Daca imi cumpar xb1 day one Fifa edition (care inca mai este pe stoc in anumite tari) dintr-o tara, iar contul meu este pe alta tara, va merge oare download-ul pt Fifa14? Sau sa comanda consola si jocul separat? Aveti vreo idee? ms
Printable View
Daca imi cumpar xb1 day one Fifa edition (care inca mai este pe stoc in anumite tari) dintr-o tara, iar contul meu este pe alta tara, va merge oare download-ul pt Fifa14? Sau sa comanda consola si jocul separat? Aveti vreo idee? ms
Avand in vedere ca jocurile nu mai sunt region locked... nu ar trebui sa fie nicio problema, si ar conta doar tara pe care ai tu contul. Spun teoretic pt. ca pana acum e doar din "scripturi", inca n-a testat nimeni un Fifa din US pe o consola din UK (de exp.)
E pe bune fix-ul cu pumnii sau e la caterinca?
ms, oricum cred ca merita sa risc, mai ales ca e la acelasi pret cu consola bulk
Microsoft is offering a free digital game to users experiencing problems with their Xbox One disc drive.
A number of users have reported a Xbox One disc drive fault that makes retail games unplayable. Microsoft is replacing the consoles in question and is offering a free digital title to all those affected while they wait for the replacement to arrive.
Players will be given a choice of Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome and Zoo Tycoon.
"While a replacement console is on its way, we want to ensure our advance exchange customers can stay in the game," said Microsoft in customer correspondence obtained by Polygon.
"We will provide each of them with a free digital download of one of the launch titles published by Microsoft Studios."
Daca e pe bune, nu e deloc un mod rau de a-si cere scuze.
Astazi a venit :D pun niste poze ca sa va faceti o idee cat de mare e consola comparativ cu Xbox 360!
Toate bune si frumoase, pana acuma ce am observat e ca download-ul de pe Store se misca groaznic, am cumparat Forza si de vreo juma de ora e la 3% tinand cont ca am net de la RDS de 1gbps, e si conectat de banda de 5ghz. Xbox One suporta wireless AC? Inca nu am incercat sa bag un disc, sper sa n-am probleme cu unitatea optica!
Iei inca un Forza 5 si mi-l dai mie:D
Ideea e ca iti iei acelasi joc care nu iti merge din cauza discului, ca sa nu te uiti la joc si atat. :) Acum bine, si eu mi-as lua altceva pana imi rezolva problema, ca sa am un joc in plus.
Curaj si baga discuri in unitate, toti asteapta asta.
Pe unde mai sunt consolele voastre? A mea a ajuns azi in Germania. Sunt curios pe unde mai trece pana vine in RO.
Si da..se pare ca a aparut is varianta X1 EMPLOYEE ONLY ce contine:
1xconsola X1(alba) ; 2xcontrollere(unul alb;celalalt negru) ; 1xkinect; 1xheadset; calbluri etc.Si aproape pe toate cele prezentate scrie :
''I made this,Launch Team 2013''. Plus ca pe cutie apare o firma(un santier) schitata. Tare!
Vaaii cum arata :x :x
Mai are cineva curaj sa zica faptul ca arata ca un ''old VCR reciever'' acum? I like to call it "the silent killer'' fullstop.
^E frumos, e primul VCR alb pe care il vad :p
Intr-adevar , bine zici colossus. Sau imi amintesc la E3 cum toata lumea SPORTS TV SPORTS TV si acum Forza 5 , Dead Rising 3 , NO REGION LOCKED. XBOX-ul inca sa tine tare.
Cred ca stiu de ce l-au dat afara de la Msoft pe Steve Balmer:a incercat sa transforme X1 intr-un reciever TV, :)) insa povestea s-a incheiat cu un final fericit:astazi dupa multe lupte si razboaie purtate,cavalerul ''X1'' a ramas pe dinafara tot ca un ''VCR'' insa unul al naibii de frumos,dar baietii seriosi au facut o opera de arta pe dinauntru.