-
Gata m au sunat dupa ce le am dat mail ..miercuri imi ajunge consola...mi a zis ca pachetul e complet doar ca pe cutie nu scrie one day edition ...denumirea acestui bundle..
-
Consola Xbox One cu Kinect Senzor + 1 LUNA XBOX LIVE GOLD ** PRODUS NOU, SIGILAT, GARANTIE 24 LUNI ** - Okazii (160941291)
da reject la comanda ! am sunat eu acuma pe cei de pe okazii 24 de luni garantie si ei suporta garantie ! magazin amazon pe okazii !
-
pai ala e un magazin online ..ce service au ei?
-
e problema lor ce service au se descurca ! eu am acte de unde am luat daca nu opc pe ei ! stai linistit
m-au asigurat ca ei fac garantia , problema lor cum se descurca !
Felicitari, ai cumparat Consola Xbox One cu Kinect Sen
Produs: Consola Xbox One cu Kinect Senzor + 1 LUNA XBOX LIVE GOLD ** PRODUS NOU, SIGILAT, GARANTIE 24 LUNI **
-
Scrie clar ca e garantia producatorului..eu unul nu am incredere au 15 produse din toate categoriile...
-
eu te inteleg ca nu ai incredere dar i-am intrebat : in caz de se strica consola ? au raspuns : trimiteti la noi si ne ocupam mai departe !
---------- Post added 08-09-2014 at 18:26 ----------
Ala de pe okazii nu raspunde dupa ce am licitatat asa ca iau si eu de pe site tau
-
Eu ti am zis..e un vanzator asta de fapt..nu il poti considera magazin..
---------- Post added 08-09-2014 at 15:37 ----------
Eu am vb azi vu tipa de la gamerland.ro si mi a zis ca in caz de garantie suni la ei si ei trimit curierul sa ia consola
-
Da am vb si eu cu ei si am dat comanda
-
-
Da
Ai depus a comandă pe gamerland.ro și dorim să îți mulțumim și pe această cale!
-
dimineata le mai dai un mail in caz ca nu te suna pana la 10-11
-
Ms mult. O sunat si aia de pe okazii era o doamne habar nu avea am refuzat
-
Pai daca ti o trimite maine joi o ai...
-
acuma m-au sunat , joi il am .
---------- Post added 10-09-2014 at 11:48 ----------
nerazzurr ti-a venit ?
-
Inca nu..astept telefon de la curier :)
-
-
2 Attachment(s)
Attachment 231732Attachment 231733
Hai ca a ajuns..impachetat cu grija!! Game ON!
-
1 Attachment(s)
-
super ! maine imi ajunge si mie ! se aude cu zgomot sau ceva ?
-
nu e totul bn..acum.isi face update