Speram sa fie un Direct cu anunturi first-party, dar e bine si asa pentru ca urmeaza multe jocuri mari, in special Hades 2 si Silksong.
Speram sa fie un Direct cu anunturi first-party, dar e bine si asa pentru ca urmeaza multe jocuri mari, in special Hades 2 si Silksong.
Se speculeaza ca azi vor anuntat si RDR2 pentru Switch 2 (+ remaster pt current gen).
Mda...din pacate no RDR2 si nu ca-mi pasa daca iese pe Switch 2, dar astept sa-l scoata pe current gen si...pare ca mai am de asteptat![]()
e șocant cât de penibili sunt cei de la Nintendo și după apariția consolei. am înțeles că înainte să anunțe țineau cărțile ascunse, dar acuma nu au nici o scuză să scoată jocurile, mai ales că devi sunt deschiși dar nu au dev kits... și zic critica asta ca un mare fan Nintendo de la Switch 1 încoace, dar efectiv mi se pare că sunt parcă într-o altă dimensiune. probabil e și cultura lor din Japonia, dar sunt rămași în urmă rău din multe puncte de vedere
Odata cu cresterea TVA la noi de la 19 la 21% bineinteles ca Altex a crescut imediat preturile la jocurile pentru Switch 2 numai ca mie 2% din 400 imi da 8 lei dar ei au crescut preturile cu 20 de lei la 420 de lei jocul! Bravo Altex!
Cred ca o sa stea mult si bine cu ele in stoc.
Microsoft a inceput sa dea inapoi The Outer Worlds 2 o sa fie 70 de euro nu 80.
Nintendo in schimb se pare ca sunt ca Sony dupa PS2 li s-a urcat la cap.
Cifrele Mario Kart World sunt bune pentru ca a venit la pachet cu consola la un pret mai mic.
Daca vrei sa publici date relevante vino cu vanzarile first party full price adica jocurile care costa 420 de lei pentru Nintendo Switch 2.
In locul tau cumparam 10 bucati la pretul intreg (420 de lei) din fiecare joc ca sa imi arat sprijinul pentru aceasta companie "deosebita".
^Nu te mai minti singur. Nu ramane nimic "mult si bine pe stoc", Switch 2 este cea mai buna lansare din istoria companiei de 4 decenii de cand fac jocuri. Smh unii oameni chiar nu pot sa accepte ca au facut o predictie gresita. Inca dinainte de lansare ai umplut forumul de postari despre cat de ingrozitoare e consola, compania, si practicile fata de consumator (lucruri pe care le-am zis si eu apropo, sa nu crezi ca sunt fan), dar presupunerea ca asta va duce la vanzari slabe a fost gresita. Move on. Urmatoarea consola Nintendo va avea ecran cu tub catodic si oamenii vor lua credit la banca pentru ea, indiferent daca vrei sau nu sa accepti ca asta e lumea in care traim.
Espiritus
Nu ma "mint" singur dar eu nu trag conluzii asa de optimiste dupa doar 2 luni de lansare.
O sa vedem in timp vanzarile de first party games la 420 de lei bucata pentru Switch 2.
Cat despre "Urmatoarea consola Nintendo va avea ecran cu tub catodic si oamenii vor lua credit la banca pentru ea, indiferent daca vrei sau nu sa accepti ca asta e lumea in care traim."
Memoria se pare ca te inseala un pic. Ai uitat de scaderile de pret la 3DS sau de dezastrul Wii U?
Nu poti sa scoti si sa faci orice si sa ai success garantat.
Avem destule exemple si de la alti producatori vezi Xbox 360 iar apoi continuarea Xbox One.
Intradevar aici nu si-au asumat riscuri au mers pe aceeasi formula numai ca au impins preturile foarte sus la tot, consola, acesorii, jocuri.
Nintendo nu e Apple chiar daca incearca sa ii copieze.
3DS si Wii U nu s-au vandut bine deloc de la lansare, in timp ce Switch 2 bate recorduri la vanzari. Pe orice parte ai intoarce-o, nu e asemanatoare situatia.
360 s-a vandut foarte bine desi a avut probleme tehnice imense (RROD-ul); problemele Switch 2-ului nu se compara deloc cu alea.
Riscurile care le-au luat e ca au venit cu 2 exclusive adevarate in primele 2 luni a consolei, riscuri care nici macar Sony nu si le-a asumat cu PS5-ul.
EDIT: Wii U s-a vandut destul de bine la lansare, dar mult mai slab ca Switch 2.
Scumpiri in US pentru anumite accesorii de Switch 2:
Nintendo Switch Pricing Update - News - Nintendo Official SiteOriginally Posted by Nintendo
Originally Posted by Gematsu
Acoperirea cu banda adeziva a gurilor de aspiratie si evacuare ale switch 2-ului in timpul utilizarii? No pb !
https://youtube.com/shorts/0Eq1g7B4P...ApznjQLog7Ovp1
Showcase despre jocuri indie, joi de la ora 16:00:
Tune in for roughly 15 minutes of new announcements and updates on indie games coming to Nintendo Switch 2 and Nintendo Switch.
O să mă uit, dar am 0 așteptări. Cel mai mare lucru ce poate fi anunțat e launch date la Hades II. Ar fi bine să mă înșel, dar de acum încolo o linguriță mare de sare la orice legat de Nintendo. Poate la anul pe vremea asta lasă și ei în urmă Switch 1 și bagă în viteză dezvoltările pt. noua consolă. Pe atunci deja o să vorbim de Zen6 și noile generații de jocuri. Oricum mă uit la situație Switch 2 rămâne o consolă "guilty pleasure" și pt. viitoarele jocuri "Nintendo EXCLUSIVE".
Stai linistit, si generatia urmatoare Xbox/PlayStation va fi plina de jocuri cross-gen, poate chiar mai mult decat cea din prezent.
Asta e dezavantajul la backwards compatibility, nu vor putea companiile sa ignore zeci de milioane de utilizatori existenti pe generatiile anterioare.
Surpriza au inceput sa apara reducerile permanente la jocurile de 420 de lei:
Legend of Zelda Tears of The Kingdom Nintendo Switch 2, 420 de lei -> 358 lei https://altex.ro/joc-legend-of-zelda...Gg4ODczMjAwNDQ.
Legend of Zelda Breath of The Wild Up Nintendo Switch 2, 420 de lei -> 358 lei https://altex.ro/joc-legend-of-zelda...Gg4ODczMjAwNDQ. https://altex.ro/joc-legend-of-zelda...Gg4ODczMjAwNDQ.
Oare de ce?
Interesanta informatie, stiam ca Romania are Nintendo eShop in Euro, dar astia spun ca deja exista in RON. Eu nu am acces momentan, dar daca poate verifica si confirma cineva care are contul de Nintendo pe Romania, multumesc in avans:
https://www.nintendo.com/en-gb/Suppo...RPaGxUhRl4JIh4Nintendo eShop for Nintendo Switch is available in the following countries:
Code Country Currency
GB United Kingdom GBP
IE Ireland EUR
DE Germany EUR
IT Italy EUR
FR France EUR
ES Spain EUR
PT Portugal EUR
NL Netherlands EUR
BE Belgium EUR
LU Luxembourg EUR
AT Austria EUR