La multi ani
Cine are Dark below si vrea sa facem weekly heroic strike ??
Imi trebuie doar 3 strange coins sa mi iau armura exotic
Sunt 27 warlock
Add : Zafoxy
La multi ani
Cine are Dark below si vrea sa facem weekly heroic strike ??
Imi trebuie doar 3 strange coins sa mi iau armura exotic
Sunt 27 warlock
Add : Zafoxy
La multi ani
Te ajut eu duminica (adica maine) pe la amiaza / seara daca astepti pana atunci. Nici eu nu l-am facut inca.
Sunt 29 warlock.
Bun ! Mersi
Intrebare : se poate face de mai multe ori ?? Daca gasesc azi pe cineva sa l fac , maine mai putem sa l facem ??
Am făcut vanguard lvl 2 și mi-am luat boots and gloves Și am trecut de 24 în sfârșit
VOG faceți?
@cpmarvin te adaug in lista, dar nu pot asta seara VOG din pacate. De maine sunt free.
Salut,
pe la 20:00 e ok ? Putem si mai tarziu daca e.
1.remca
2.berillla
3.Asghaar
Daca mai sunt doritori va rog copiati lista in post
Thx,
Sa imi cumpar The Last Word de la Xur sau nu? The Last Word Exotic Review | PlanetDestiny.com
Am Dragon's Breath momentan si voi face rost si de Pocket Infinity dupa exotic bounty. In rest nimic exotic la arme.
Sa imi pastrez strange coins pentru ceva mai bun? Totusi am inteles ca The Last Word ar fi destul de bun pentru Cruciable.
Din ce am citit pistolul ala pica și la nightfall și nu mi se pare cine știe ce, dar eu sunt încă noob de lvl 25 și poate greșesc
Întrebarea e ce armura să-mi iau eu pt warlock? Mi se pare mai buna cea care a fost și săptămâna trecută.
eu il am ,primit in nightfall(adevarat e pana la 300 si nu 331),dar ..:
pentru pve nu e ok sincer ..da sigur il poti folosi..dar nu e cel mai eficient (range prea mic ca sa poti face pve cu el cum trebuie,gloante putine si perkuri care nu-l recomand - gen firefly sau explosive shots care sa compenseze neajunsurile )
pentru pvp - il folosesc recunosc si este foarte ok..atat timp cat te rezumi la lupte 1v1 si ai precizie buna..orice peste 1 devine cam greu datorita celor 8 gloante si reload speed scazut .Plus trebuie sa-ti placa sa folosesti hand cannons
Personal saptamana trecuta il puteam imbunatati la 331 dar am refuzat ..deoarece in pve nu-l folosesc.. exista alternative mult mai bune..plus ocupa slotul de exotic la arme (unde prefer altceva).
Singurul reason pentru care trebuie cu 331 ar fi in iron banner..(unde statusurile de attack conteaza la arma)
Asa ca iti recomand sa le pastrezi pentru altceva sincer..(dar daca esti mor dupa hand cannons si pvp..poate..desi exista alternative legendary si care nu blocheaza un slot de exotic )
Cele mai bune hand cannonuri sunt Hawkmoon şi Fatebringer din VOG, restul nu contează, le-am avut pe toate, păstrez bănuţi pt. săptămâna viitoare poate prind ceva bun la xur, am început iar pe contul de ro.
Incredibil... odata ce am activat DLC-ul Dark Below au inceput sa imi cada iteme legendary precum si albastre cu stats-uri mai bune si light mai mare. Mi se pare foarte lame manevra din partea Bungie... daca nu ai bani ce faci?
Si Xur are de vanzare Ice Breaker + Obsidian Mind saptamana asta, adica cea mai buna arma (potrivit multora) si cel mai bun helmet pentru warlock (potrivit multora).
Din pacate nu sunt acasa .... daaaaaar pentru ca Xur a vandut numai porcarii si nu am cumparat nimic aveam 31 de strange coins si m-a ajutat sotia sa le cumparyey
Bookmarks