Ati gasit voi repede care-i problema la Xbox One acum... carcasa! :wall:
Printable View
Ati gasit voi repede care-i problema la Xbox One acum... carcasa! :wall:
Fizica si animatiile din fericire nu consuma extra spatiu... dar texturile... Nu pot sa cred ca au mers pe aceleasi texturi si doar afisat in 1080p.
Carcasele arata foarte bine. Este putin ciudat cu discul pe stanga, dar aia e, se obisnuieste omul si cu asta. FIFA clar nu va fi ceva cu adevarat next gen anul asta, poate undeva prin 2014-2015. Sa fim seriosi, cei care il joaca cat de cat pot observa doar 2 diferente. 3D Crowd si iarba netaiata. In rest, aceeasi zapada obosita, portari care someaza la suturi indoielnice si gelul din parul lui Bale, mai nou. Sunt curios daca va fi la fel si la faza cu tricourile, cand ridica mainile un jucator, sa se intinda materialul de ii scrie numele cu font 30. :D
But I digress...
=))
A! Erai sarcastic. Pai daca nu evidentiezi si tu cu macar un emoticon, eu de unde sa stiu ca nu asa gandesti!!! Oricum, poate stergi posturile ca sunt offtopic rau.
Ai dreptate, jocul asta nu arata prea bine pentru un joc next-gen: FIFA 14 Review - IGN .
Nici macar animatiile nu mi se par extraordinare...
Damn...discul tot pe partea stanga e...
Arata surprinzator de bine carcasa.
Quote:
Microsoft has announced on the Xbox Wire that 10,000 stores will be opening in the Xbox One's 13 launch countries and the company is planning celebrations in key cities around the world.
salut.la noi apare anul acesta?de unde pot face comanda?
Salut reus! La noi oficial nici nu se stie daca o sa se lanseze vreodata. Sunt cateva firme care au deja Xbox One la pre-order in oferta. De exp. Altex are: Consola Xbox One - Disponibil din 22.11.2013.
Bai frate ce bine le cade acum Windows 8,pe X1 ;mi se pare ca va fi un pct forte fata de ps4.(e doar o parere)
Dar pretul e insane..nu zic ca nu merita insa trebuie sa mai scada..