@nina, imi scuzi neputinta, poate data viitoare ar fi mai bine sa cauti pe Google, nu?
cautasem deja pe google vreo 10 pagini de ea access 1 month(sold out sau e vandut la suprapret gen 12-21$),am incercat vreo 3 free vpn pe usa ca sa cumpar direct cu cardul ,nu degeaba intrebasem ca speram ca unul sa fie mult mai destept sau stie de vreun site mai nepopular pe google
n-o sa multumesc niciodata daca raspunsul n-a fost de ajutor
google nu m-a ajutat ci spiritul meu de observatie,tunnelbear si nr de italia al mamei
windscribe e un vpn free cu 10gb si are vreo 4-5 tari pe varianta free cu tarile care au store cu acel program si folosesc tunnelbear pe celelalte
in cazul in care e cineva interesat
salut!
vreau sa iau un joc de pe ebay si vanzatorul spune in anunt ca mi da el un cont si l descarc de pe contul acela si dupa pot sa l joc de pe contul meu
n am mai incercat asta pana acum si eram curios daca a mai luat cineva asa si daca functioneaza
eu daca descarc jocul pe consola mea pot sa l accesez cu contul meu atat timp cat nu l sterg sau care e ideea?
Multumesc!![]()
Daca ștergi contul nu te mai poți juca după al tău, dacă schimba parola iar nu te mai poți juca după , așa că sfatul meu este sa stai liniștit
Vad pe grupul de facebook ca sunt multi baieti care cumpara jocuri la preturi ridicole de pe store-ul din Mexic,stiti ceva despre asta,exista riscul de ban al consolei?Preturile sunt intre 5 si 60 lei maxim,jocuri deabia aparute
cine te-a pacalit? am intrat pe mexico store si noile jocuri editie standard costa in jur de mxn$ 1300 care e in jur de 270ron
fifa19,forza horizon 4,shadow of tomb raider
m-am uitat acum si nu e reducerea absurda de care vorbea ala cu 60 ron jocuri noi
jocurile noi care vor aparea rdr2 parca era la 1500 peso parca 150 ron ceea ce e bine in comparatie cu 240ron cat face 60$ dar acum unii se complica degeaba
https://www.hotukdeals.com/discussio...etwork-2609231
UPDATE: 13/09/2018 - VPN METHOD DOWN
Microsoft have confirmed that they have blocked cross-boarder payments from non-locally issued cards
problemele cu payments care apare la service status pe xbox se pare ca sunt cauza userilor care cumpara de pe argentina si turcia si nu sunt de acolo
126 de pagini acolo
as fi cumparat gift card ca nu iti trebuie vpn nici macar la activare dar le vand cacanarii la pret aproape dublu,1500 peso la pret de 2200 adica nu ai facut nimica
din ce am citit,aia comanda un card fizic de la revolut care iti ajunge in 2 saptamani acasa.....nu-i de mine asa ceva
eu unul raman la gift cards de gold si $ ca astea le gasesc usor
Wow dar ce chestii mai gasesc astia frate ca sa fenteze preturile la day one... Banuiesc ca acel card Revolut trebuie comandat din Argentina, la el legat cardul romanesc, umplut cu o anume suma si platit ulterior cu el...
Plus tinut store-ul pe argentina ca sa ai acces la reducerile si preturile de xbox.. Vorba ta, ne complicam inutil viata
poate la urmatoarea consola primim si noi store , chiar nu era o lege sau directiva de la UE in care firmele erau obligate sa ofere acealeasi servicii in toate tarile UE ?
Mai eu tot nu o vad ca un avantaj asta cu Store de Romania... La Playstation jocurile de pe Store-ul romanesc sunt mereu mai scumpe decat pe cele de US. Si promo de pe US Store sunt cu mult mai bune...
Daca vrei Store doar pentru a plati cu Lei, ok, asta o vad ca un avantaj. Dar in rest...chiar deloc.
Vezi eu nu am avut nici o problema cu suportul pe US (inclusiv refund la niste achizitii nefericite), de obicei in 48 de ore iti intra banii inapoi pe card. Apoi cu plata la orice joc de pe store nu am probleme, inclusiv la alea backward compatible, ma ajuta Paypal de US (nu am cardul direct legat de consola).
Am game-share cu un amic, tot ce cumparam se imparte la 2, Live Gold si Game Pass sunt active cu o SINGURA subscriptie pe ambele console. A durat sa zic putin pana sa ma prind cum se face, dar acum de vreo 3 ani suntem ok. Un joc day one, sa zic Red Dead Redemption 2: Special Edition la 80$ ma costa doar 160 de lei.
inteleg dar ar fi mai usor ptr parintele care ii cumpara la junior consola de exemplu . de ce sa ma complic cu vpn-uri , carduri valorice , adrese false ?
Pentru o vreme am sperat ca vom beneficia la un moment dat macar de ceva de genul Xbox Live WorldWide aka 'pentru prosti', pierzandu-mi speranta ca Romania va primi vreodata Xbox Live si ca va avea propriul domeniu www.xbox.com/ro-ro...
M-am trezit insa repede si m-am spalat cu apa rece pe ochi dandu-mi seama ca din World Wide fac parte atat tari bogate fara Xbox Live cum ar fi Islanda, Bahrain etc, cat si Albania si Mozambique, facand astfel incompatibila existenta unui marketplace world wide... pentru ca nu au cum sa alinieze preturile la jocuri, servicii subscriptii si asa mai departe.
Asa ca, tristetea continua si speranta moare ultima dar moare incet si sigur...
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
Bookmarks