Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 22 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 321 to 340 of 439

Thread: Clubul Nintendo Switch 2

1. #321 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Speram sa fie un Direct cu anunturi first-party, dar e bine si asa pentru ca urmeaza multe jocuri mari, in special Hades 2 si Silksong .

2. #322 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se speculeaza ca azi vor anuntat si RDR2 pentru Switch 2 (+ remaster pt current gen).

3. #323 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Mare tzeapa

4. #324 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...din pacate no RDR2 si nu ca-mi pasa daca iese pe Switch 2, dar astept sa-l scoata pe current gen si...pare ca mai am de asteptat

5. #325 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    e șocant cât de penibili sunt cei de la Nintendo și după apariția consolei. am înțeles că înainte să anunțe țineau cărțile ascunse, dar acuma nu au nici o scuză să scoată jocurile, mai ales că devi sunt deschiși dar nu au dev kits... și zic critica asta ca un mare fan Nintendo de la Switch 1 încoace, dar efectiv mi se pare că sunt parcă într-o altă dimensiune. probabil e și cultura lor din Japonia, dar sunt rămași în urmă rău din multe puncte de vedere

6. #326 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Odata cu cresterea TVA la noi de la 19 la 21% bineinteles ca Altex a crescut imediat preturile la jocurile pentru Switch 2 numai ca mie 2% din 400 imi da 8 lei dar ei au crescut preturile cu 20 de lei la 420 de lei jocul! Bravo Altex!

Cred ca o sa stea mult si bine cu ele in stoc.

Microsoft a inceput sa dea inapoi The Outer Worlds 2 o sa fie 70 de euro nu 80.
    Nintendo in schimb se pare ca sunt ca Sony dupa PS2 li s-a urcat la cap.

7. #327 SP

8. #328 SP
    Cifrele Mario Kart World sunt bune pentru ca a venit la pachet cu consola la un pret mai mic.
    Daca vrei sa publici date relevante vino cu vanzarile first party full price adica jocurile care costa 420 de lei pentru Nintendo Switch 2.

In locul tau cumparam 10 bucati la pretul intreg (420 de lei) din fiecare joc ca sa imi arat sprijinul pentru aceasta companie "deosebita".

9. #329 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu te mai minti singur. Nu ramane nimic "mult si bine pe stoc", Switch 2 este cea mai buna lansare din istoria companiei de 4 decenii de cand fac jocuri. Smh unii oameni chiar nu pot sa accepte ca au facut o predictie gresita. Inca dinainte de lansare ai umplut forumul de postari despre cat de ingrozitoare e consola, compania, si practicile fata de consumator (lucruri pe care le-am zis si eu apropo, sa nu crezi ca sunt fan), dar presupunerea ca asta va duce la vanzari slabe a fost gresita. Move on. Urmatoarea consola Nintendo va avea ecran cu tub catodic si oamenii vor lua credit la banca pentru ea, indiferent daca vrei sau nu sa accepti ca asta e lumea in care traim.

10. #330 SP
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    In locul tau cumparam 10 bucati la pretul intreg (420 de lei) din fiecare joc ca sa imi arat sprijinul pentru aceasta companie "deosebita".
    Am postat cifrele in acel moment pentru ca au fost publicate doar cu cateva minute inainte, nu era un reply pentru postarea ta .
    Si niciodata nu am zis ca Nintendo e o companie "deosebita" dar nu mi se pare la fel de rea cum spui tu si restul internetului.

11. #331 SP
    Espiritus
    Nu ma "mint" singur dar eu nu trag conluzii asa de optimiste dupa doar 2 luni de lansare.
    O sa vedem in timp vanzarile de first party games la 420 de lei bucata pentru Switch 2.

Cat despre "Urmatoarea consola Nintendo va avea ecran cu tub catodic si oamenii vor lua credit la banca pentru ea, indiferent daca vrei sau nu sa accepti ca asta e lumea in care traim."

Memoria se pare ca te inseala un pic. Ai uitat de scaderile de pret la 3DS sau de dezastrul Wii U?
    Nu poti sa scoti si sa faci orice si sa ai success garantat.
    Avem destule exemple si de la alti producatori vezi Xbox 360 iar apoi continuarea Xbox One.

Intradevar aici nu si-au asumat riscuri au mers pe aceeasi formula numai ca au impins preturile foarte sus la tot, consola, acesorii, jocuri.
    Nintendo nu e Apple chiar daca incearca sa ii copieze.

12. #332 SP
    3DS si Wii U nu s-au vandut bine deloc de la lansare, in timp ce Switch 2 bate recorduri la vanzari. Pe orice parte ai intoarce-o, nu e asemanatoare situatia.
    360 s-a vandut foarte bine desi a avut probleme tehnice imense (RROD-ul); problemele Switch 2-ului nu se compara deloc cu alea.
    Riscurile care le-au luat e ca au venit cu 2 exclusive adevarate in primele 2 luni a consolei, riscuri care nici macar Sony nu si le-a asumat cu PS5-ul.

