Ok. Si daca fac pe franta, cehia este vreo diferenta?
Eu il am inregistrat pe US , iar pe consola setat Ungaria . Jocurile sunt scumpe , dar abonamentele ieftine ! Am luat EA ACcess pe 1 an cu 82 lei (5500HUF).
O sa merg momentan pe varianta Franta si am sa "migrez" contul pe US ori UK ulterior(sper ca se poate).
Nu tin sa joc cele mai recente jocuri in primele 2-3 luni de la lansare.
Atat timp cat continutul este aproximativ acelasi nu am nimic impotriva.
Daca nu ma insel, cand am vrut sa-mi activez acel cod primit cadou odata cu achizitionarea consolei, am citit prin FAQ-ul celor de la Microsoft ca nu mai poti sa-ti activezi acea luna trial de gold. Ori una, ori cealalta.
Apropo, daca nu folosesti kinect-ul, sunt dispus sa-l cumpar :d.
Abia astept. Sper doar sa nu se opreasca suportul pentru el, si sa mai apara jocuri pentru el. Poate mai agat ceva din 360.
Sotia a vrut wii si pana la urma am ajuns la asta.
Daca recomamda cineva jocuri pentru kinect astept.
Se merita sa mai cumpar fifa 16 sau astept oferta de mos craciun pt 17?
Este vreo diferenta intre gta pe pc vs consola? Merita sa il cumpar doar pentru social/multiplayer?
L-am terminat pe laptop, la detalii medii spre maxim.
Pentru kinect știu doar asa: sport rivals, just dance și Xbox fitness.
Pe PC, ai moduri, o grafica mai buna. Poți să-l rejoci doar dacă ți-a plăcut foarte mult.
Eu te sfătuiesc să-ți faci cont pe Ea Access, eventual pe Ungaria fiindcă este mai ieftin, și ai acolo FIFA 16 gratuit. Abonamentul lunar costă câțiva dolari.
Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk
Si zoo taycoon amninteles ca e si pt kinect. Nu stiu daca sunt compatibile alea de pe 360.
1. zoo tycoon are si ceva parti pentru kinect, dar jocul nu e cine stie ce.
2. Alea de 360 nu sunt compatibile, si nici nu vad la orizont jocuri noi care sa merite. e cam mort kinectul.
Disney music evolved e misto, sport rivals merita. Daca vrei gasesti si fruit ninja .
@bighi89 .. din pacate, sport rivals nu are multiplayer .. ne bagam la sesiuni, joc destul de des(se mai baga iubita, cateodata, la tenis, la bowling) ..![]()
Deja sunt dezamagit.
Constat ca, sotia, acum cateva luni cand i-a expirat cardul(un isic visa electron) si-a facut acum unul clasic, Maestro.
Voiam sa iau luna "trial" si FRU.
Vineri seara o pun in functiune, am sa ma bag atat timp cat nu trebuie sa am grija de bebe.
De 3 zile ma tot uit la cutie si imi zic mai am doar 1 examen si dupa ma joc.![]()
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
Bookmarks