozitie verticala fara stand. Nu de alta, dar am uitat de el si mi-e lene sa-l caut, sta bine si fara

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eagle-eye: eu zic sa uiti de lene sa-l cauti. Nu de alta, dar nu vreau sa te vad postand pe threadul cu PS4-uri troznite... El fierbe suficient si fara sa-i obturezi gurile de ventilatie...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast