Astea-s preturile de lansare, si cum nu avem prezenta oficiala Nintendo in tara, magazinele isi pun ce adaos vor. Dar sigur se vor mai ieftini cu timpul.
Pe Amazon FR jocurile normale costa 60 euro si doar Mario Kart World e 70.
Ceva e ciudat aici:
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch 2 e 80 de euro pe Amazon Germania vandut si livrat de ei!
Pe Amazon Franta Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch 2 e 60 de euro! 20 de euro diferenta, cum e posibil?
Intradevar Mario Kart World e 70 de euro in Franta.
La noi e pret de specula!
Cam cat timp credeti ca o sa le ia la Nintendo sa il dea in judecata si pe asta?
Nu stiu cat e de real.
Switch 2 confirmed specs:00:00:00 Introduction
00:01:50 CPU - ARMA78C - Eight Cores - Six Available To Devs
00:04:20 GPU - Nvidia Ampere Architecturee
00:06:44 Memory - 12GB LPDDR5X - 9GB For Games
00:07:55 Storage And The File Decompression Engine
00:08:55 The Switch 2 Display
00:09:55 Specifications Summary
00:11:09 Game Chat Needs System Resources
00:11:42 DLSS Support
00:12:31 Final Thoughts
Switch 2 nu are VRR in docked mode:
Nintendo Apologises For "Error" With Mention Of Switch 2 VRR TV Support | Nintendo LifeOriginally Posted by Nintendo Life
Dar are VRR în vreun mod? Nu ar avea sens să aibă în modul handheld și să nu aibă în modul docked. Doar dacă Nintendo nu s-a zgârcit la portul HDMI din dock și a ales HDMI 2.0. Ar fi stupid să aibă capabilitatea de VRR, dar să fie cumva indisponibilă din orice motiv în modul docked.
Initial au anuntat ca e disponibil in ambele moduri, acum au clarificat ca doar in handheld mode merge VRR.
Nintendo bolsters Switch 2 supplies with Samsung chip partnership | Eurogamer.netOriginally Posted by Eurogamer
Mi-a cerut cineva sa caut un telefon pentru un senior, nevoi foarte esentiale de vorbit la telefon, whatsapp si rareori cate o cautare pe Google. Am ales un Galaxy A16 pana la urma, care costa 600 de lei. Initial nu m-am uitat la toate specificatiile pentru ca nu sunt neaparat de interes, dar ulterior am vazut ca are ecran OLED cu rata de refresh de 90Hz.
600 de lei, OLED. De ce credeti ca Switch 2 vine cu LCD la 2500 de lei? A postat Paul mai sus despre parteneriat cu Samsung, ca sa fie ironia deplina.![]()
Ecranele OLED nu sunt la fel. În stilul Nintendo, Switch 2 nu va veni cu ecran OLED. Aș fi extrem de surprins dacă va fi OLED.
Switch 2 nu va veni cu OLED deoarece nu exista unul care sa suporte 120hz si VRR. Si chiar daca ar exista, cu siguranta pretul ar fi si mai mare, iar Nintendo nu cred ca ar vrea sa vanda Switch-ul si mai scump.
Pentru ca Nintendo e una dintre cele mai lacome companii din industria jocurilor.
Daca il lansau cu ecran OLED anul viitor numai puteau sa vina cu o varianta mai scumpa cu 50/100 de euro.
Sper sa ajunga ca Sega sa dispara de pe piata hardware sa produca doar jocuri.
Daca mi-ai fi spus ca Steam deck\Switch 1 va aparea si cu ecran OLED, nu le mai cumparam la lansare? Din 2017 si pana in 2025, Switch-ul a fost destul de longeviv, iar Nintendo s-a tinut de treaba. Pt mine a meritat fecare leu. Numai eu stiu de cate ori a calatorit cu mine si ce bine a fost. Iau Switch-2-ul il folosesc 4-5 ani, iar daca revizia va fi un upgrade, il vand si cumpar OLED-ul. Nu traim in viitor.
---------- Post added 23-05-2025 at 13:44 ----------
Nintendo Switch 2 GameChat - Nintendo USOriginally Posted by Nintendo
Bookmarks