Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 19 of 19

Thread: Merita si un ps4?

1. #1 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar

Merita si un ps4?

Salut.Am un ps3. Sunt un gamer pt care e mai important gameplayul si un framerate constant decat grafica full hd (am inceput sa ma joc pe zx spectrum si consola terminator ). Ma joc si pe PC dar foarte rar de cand am consola, prefer experienta si comoditatea consolelor si prefer jocurile gandite pt console ( shooterele first person le consider gandite pt pc ). Un joc pt console il consider ok la 30fps iar libraria de astfel de jocuri pe ps3 e foarte mare. De ex Uncharted, God of war, The Last of Us , Dead Space, Diablo3 etc pt mine sunt excelente pe PS3. Asa ca ma intreb merita sa imi iau si un PS4? Ma gandesc ca ulterior un joc de PS4 e cam cant vreo 4 jocuri de PS3 luate second hand si daca gameplayul e similar nu cred ca merita inca pana nu mai scad preturile. Pareri?

2. #2 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Asta cu "gameplay similar" nu va mai tine mult timp. In curand vor fi foarte putine jocuri care vor aparea si pe old gen.
    Deci da, merita.

3. #3 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Tu esti cel mai in masura sa hotarasti daca iti plac destul de mult jocurile pentru PS4. Pe mine nu m-a convins, in afara de shootere pe care nu le suport si Bloodborne nu exista mai nimic, dar e subiectiv.

4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu ne-ai spus de cat timp ai PS3. Daca nu ai jucat inca titlurile importante pe PS3 cred ca e o idee buna sa te bucuri de ele, sunt multe care merita jucate si nu trebuie ratate. Daca insa consideri ca ai jucat ce trebuia, poti face linistit pasul spre PS4. Merita din plin. Pe consolele vechi nu se vor mai lansa jocuri, sau cel putin nu cele mari pe care le asteapta toata lumea, iar daca vrei sa nu le ratezi va trebui sa faci pasul la next gen.

Eu am PS4 din ziua lansarii, nu e o consola perfecta, dar a meritat investitia inca din prima zi, acum dupa 2 ani si zeci de titluri interesante de jucat, merita si mai mult.

5. #5 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pentru mine nu a meritat . Sunt multe jocuri pentru PS4 dar nu chiar ce mi-am dorit sa vad atunci cand au anuntat consola.
    Daca ar trebui sa decid acum daca vreau PS4 sau nu as alege sa mai astept o jumatate de an cel putin.

6. #6 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Multumesc de raspunsuri. E cam ceea ce ma gandeam si eu. Deocamdata sunt atat de multe jocuri de ps3 la preturi mici incat cred ca nu se justifica inca sa investesc intr-un PS4 avand in vedere ca pretul la jocurile ps4 si la consola insasi vor scadea continuu. Dar de luat o sa mi-o iau sigur pe viitor . PS3-ul in am de la inceputul acestui an, e un model fat luat foarte ieftin care merge excelent, si am cumparat cam toate exclusivitatile care mi-am dorit sa le joc (second hand) la preturi foarte decente, anume: God of war tot ce exista, Uncharted toata seria, Ratchet and clank tools of destruction si a crack in time, si bineinteles jocul pt care am cumparat consola The last of Us + inca cateva jocuri non-exclusive printre care si Diablo 3 pe care l-am jucat si pe pc dar consider gamplayul pe consola mult mai interesant.

7. #7 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cred ca ai dreptate, si eu sunt putin dezamagit de generatia curenta care pana acum nu prea a avut jocuri, asta e adevarul.

8. #8 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu chiar nu va inteleg cu fraza asta : "generatia asta nu prea a avut jocuri" ..

pai doar luna asta + luna viitoare si sunt destule.. ma rog, din punctul meu de vedere (am venit de pe xbox 360 ) merita 100% un ps4 daca-ti place sa te joci pe consola.

sau un Xbox one daca-ti plac anumite exclusivitati de la ei si faptul ca beneficiezi de backwards compatibility (poti rejuca pe el titlurile de pe xbox 360 folosind vechile discuri)

