Presimt o teapa mare pentru cei care si-au luat PS4 Pro. In sensul ca, XBox lanseaza Scorpio, full native 4k si nu upscale cum face Pro, si cum cei de la Sony nu se lasa mai prejos, vor mai lansa o consola care sa concureze cu Scorpio...
Presimt o teapa mare pentru cei care si-au luat PS4 Pro. In sensul ca, XBox lanseaza Scorpio, full native 4k si nu upscale cum face Pro, si cum cei de la Sony nu se lasa mai prejos, vor mai lansa o consola care sa concureze cu Scorpio...
Oricum e posibil ca la anul sa apara ps5...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
La ce specificații hardware are Scorpio, Sony trebuie să facă ceva.
Ori se vor baza ca până acum pe jocuri multe și bune or vin și ei la anul cu un hardware nou.
https://www.engadget.com/2017/04/04/...s-on-thursday/
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Raspunsul meu era pt userul de mai sus, care zicea ca asteapta sa vada ce o sa anunte Sony la E3. Nu vor anunta nicio consola
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si sa nu uitam State of decay 2,care daca urmeaza reteta primului joc,adaugand si co-op va fi tare.
Eu unul m-as fi ofticat rau si m-as simti intepat sa cumpar Pro si la un an de la lansare sa apara alta consola mai puternica. Unde sunt vremurile alea cand iti luai o consola si nu mai aveai batai de cap ani de zile? S-a ajuns mai rau ca un PC, acolo iti iei hardware calumea si ani buni nu mai ai treaba, mai nou vad ca trebuie sa iti cumperi consola in fiecare an...
Asta dacă ai ambele console. Dacă ai doar una din ele, este ok.
Plus că te mai uiți și ce jocuri are fiecare.
Din partea mea pot lansa ambii, sau chiar toti trei incluzand si Nintendo, console in fiecare an, ca nu m-ar deranja. Voi alege mereu platforma in functie de jocuri, iar daca Microsoft nu face si ceva in privinta asta, nu vad absolut niciun motiv sa le cumpar consola. Poate doar daca acel abonament despre care se vorbea la un moment, cel menit sa te lase sa joci toate jocurile disponibile pe consola pentru o suma lunara - si nu prin stream, doar atunci poate voi lua consola lor in calcul pentru titlurile multiplatform.
https://youtu.be/k9zIvjH3S54?t=415
Nu stiu daca am pus exact timestamp-ul, dar cam asta era ideea.
Asta nu prea suna a "4K true gaming" pana la urma mai Phil.. Ce-i drept el n-a folosit exact cuvintele "4K nativ", nu-i asa?
Of ce limba de sarpe au astia..Altfel simpatic Phil asta, dar am zis si alta ocazie, nu este empty suit, dar devine si el un "Ion cu lupul.." daca M$ da (semi)fail si cu Scorpio, o sa-si caute de munca..
Dar sa nu ma hazardez, zic (ca aparent se ia). Asteptam unveil-ul, asteptam consola, asteptam testele.. si mai astept ceva, jocuri. Altfel ma pierd de client (din nou).
In sfarsit, indiferent de afirmatiile.. tip (inselatoare) marketing, jucaria asta arata binisor si inseamna totodata si concurenta pentru $ony.
Sa-i puna in garda, prea s-au culcat pe-o ureche. Ma bucura foarte mult acest lucru. Sa vina, sa ne convinga, sa ne arate, sa ne minta.. atata vreme cat sunt disperati sa ne ia banii, nu vad nicio problema. E in beneficiul nostru.
@Encman videoul acela e speculatie 100%, iar Phill, Aaron si mai multi sefi de la Microsoft divizia xbox au zis repetat si clar "4K NATIV, 60FPS LOCKED, UNCOMPROMISED", prin uncompromised se intelege max settings, ultra etc.
100% nu o sa fie ce au zis ei pentru ca pe cele mai scumpe pc-uri de $2000-$3000 nu poti sa faci ce zic ei acolo
O să fie semi. Unele nativ altele upscale.
Eu am văzut configurația și este un pas mare față de pro. Mult ram pentru rezoluții mari. Cu One nu mai are nici o treabă. Este departe rău.
Personal estimez undeva la 30-40 procent peste pro.
Ai dreptate, au adaugat mai mult RAM GDDR5(cat de mult vedem azi la 16.00, se speculeaza undeva spre 12 Gb 4 pt GPU si 8 pt. restul), au asteptat ca AMD sa iasa cu noua generatie pe procesoare ZEN (nu JAguarul facelift din Pro), i-au pus pe cei de la Turn10 sa lucreze la Forza 4k nativ....etc.
Asta ma gandeam zilele astea ca nu au cum sa-i zica Xbox One deoarece in afara de a rula jocurile BC si cele de One, nu mai are legatura cu actuala consola Microsoft... Un motiv in plus sa credem ca ele vor exista ambele pe rafturile magazinelor mult timp de acum incolo...
daca e cum zice nea Einherjar probabil ca la anul in noiembrie o sa avem ps4 pro+ , iar dupa inca 1 an ps5 ..and that sucks, nu ca detinator de consola sony , ci ca utilizator de consola.. o sa le shimbam ca pe ciorapi si atunci e cum am mai zis, ori iei la lansare ori nu le mai iei pt ca mereu ramai in urma.. asta daca vrei sa ti pasul cu noutatile.
Mai ramane sa bage si niste continut. A trecut primul trimestru din 2017 si nu au nici un joc.
Bookmarks