Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 23 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 446

Thread: Destiny Looking for Raid

1. #261 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    La multi ani
    Cine are Dark below si vrea sa facem weekly heroic strike ??

Imi trebuie doar 3 strange coins sa mi iau armura exotic
    Sunt 27 warlock

Add : Zafoxy

2. #262 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    La multi ani

Te ajut eu duminica (adica maine) pe la amiaza / seara daca astepti pana atunci. Nici eu nu l-am facut inca.

Sunt 29 warlock.

3. #263 SP
    Bun ! Mersi
    Intrebare : se poate face de mai multe ori ?? Daca gasesc azi pe cineva sa l fac , maine mai putem sa l facem ??

4. #264 SP
    Din ce stiu se poate face de mai multe ori, insa primesti reward-ul numai prima data.

5. #265 SP
    Bun ! Pai daca il fac azi , te ajut si maine nu i problema

6. #266 SP
    Mersi! Ne auzim maine, sigur intru.

7. #267 SP
    Member nickstr's Avatar
    Am făcut vanguard lvl 2 și mi-am luat boots and gloves Și am trecut de 24 în sfârșit
    VOG faceți?

8. #268 SP
    Junior Member cpmarvin's Avatar
    Salut,

Cine vrea diseara un VOG pe hard , suntem 2 lvl 31 pana acum .

PSN id : remca

9. #269 SP
    @cpmarvin te adaug in lista, dar nu pot asta seara VOG din pacate. De maine sunt free.

10. #270 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by cpmarvin View Post
    Salut,

Cine vrea diseara un VOG pe hard , suntem 2 lvl 31 pana acum .

PSN id : remca
    Salut, eu ma bag. Am făcut pana la gorgon(inclusiv), dar vreau sa fac și gatekeepers + atheon(sper la un hawkmoon).
    Dar pot reface prima parte, oricum nu durează mult.
    Doar ca e a doua oara acolo și nu excelez la toate tacticile.

Add:Asghaar

Ce ora?

11. #271 SP
    Junior Member cpmarvin's Avatar
    Salut,

pe la 20:00 e ok ? Putem si mai tarziu daca e.

1.remca
    2.berillla
    3.Asghaar

Daca mai sunt doritori va rog copiati lista in post

Thx,

12. #272 SP
    Member Asghaar's Avatar
    E ok cu mine lângă respectiva sau mai târziu. După cum decide majoritatea. Cheers

13. #273 SP
    Banned Templier's Avatar
    ma bag si eu

14. #274 SP
    Sa imi cumpar The Last Word de la Xur sau nu? The Last Word Exotic Review | PlanetDestiny.com

Am Dragon's Breath momentan si voi face rost si de Pocket Infinity dupa exotic bounty. In rest nimic exotic la arme.

Sa imi pastrez strange coins pentru ceva mai bun? Totusi am inteles ca The Last Word ar fi destul de bun pentru Cruciable.

15. #275 SP
    Member nickstr's Avatar
    Din ce am citit pistolul ala pica și la nightfall și nu mi se pare cine știe ce, dar eu sunt încă noob de lvl 25 și poate greșesc

Întrebarea e ce armura să-mi iau eu pt warlock? Mi se pare mai buna cea care a fost și săptămâna trecută.

16. #276 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by alessio87alex View Post
    Sa imi cumpar The Last Word de la Xur sau nu? The Last Word Exotic Review | PlanetDestiny.com

Am Dragon's Breath momentan si voi face rost si de Pocket Infinity dupa exotic bounty. In rest nimic exotic la arme.

Sa imi pastrez strange coins pentru ceva mai bun? Totusi am inteles ca The Last Word ar fi destul de bun pentru Cruciable.
    eu il am ,primit in nightfall(adevarat e pana la 300 si nu 331),dar ..:

pentru pve nu e ok sincer ..da sigur il poti folosi..dar nu e cel mai eficient (range prea mic ca sa poti face pve cu el cum trebuie,gloante putine si perkuri care nu-l recomand - gen firefly sau explosive shots care sa compenseze neajunsurile )
    pentru pvp - il folosesc recunosc si este foarte ok..atat timp cat te rezumi la lupte 1v1 si ai precizie buna..orice peste 1 devine cam greu datorita celor 8 gloante si reload speed scazut .Plus trebuie sa-ti placa sa folosesti hand cannons

Personal saptamana trecuta il puteam imbunatati la 331 dar am refuzat ..deoarece in pve nu-l folosesc.. exista alternative mult mai bune..plus ocupa slotul de exotic la arme (unde prefer altceva).
    Singurul reason pentru care trebuie cu 331 ar fi in iron banner..(unde statusurile de attack conteaza la arma)

Asa ca iti recomand sa le pastrezi pentru altceva sincer..(dar daca esti mor dupa hand cannons si pvp..poate..desi exista alternative legendary si care nu blocheaza un slot de exotic )

17. #277 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cele mai bune hand cannonuri sunt Hawkmoon şi Fatebringer din VOG, restul nu contează, le-am avut pe toate, păstrez bănuţi pt. săptămâna viitoare poate prind ceva bun la xur, am început iar pe contul de ro.

18. #278 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    Totusi in PVP The Last Word rupe

19. #279 SP
    Member nickstr's Avatar
    Incredibil... odata ce am activat DLC-ul Dark Below au inceput sa imi cada iteme legendary precum si albastre cu stats-uri mai bune si light mai mare. Mi se pare foarte lame manevra din partea Bungie... daca nu ai bani ce faci?

20. #280 SP
    Si Xur are de vanzare Ice Breaker + Obsidian Mind saptamana asta, adica cea mai buna arma (potrivit multora) si cel mai bun helmet pentru warlock (potrivit multora).

Din pacate nu sunt acasa .... daaaaaar pentru ca Xur a vandut numai porcarii si nu am cumparat nimic aveam 31 de strange coins si m-a ajutat sotia sa le cumpar yey

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 23 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast