Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Problema PS4 ! CE-33987-0 Ajutor !

  1. #1 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar

    Problema PS4 ! CE-33987-0 Ajutor !

    Problema ps4 , nu ma pot conecta la psn deloc imi da eroarea aia , incercat, prin wifi , prin lan , resetat router,schimbat mtu la 1473 ,1472 ? manual nimic nu merge , in rest internetul merge ok pe consola , ma pot uitat pe net , pe youtube ? de vreo 2 saptamnai am eroarea asta inainte aveam alta , imi bloca jocurile care le tragean din psn si spunea ca nu se poate conecta la server imi aparea lachet pe joc ? ce poate sa fie ? e psart iarasi psn ? Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ? ce sa-i fac?.

  2. #2 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    Acuma nu mai imi da eroarea aia , dar de exemplu mi le blocheaza jocurile ce leam tras ultimele de pe psn ? cum ar fi fifa 16 demo , a mers azii si am stins consola dupa ce nu mam mai jucat , si pe urma mai tarziu cand am pornito imi zice ,, cannot use the content. cannot connect to the server to verify licence ?

    ---------- Post added 13-09-2015 at 16:46 ----------

    Si cand ii dau restore licenses imi da eroarea NW-31456-9 ? Dar alta data merge ok tot ? ma confrunt cu problemele astea de 2 saptamani ? e de la psn , poate sa fie de internet ? daca ma puteti lamuri va raman dator .

  3. #3 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    up, ma poate ajuta cineva ?

  4. #4 SP
    Member marv's Avatar

  5. #5 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    up, nu am rezolvat inca nimica ? nu stiu sa ma conectez la router si sa fac exact ce imi zice acolo ?

  6. #6 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Schimba Mtu-ul in loc de 1500 la 1473.
    Am citit si multi au zis ca au rezolvat problema asa.

  7. #7 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    Am schimbat si degeaba ! , nustiu ce drac are ca nu am avut probleme cu ea deloc pana acuma 2 saptamani , orce trag din psn cand e gata downloadat imi apare lacat pe el si imi zice faza ca nu poate verifica licenta etc ,nustiu ce sa imi mai fac , daca vreau sa activez de ex un cont pe care am ps plus imi da eroarea aia nw-31456-9, orce trag din ps store si demo am mai multe conturi pe consola si la fel pe toate , ce am avut downloadat mai demult merge , si de exemplu nu pot sa joc nimic online nici macar warframe care e fre si la ala inta in joc si imi zice ca nu se poate conecta la server , Daca a mai patit cineva asa sa ma anunte si pe mine , daca nui dau de cap o trimit la garantie .

  8. #8 SP
    Member marv's Avatar
    incearca eventual si sa te conectezi de pe alt router, poti sa o duci la un prieten acasa.

  9. #9 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    ok , mersi o sa incer asta .

  10. #10 SP
    Banned Templier's Avatar
    ai cumparat cumva un joc cu tot cu un cont de PSN?

  11. #11 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    nu , dintr-o data a facut asa ? nu am schimbat nici router nici nimic , intr-o zi am facut trial de 14 zile de ps plus de pe cont japan , si cand am dat sa trag jocul de ps plus mi-a aparut lacatul si pe urma din ce in ce mai des a facut asa si la alte jocuri , de explu si la fifa 16 demo , si intro zii nu a mai fost lacutul pe el si acuma merge , dar vad ca nu ma mai pot juca online deloc de cateva zile si nici sa trag nimic orce trag imi apare lacatul , si daca dau sa activez un cont imi aparea eroarea aia mw-31456-9 nustiu ce sai mai fac , si a mers perfect de cand am luato fara problema deloc ? sa fie din cauza la trial de ps plus de pe cont de japonia ? ca merge sa ai ps plus 14 zile daca faceai cont pe japonia ?

  12. #12 SP
    Junior Member Smaiky's Avatar

    Problema PSN

    Aceasi problema o am si eu.Cam de 2 saptamani nu ma mai pot conecta la psn.Am modificat mtu-ul,am dat reset la setarile din fabrica,dar fara nici un rezultat.Are cineva o solutie?

  13. #13 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    a mea si-a revenit , de cateva zile merge bine din nou , am stres contul de psn de japan si nu am mai facut , cred ca era din cauza la ps plus ala free de 14 zile ce mergea pe cont de japan , daca ai cot de japan pentru ps plus stergel si scoate consola din priza si cablu din ea cateva ore si incearca sa vezi daca o sa mai faca probleme .

  14. #14 SP
    Junior Member Smaiky's Avatar
    Am scos cablu din ea.Eu nu am cont fe japan,nu am avut niciodata.Contul nu pot sa-l sterg ca nu ma pot loga de pe consola sa o dezactivez ca o am activata.Nu stiu ce sa mai fac.Poate isi revine de la sine.

  15. #15 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    da lasa-o asa scoasa din priza si cablu scos din ea , lasa-o vreo 2 zile fara sa o folosesti, si cand o bagi in priza scoate si routerul de net si baga inapoi iara si normal ar trebui sa isi revina

  16. #16 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Sa o tina scoasa din priza 2-a zile? Da ce se intampla in acele 2-a zile? Se scurge lichidu de frana din rami daca nu e consola pe sursa de curent sau care e ideea?

  17. #17 SP
    Junior Member DANI2000's Avatar
    eu asa am procedat cu a mea , si vad ca nu mai am nici o eroare, cred ca de la psn au fost erorile.

  18. #18 SP
    Junior Member arberoa's Avatar
    Nu îmi vine sa cred ca in sfârșit imi intra in psn! De aproape o luna ma chinui, am facut toate modificările sugerate pe net. Nimic. Dupa cum am mai scris pe thread-ul de ghid ps4, am facut un hotspot de pe telefonul mobil si am putut intra in ps store. Dar de pe rețeaua wifi din casa, nu. Nici direct cu cablul.
    Azi am deschis iar ps4, iar conectez wifiul, iar nimic. Asa că fac iar un hotspot cu telefonul. Imi intra bineînțeles. Selectez un demo de pe store si i-am dat download. Incepe sa descarce, inchid hotspotul, ca nu am net nelimitat, conectez wifiul, si spre surpriza mea, download-ul continua. Iar acum pot sa intru in store din nou de pe wifi.
    Sunt curios daca este reproductibila solutia mea si la alti useri cu aceeasi problema.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Ajutor problema reset pc By Popae36 in forum Hardware
    Replies: 2 Last Post: 16-06-2014, 08:52
  2. Am nevoie de ajutor cu o problema de psp By DrDeath in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 2 Last Post: 04-07-2011, 12:34
  3. Ajutor Problema RRod By tiranianu in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1 Last Post: 28-02-2011, 10:31
  4. Problema ps2 ajutor By TerryShor in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 2 Last Post: 17-02-2011, 15:18
  5. Problema ajutor va rog ! By tibitm93 in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 2 Last Post: 26-09-2010, 10:18

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts