Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Mi-a disparut LIVE GOLD

1. #1 SP
    Junior Member JAFFA's Avatar

Mi-a disparut LIVE GOLD

Intrebare de multe puncte pentru cunoscatori.
    Azi am creat contul pe xbox one, cu free 30 zile de gold.
    L-am verificat, am intrat si in meniul cu jocuri free cu gold, pana la instalare.
    Am intrat in jocul TITANFALL si totul era k.
    La setari, subscription, imi aparea gold pana pe 08.05.2016.

La circa 2 ore, dau sa intru in TITANFALL si primesc mesaj ca nu pot juca multiplayer.
    Verific la subscription pe consola, si-mi apare doar Learn about gold membership.
    Insa pe PC, pe contul de xbox, imi apare ca subscription xbox live gold, cu termen 08.05.2016.

Ce se intampla si de ce am ramas fara gold??

2. #2 SP
    Senior Member nina's Avatar
    poate nu e setat ca home contul pe care ai activat gold-ul
    nu ai spus daca ai 1 cont sau mai mai multe pe consola

3. #3 SP
    Am un singur cont.
    Si.nu stiu cum sa l setez ca home

4. #4 SP
    am rezolvat problema.
    am luat legatura prin chat cu unul de la asistenta.
    mi-a anulat contul si mi-a creat altul, tot cu 30 zile, free

---------- Post added 10-04-2016 at 14:43 ----------

se poate inchide, multumesc.

5. #5 SP
    Member ingerulol's Avatar
    De unde va luati LIVE Gold-ul ? ceva ponturi ? sau merg la Altex cu 239 ? (ala pe un an).

6. #6 SP
    Member Halo's Avatar
    Quote Originally Posted by ingerulol View Post
    De unde va luati LIVE Gold-ul ? ceva ponturi ? sau merg la Altex cu 239 ? (ala pe un an).
    Eu mereu am cumparat de pe http://http://www.cdkeys.com/
    preturile sunt destul de bune.

7. #7 SP
    interesant site ... au si EA acces cu 28$ / an .... Xbox Live-ul pe 1 an ar veni cam 185LEI (deci e interesant) - sunt curios daca a mai cumparat cineva de acolo sau aveti si alte surse - sunt un n00b stresant

8. #8 SP
    Member solaru's Avatar
    poti lua linistit de pe cdkeys.com. Suntem destui pe aici care am luat de acolo in mai multe randuri, atat gold cat si jocuri - daca tot esti la inceput, nu strica AC Black Flag la 4.22 usd si AC Unity la 7.05 usd - pomana curata!

9. #9 SP
    Member eangel's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    poti lua linistit de pe cdkeys.com. Suntem destui pe aici care am luat de acolo in mai multe randuri, atat gold cat si jocuri - daca tot esti la inceput, nu strica AC Black Flag la 4.22 usd si AC Unity la 7.05 usd - pomana curata!
    Mulțumesc pentru pontul cu Black Flag, acum am luat si eu, plată făcută direct cu cardul, e ciudat că mi-a ieșit usd la 3,9194, care e mai puțin decât cursul oficial

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

10. #10 SP
    Junior Member DIDE's Avatar
    E un curs de referinta, dupa ce ies banii din contul tau o sa vezi cursul exact (momentan sunt in tranzactie).

11. #11 SP
    Mi-a venit Xboxu` azi , l-am desigilat si l-am pus ca lumea la treaba . Am luat de pe CD Keys Assassins Creed BF (imi place foarte mult jocul). Inca mai trebuie sa ma obisnuiesc cu el (XO) si Kinect. Trebuie sa pun accent eXBOX Go Hom , altfel nu vrea

12. #12 SP
    Member eangel's Avatar
    Bine ai venit. Nu vei regreta alegerea făcută, si asta ți-o spune cineva care vine din lumea playstation, începând cu ps2

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

13. #13 SP
    Member florindragos21's Avatar
    ceva asemanator am patit si eu, in browser imi arata ca am gold valabil (tot asa cu 30 de zile moca) dar pe xbox one nu l-am putut folosi decat cateva ore...
    In fine, mi-am luat un gold la 1$ tot din xbox si am incheiat discutia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.