Ce se intampla in noiembrie? Ne jucam Sea of Thieves?
Pana in noiembrie au timp sa amane sau sa anuleze scorpio ca sunt experti in asa ceva.
Totusi la e3 cand il vor arata, o sa anunte si jocuri noi....
>thread de xbox one
>"jocuri noi"
Bine, glumesc si eu pentru ca sunt entuziasmat de lansarea de vineri. Dar serios, consola celor de la Microsoft e ok. Chiar am precomanda la noul Nier pentru Xbox.
Nier Xbox 360
OH, WAIT!
Ea access 2.09€
Assassin's Creed Unity 0.99€
Pe cdkeys
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
daca am ban permanent pe live pot juca jocurile ce le-am cumparat digital?
am luat o data 2 saptamani ca dupa 2 sau 3 zile de ban activ sa mai iau inca 2 saptamani
acum am luat iar 2 saptamani ca dupa 2 zile de ban activ sa iau permanent
nu inteleg de ce iau ban in timp ce sunt banat
le pot juca din cate vad online pe alte conturi,jocurile din ea access la fel
nu am stins sau restartat consola sa vad daca mai merge sa joc online
m-ar bate gandul sa nu-l mai tin ca xbox home contul banat dar parca vad ca pierd toate jocurile
Neatza! Nina dar pentru ce dude ai luat ban? Ca esti foarte civilizat in party, nu cred sa te fi auzit injurand vreaodata....Rage quit sau ce naiba ai patit? De obicei 2-3 zile de ban se primesc pentru limbaj urat, 2-3 saptamani pentru recidiva tot la limbaj urat....
Anyway e naspa la ban doar faza ca uneori muncesti ca sa ai anumite achievementuri si poti pierde accesul la ele, in afara de asta trebuie sa iti faci alt cont, alta adresa, iar alergatura cu atasatul unei plati.
Lasa contul banat ca Home Xbox, nu are ce sa dauneze. In rest vezi ca chiar si daca iti expira ban-ul ramai cu flag pe cont si esti urmarit in permanenta ca recidivist!
nu ma intereseaza gamerscore-ul.pe asta banat am 17k si pe asta vechi de la x360 am 11k
jocurile si subscriptiile le am si nu le-am pierdut asta e cel mai important
doar salvarile le-am pierdut
e vreo metoda sa transfer licentele de la un cont la altul? jocuri,subscriptia gold,ea access si salvarile?
la fifa ultimate team mi-am mutat monezile,dar as vrea sa pot muta profilul de pro club si desigur profilul de la the division
---------- Post added 14-03-2017 at 02:04 ----------
noul cont este vechiul cont de x360 add mateimarcelus
Sigurii care iti pot raspunde sunt cei de la Xbox Live Suport. Dar cred ca raspunsul lor va fi de genul: ramai cu subscriptia pana expira apoi o reinnoiesti pe noul cont. Ca idee, poti avea permanent acel cont cu subscriptia de jocuri activa si sa joci multiplayer pe celalalt cont. Ti s-a zis de ce ai primit ban permanent?
Am jucat Assassin's Creed II si acum am cumparat Ezio Collection. Cand intru in Ezio Collection nu imi vede salvarile din AC II. Crap! Aveti idee daca existe vreo modalitate prin care sa vad salvarile ?
O sa am aceeasi problema cu The Witcher si The Witcher: Complete Edition?![]()
Salutare.a mai patit cineva sa ii mearga foarte greu downlodul pe consola?am net de 100mb de la digi si im descarca cu 20mb.netul nu are nici-o problema.
am acelasi abonament 100Mb/s si desigur nu pot garanta viteza maxima,inteleg chestia asta.eu prind undeva la 84Mb/s(10MB/s) doar ca am perioade cand ei imi ofera doar 24Mb/s(2.5-3MB/s).cand am 84Mb/s,cand am 24Mb/s.e ca un ciclu.atata stiu sigur,cand imi pica netul si is "revine" viteza de download e schimbata si nu este de la router fiindca am 2 routere si le-am incercat separat,ba un al 3 lea de fratele meu
stiu ca intrebasem pe acest forum si mi s-a spus ca sunt o gramada cu aceasta problema.ne tepuieste rds
La fel si eu cand 84mb cand 25mb dar asta doar de ieri in rest a mers bine.credeam ca a patit ceva consola.ms de raspuns
N-are treaba cu RDS, e de la load-ul de pe server-ele Microsoft. Din ce știu la Sony e mai rău.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks