Conferinta celor de la Nintendo de la E3 2010 a adus cateva surprize. Pentru mine, cea mai mare a fost prezentarea noului Donkey Kong Country.
[url]
Conferinta celor de la Nintendo de la E3 2010 a adus cateva surprize. Pentru mine, cea mai mare a fost prezentarea noului Donkey Kong Country.
[url]
Le-am avut pe toate 3 pe SNES , cumparate iarasi pe Vconsole, cred ca o sa imi iau a cheap Wii doar pt. DKR iarasi![]()
Pe asta il astept si eu, odata cu NBA Jam. Le-am avut pe amandoua pe Super Nintendo. Old times...
Cred ca va fi best platformer pt. 2010-2011. Nu-mi place ca nu au implementat un sistem de checkpoint... urasc sa iau nivelele de la capat la fiecare greseala![]()
Nu, nu, asa se vede daca nu dai fullscreen, playerul n-are functie de antialiasing. Trebuie sa dai fullscreen. Sau poate nu la asta te refereai...
Gata! Ce atata vorba, mi-am facut comanda la preorder, maine ma duc sa achit banii si probabil ca undeva pe 9-10 decembrie il am. Ce entuziasmat sunt! De abia astept! Intre timp insa, trebuie sa rejoc DKC2 si 3 pe virtual console, pe 1 l-am re-terminat acum o luna. am puncte de amandoua, deci cred ca maine ma apuc de ele.
Bookmarks