Am un amic care vrea sa joace azi după meci, se baga cineva?
Salut ,
Am devoie de fireteam pentru nightfall. Daca verea cineva , add NukeSlap (lvl 28 striker)
Salut. Am probleme cu jocul adica ma deconecteaza mereu si imi da diverse erori care zic ei ca ar fi din cauza netului meu dar nu este asa , am un net foarte bun. Ce sa fac??
AghiutzaBaloo
As zice sa faci un ticket la bungie si sa explici problema. Asa te ajuti si pe tine si pe altii care probabil au aceeasi problema. Poate a fost ceva temporar. Eu as arunca un ochi pe twitter-ul lor ca posteaza acolo diverse update-uri cand e cazul.
---------- Post added 19-11-2014 at 12:41 ----------
Guys,
Eu (PSN:Boghev) in seara asta pe la 11-11 jumate o sa caut lume pentru Raid pe normal. O sa intru cu Sorinster, Alex_Qualamite. Care vrea sa se bage ne auzim aici.
Become legend.![]()
Pe la 11 ajung şi eu acasă, tot odată caut o echipa să îl facem pt trofeul în care nu trebuie să mori, se poate face pe normal, doar că tre să stăm ceva pe el, probabil în weekend.
La strategie mă gândeam la 7 oamenii, cel de al 7-lea intra doar la check point să îl salveze, dacă moare unul din noi, ieşim în orbită, intram iar în raid de la început apoi intram la check point, tot aşa până la ultimul boss, după ce îl facem intră şi a 7 lea cu noi şi îl mai facem odată, este o teorie, nu am testat-o.
Dacă nu moare nimeni din echipă şi ies toţi în orbita se pune ca şi cum au murit, sau trebuie făcut tot raidul cap coadă.
Dacă iese UNUL singur pe orbită, e pierdut trofeul. Nu poți nici sa intri la checkpoints pt ca nu îl ai pe ala dinainte, și nici nu poți sa te unești la altcineva care e deja în Raid ca nu se pune. Trebuie cap coada într-o singura încercare. Poți sa mori doar la etapa cu deschiderea ușii la început, pt ca tehnic nu ești în Raid încă. Sfatul meu e sa beți o sticla de whisky înainte, asa nu va luați la înjurături și la bătaie..![]()
cand cumperi jocul destiny el vine cu un cod de playstation plus de 30 de zile. Dupa ce pun codul, dau confirm si zice " the code you entered may not be correct or may no longer be valid. Please check your entery (E-8200012F)"
Ma ajuta sipe mine cineva sa pun codul ca sa mearga? ca vrewau sa joc in continuare. MS
salut, codul e valabil doar daca nu ai avut ps+ pana acum, nu poti sa il folosesti pentru renew
Bookmarks