l-am primit si eu acuma ! iuhu
l-am primit si eu acuma ! iuhu
Sa le stapanim sanatosi!
[emoji3]
Salutare!
Tocmai ce am primit si eu un x1 de la 4games si face un sunet ciudat,gen de hdd vechi. Am vb deja cu vanzatorul, o sa il schimbe. Dar daca si cel nou e tot asa aveti idee ce pot face? Ca banuiesc ca nu vor sa il schimbe la nesfarsit.
Ps : cei cu x1 cu forza5+fifa15 ce lot nr aveti la console? La mine e 1431
Eu nam nici un zgomot...nu.stiu lotul doar ca e fabricata pe la sfarsitul lui iunie
Asa e si a mea, 30 06. Lotul e scris pe partea inferioara a cutiei daca ai cum sa verifici.
A mea e in 20 si cv.parca..eu ti.am.zis nu am sesizat vreun zgomot incat sa ma deranjeze..
Am inteles. La mine se aude un clickuit cand e in dashboard, sunetul specific hddurilor.. In jocuri e f silentioasa. Daca se auzea mereu sau doar in full load intelegeam.
Si a mea se aude ff incet cand ma joc nu aud
Nimic , eu nu/ s pretentios
Si la mine mai "caraie" HDD cateodata dar cred ca e normal. Am impresia ca dowloadeaza ceva in fundal... cine stie.
Salutare domnilor,
Ati auzit ceva oferte la un pachet cu Horizon 2 sunt pasionat de auto.
Multumesc.
Nu in Romania, la noi pana si editiile normale se gasesc greu.
Salutare,dupa ce am avut ghinion cu 3 Xbox One's,si am trecut la PS4,m-am gandit sa mai incerc odata si cu Xbox-ul,aveti idee de unde pot cumpara xbox one sunset overdrive bundle la noi?(vreau neaparat consola alba),la Altex din data de 31.10.2014,e tot stoc epuizat :(,multumesc.
Asta caut si eu, insa greu cu acel bundle...nu e pe nicaieri la noi.
Well,singura problema cu cei de la gamerland este acea garantie de producator de doar 12 luni,plus ca nu stiu cum lucreaza in caz de retur/service,eu am schimbat 3 pana sa trec la PS4,sper sa apara la Altex sau eMag cu ocazia black friday.
Salutare,
Din cate observ in seara asta pe altex este pe stoc Consola Xbox One + joc Sunset Overdrive | ALTEX :)
Gata,am plasat comanda pana nu dispare din nou,sper sa am noroc cu al 4-lea Xbox :).
Ce sursa de energie folositi pentru controller? Eu ma gandeam sa-mi cumpar un Play and charge kit pentru Xbox ONE.
Are cineva o solutie mai ieftina? Am vazut ca si Hama a scos ceva similar. A testat cineva?
Eu mi am luat baterii de 2400Mah reincarcabile 2 perechi si ma tin cateva zile perechea...
---------- Post added 01-12-2014 at 08:38 ----------
Cand se consuma unele celelalte sunt deja incarcate
Cateva zile ? Dar te joci incontinuu ? Eu am niste acumulatori de 2000 (parca) de vreo 6 ani, 2 perechi si le schimb odata la 2-3 saptamani (ma joc app 2-3h pe zi in timpu saptamanii).
Urmeaza sa-mi iau si eu un play and charge kit in viitoru apropiat, dar momentan stau asa.