9. #9 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Killzone Shadow Fall, Uncharted Collection, The Order 1886, Until Dawn, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Call of Duty Ghosts, Call of Duty Advanced Warfare, Valiant Hearts, DriveClub, Assassin’s Creed Syndicate, Unity si Black Flag, Dying Light, Bloodborne, Witcher 3, Diablo 3, The Vanishing of Ethan Carter, Everybody's gone to the rapture, Metro Redux, Far Cry 4, Resogun, Batman Arkham Knight, Mad Max, The Last of Us Remastered, Destiny, Gta V, Metal Gear Solid V, Resogun, Rocket league, Project Cars, Need for Speed Rivals, Watch Dogs, Shadow of Mordor, Alien Isolation, Infamous Second Son , First Light, Mortal Kombat X, Wolfenstein, Life is strange, plus zeci de joculete, indie, alea de sport.
    Cam putine, ah? Bani sa fie, eu nu am apucat sa joc jumatate. Daca cineva nu a avut ps3 merita sa-l cumpere insa sa spui ca nu ai ACUM ce sa joci pe ps4, pff. Si ce-o sa fie in viitorul apropiat? Pt ps4 de aici inainte o sa apara jocurile „grele” pe cand pe ps3 o sa mai apara un an, doi alea de sport si mai stiu eu, cate unul ratacit.

10. #10 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Nu sunt jocuri pe PS4 pt ca nu vreti voi sa investiti in ele. Adevarul e ca nu sunt ieftine.

11. #11 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu nici nu m-am mai atins de consolele vechi de cand am trecut la PS4. Pentru ce? Ori grafica pare mult in urma, ori framerate-ul e prea enervant, ori controllerele sunt mai incomode..... Gata, le-a trecut timpul.

New-gen ofera o experienta mult mai fluida si placuta, nu e vorba doar de grafica (daca m-as uita doar la asta, as juca linistit pe PC). Si jocuri sunt destule, inclusiv remake-urile, pe care nu toata lumea le-a jucat pe last-gen.

12. #12 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    În prima jumătate de an nici eu nu m-am atins pre mult de PS4 apoi numai pe el am stat. Acum chiar ai o librărie mare de jocuri.

În momentul de fata merită.

13. #13 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    "Merita un ps4?"
    eu am zis "da", in conditiile in care aveam deja ps3, xbox360 si xbox one...

deci da, merita!

14. #14 SP
    Junior Member mhn3a's Avatar
    Daca iti plac jocurile care sunt pe PS4 ia un ps4.Daca iti plac jocurile care sunt pe Xbox one ia un xbox one!Totul tine de preferinte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. #15 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    daca ti se par prea scumpe jocurile de ps4 poti sa mai astepti un timp dar de meritat merita din plin

16. #16 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Da!

Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Killzone Shadow Fall, Uncharted Collection, The Order 1886, Until Dawn, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Call of Duty Ghosts, Call of Duty Advanced Warfare, Valiant Hearts, DriveClub, Assassin’s Creed Syndicate, Unity si Black Flag, Dying Light, Bloodborne, Witcher 3, Diablo 3, The Vanishing of Ethan Carter, Everybody's gone to the rapture, Metro Redux, Far Cry 4, Resogun, Batman Arkham Knight, Mad Max, The Last of Us Remastered, Destiny, Gta V, Metal Gear Solid V, Resogun, Rocket league, Project Cars, Need for Speed Rivals, Watch Dogs, Shadow of Mordor, Alien Isolation, Infamous Second Son , First Light, Mortal Kombat X, Wolfenstein, Life is strange, plus zeci de joculete, indie, alea de sport.
    Circa 50% din jocurile enumerate aici le gasesti la ~ 100lei noi/sh.

17. #17 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Daca era backward compatible de mult l-as fi luat. Chiar as plati cu vreo 400-500 lei in plus daca ar scoate sony o varianta care sa aiba si partea hardware de ps3 in interior si de ar fi mai groasa nu ma deranjeaza doar nu o plimbi toata ziua dupa tine. Ma pune pe ganduri ca xboxul a scos updateul backward compatible...Oricum nu se pune problema daca imi voi lua PS4, se pune cand.

18. #18 SP
    Junior Member IonutM's Avatar
    Eu nu inteleg faza cu "generatia asta nu prea a avut jocuri". Acum jocurile sunt accesibile si sunt si foarte multe titluri "grele" care merita jucate. Nu cred ca sta cineva 24/24 doar pe consola incat sa le schimbe/vanda imediat ce le termina incat sa nu isi permita la o anumita perioada de timp sa achizitioneze un joc. Un joc se savureaza, se gandeste, nu se joaca pe graba incat sa iti doresti imediat altul. Daca esti gamer inrait atunci se explica dorinta de a avea cat mai multe, dar pentru un incepator sa ai 2-3 jocuri pe care sa le joci cap-coada, eu zic ca este suficient, apoi vanzare/schimbare si tot asa

19. #19 SP
    Junior Member yuryca's Avatar
    Merita ps4 din plin,anul viitor o sa apara multe exclusive de la Sony ,cum ar fi Ratchet and Clank si Kingdom Hearts sau Horizon .Plus ca am vazut multe oferte ,consola fara jocuri incepand undeva de la 1200 sau 1300 .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.