Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Un Sfat !

1. #1 SP
    Member patrutalex's Avatar

Un Sfat !

Detin xbox one pe care am toate jocurile cumparate digital , daca vreau sa il trimit la garantie si ma deloghez si primesc altul nou la schimb cand ma loghez pe cel nou am access din nou la toate jocurile cumparate si inclusiv la gold si ea access care imi expira in decembrie ? va multumesc.

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai acces la ele, dar trebuie sa le re-downloadezi pe cel nou. Iar acum, inainte sa-l dai, nu te deloga, da-i un reset all.

3. #3 SP
    Dau reset all , sper sa il repare sa nu mi-l schimbe

---------- Post added 24-08-2015 at 14:03 ----------

multumesc

4. #4 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    De curiozitate. Ce a patit consola?

5. #5 SP
    luna viitoare are un an ! nu am probleme nimic cu ea imi face figuri conectarea dintre unitate si manete se conecteaza / deconecteaza tot asa si am incercat si cu alta maneta si la fel ( sigur modulul wifi intre cele 2 ) am jucat tot cu cablu de 3 luni si am zis ca daca tot am garantie inca o luna sa o rezolv .

6. #6 SP
    Acelasi lucru l-am patit si eu. Ti-o schimba. Am stat ceva timp cu ea si am tot cautat pe forumuri si raspunsu oficial Microsoft e sa o duci la service.

Daca o ai de la Altex, ti-o schimba intr-o saptamana.

7. #7 SP
    de la gamerland : au spus ca ma suna azi curierul si vine dupa ea.

8. #8 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by patrutalex View Post
    de la gamerland : au spus ca ma suna azi curierul si vine dupa ea.
    Astia inchid firma si isi deschid alta peste o saptamana ca sa nu iti dea tie alta consola, beware.

9. #9 SP
    Member Smara's Avatar
    Mda...acum doua seri am patit si eu acelasi lucru, insa mi-a facut doar o data si vreau sa nu imi fac griji . In cazul in care se repeta problema macar stiu care-i solutia ( consola este luata de la Altex ) . Merci razvanrazy !

10. #10 SP
    M-au sunat , mi-au trimis curier cu care au contract cargus gratis tot , pana acuma totul ok

11. #11 SP
    Felicitari si bafta in schimbare consola.

@Smara, nu sta pe ganduri. Du-te cu ea la Altex (daca esti in Bucuresti, du-te direct la service, e langa Carrefour Orhideea) sau du-o intr-un magazin, dupa ce le dai mail inainte si gata. Nu pierde timp si nervi cu asta.

12. #12 SP
    Member Smara's Avatar
    Sunt din Bucuresti, nu este o problema. O voi duce saptamana viitoare...tocmai ce a aparut azi ( si sper sa imi ajunga si mie precomanda ) Gears of War Ultimate Edition si nu ma indur sa raman in weekend fara consola. Multumesc inca o data !

13. #13 SP
    Asa am zis si eu initial, ca nu vreau sa ramana acum fara, ca mai stau putin... Si am mai stat app 3 saptamani, timp in care mai mult mi-am facut nervi, ajungand sa se deconecteze si de 10-15 ori la rand si pana la urma n-am mai folosit consola...

14. #14 SP
    Member Smara's Avatar
    Hai ca incep sa imi fac griji acum, sper sa nu patesc ca tine ! Voi incerca sa ma joc azi si maine....daca mai face o singura data...ma duc cu ea. Nu de alta, insa din ce ai povestit, deznodamantul este clar !

15. #15 SP
    Crede-ma, la un mom dat am lasat-o cateva zile, de nervi si am fost cu ea la un prieten sa ne jucam si n-am reusit absolut deloc. Ni se deconectau ambele, in timp ce jucam. Cred ca de app 30 ori intr-un meci de FIFA si efectiv am inchis consola si am jucat poker.

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Crede-ma, la un mom dat am lasat-o cateva zile, de nervi si am fost cu ea la un prieten sa ne jucam si n-am reusit absolut deloc. Ni se deconectau ambele, in timp ce jucam. Cred ca de app 30 ori intr-un meci de FIFA si efectiv am inchis consola si am jucat poker.
    exact la fel am patit si eu !

---------- Post added 25-08-2015 at 16:10 ----------

Gata consola a ajuns ok , se schimba cu una noua . Happy ! Oare imi da garantie inca 1 an ?

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by Smara View Post
    Hai ca incep sa imi fac griji acum, sper sa nu patesc ca tine ! Voi incerca sa ma joc azi si maine....daca mai face o singura data...ma duc cu ea. Nu de alta, insa din ce ai povestit, deznodamantul este clar !
    ai rezolvat ?

18. #18 SP
    Buna ziua inca odata
    pachetul pe care ati cumparat dvs nu are senzorul kinect inclus, nu avem cum sa schimbam senzorul la el daca nu are in pachet. ma refeream la semnal nu la senzor imi cer scuze. Deci raspunsul baietilor este ca au incercat consola si nu mentine semnalul la distanta mai mare de 3 metri. Si in cazul acesta nefiind reparabil vom trimite astazi o consola nou nouta. jocurile si restul le trimitemeinapoi exact cum ati trimis numai cosnola o schimbam cu una noua.
    Trimitem astazi cu livrare de marti.

primesc alta noua iuhuu

---------- Post added 04-09-2015 at 14:37 ----------

Acum am primit si raspunsul, fiind o consola noua un produs nou automat se acorda inca un an incepand de astazi. nu vom trimite alta factura dar trimitem o foaie de garantie noua.
    care va fi valabila de azi pana anul viitor in septembrie.

19. #19 SP
    Member Gigi Kent's Avatar
    Si eu mai patesc sa de deconecteze controller-ul. Nu se intampla foarte des ce-i drept.
    Cei care ati inlocuit consola ati mai avut probleme dupa?

20. #20 SP
    Nop. Consola noua fara nicio problema.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast