Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: Artefacte ciudate in meniul PS4

1. #1 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

Artefacte ciudate in meniul PS4

De vreo 2 saptamani am patit de cateva ori sa imi apara niste artefacte ciudate de gen patratele negre care palpaie in partea de sus a ecranului. S-a intamplat de 2 sau 3 ori si doar daca ies din gameplay-ul unui joc in meniu pentru a face ceva: mesaje, party, PS store etc.
    Nu am patit in timpul nici unui joc si se intampla doar in meniu, doar in partea de sus a ecranului si doar daca ies din gameplay cu butonul de home sau cum ii spune.
    Am mai gasit un tip cu problema asta:

Very odd square artifacts on the (user interface/h... - PlayStation® Forums

A patit cineva asa ceva? Poate fi vreun bug de la vreun patch sau de la temele dinamice? Pareri?

2. #2 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu n-am patit si fac des chestia cu intrat in meniu din .. BF4 (cat timp se incarca noua harta)

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ai incercat sa dezactivezi Dynamic Theme... sa selectezi o alta thema, cum zice tipul de acolo? Daca da, dispare bug-ul sau e in continuare?

4. #4 SP
    Member Melo's Avatar
    Am patit si eu, la tema cu The Order. Mai mult ca sigur e de la ea.

5. #5 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ai incercat sa dezactivezi Dynamic Theme... sa selectezi o alta thema, cum zice tipul de acolo? Daca da, dispare bug-ul sau e in continuare?
    O sa incerc sa vad ce se intampla daca dezactivez dynamic. Revin.

6. #6 SP
    Junior Member koro's Avatar
    La fel si la mine la mai multe teme. The Order sigur si mai sunt alte cateva.

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, deci poate sta linistit Rasko... e problema destul de des intalnita. Asteptam update de firmware, cu dedicatie pt. Rasko

8. #8 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    oricum themele acestea dinamice sunt fata de ce era pe ps3. nu inteleg ce e asa de greu sa faci ceva interesant.

9. #9 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Asa e, eu nu am gasit nici macar una care sa imi placa. Asa ca am ramas cu cea originala pusa pe un albastru mai inchis.

10. #10 SP
    Member Snake's Avatar
    Am patit-o si eu. Initial am crezut ca gata a murit placa video sau ceva. Dar din fericire era de la theme. Oricum a ajuns la garantie dar nu cred ca are legatura cu PS4 themes.

11. #11 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu o folosesc pe cea cu roboteii , arata si se misca perfect.

12. #12 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mi s-a mai intamplat si mie, la theme-ul aniversar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.