EDIT: Wii U s-a vandut destul de bine la lansare, dar mult mai slab ca Switch 2.

13. #333 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Eu nu inteleg. Asta e bine ? Ca ofera o experienta semi mediocra si oamenii accepta asta si confirma ca este ok cu portofelul ?

14. #334 SP
    Manager paul's Avatar
    Scumpiri in US pentru anumite accesorii de Switch 2:
    Quote Originally Posted by Nintendo
    Pricing for the original Nintendo Switch™ family of systems and products will change in the United States based on market conditions, effective August 3, 2025. These include Nintendo Switch – OLED Model, Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite and select Nintendo Switch accessories.

Other Nintendo products, including certain Nintendo Switch 2 accessories, select amiibo, and the Nintendo Sound Clock: Alarmo, will also see adjustments.

Pricing for the Nintendo Switch 2 system, physical and digital Nintendo Switch and Nintendo Switch 2 games, as well as Nintendo Switch Online memberships, will remain unchanged at this time. However, please note that price adjustments may be necessary in the future.

Pricing information for United States consumers can be found at My Nintendo Store – Nintendo Official Site
    Nintendo Switch Pricing Update - News - Nintendo Official Site
    Quote Originally Posted by Gematsu
    Target has already gone live with the new pricing, which is as follows:
    - Nintendo Sound Clock: Alarmo – $109.99 (previously $99.99)
    - Joy-Con 2 controllers – $99.99 (previously $94.99)

15. #335 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Acoperirea cu banda adeziva a gurilor de aspiratie si evacuare ale switch 2-ului in timpul utilizarii? No pb !
    https://youtube.com/shorts/0Eq1g7B4P...ApznjQLog7Ovp1

16. #336 SP
    Manager paul's Avatar
    Showcase despre jocuri indie, joi de la ora 16:00:
    Tune in for roughly 15 minutes of new announcements and updates on indie games coming to Nintendo Switch 2 and Nintendo Switch.

17. #337 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    O să mă uit, dar am 0 așteptări. Cel mai mare lucru ce poate fi anunțat e launch date la Hades II. Ar fi bine să mă înșel, dar de acum încolo o linguriță mare de sare la orice legat de Nintendo. Poate la anul pe vremea asta lasă și ei în urmă Switch 1 și bagă în viteză dezvoltările pt. noua consolă. Pe atunci deja o să vorbim de Zen6 și noile generații de jocuri. Oricum mă uit la situație Switch 2 rămâne o consolă "guilty pleasure" și pt. viitoarele jocuri "Nintendo EXCLUSIVE".

18. #338 SP
    Stai linistit, si generatia urmatoare Xbox/PlayStation va fi plina de jocuri cross-gen, poate chiar mai mult decat cea din prezent.
    Asta e dezavantajul la backwards compatibility, nu vor putea companiile sa ignore zeci de milioane de utilizatori existenti pe generatiile anterioare.

19. #339 SP
    Surpriza au inceput sa apara reducerile permanente la jocurile de 420 de lei:

Legend of Zelda Tears of The Kingdom Nintendo Switch 2, 420 de lei -> 358 lei https://altex.ro/joc-legend-of-zelda...Gg4ODczMjAwNDQ.
    Legend of Zelda Breath of The Wild Up Nintendo Switch 2, 420 de lei -> 358 lei https://altex.ro/joc-legend-of-zelda...Gg4ODczMjAwNDQ. https://altex.ro/joc-legend-of-zelda...Gg4ODczMjAwNDQ.

Oare de ce?

20. #340 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Interesanta informatie, stiam ca Romania are Nintendo eShop in Euro, dar astia spun ca deja exista in RON. Eu nu am acces momentan, dar daca poate verifica si confirma cineva care are contul de Nintendo pe Romania, multumesc in avans:

Nintendo eShop for Nintendo Switch is available in the following countries:

Code Country Currency
    GB United Kingdom GBP
    IE Ireland EUR
    DE Germany EUR
    IT Italy EUR
    FR France EUR
    ES Spain EUR
    PT Portugal EUR
    NL Netherlands EUR
    BE Belgium EUR
    LU Luxembourg EUR
    AT Austria EUR
    CH Switzerland CHF
    SE Sweden SEK
    NO Norway NOK
    DK Denmark DKK
    FI Finland EUR
    GR Greece EUR
    PL Poland PLN
    AU Australia AUD
    NZ New Zealand NZD
    CZ Czech Republic CZK
    ZA South Africa ZAR
    BG Bulgaria BGN
    HR Croatia HRK
    CY Cyprus EUR
    EE Estonia EUR
    HU Hungary HUF
    LV Latvia EUR
    LT Lithuania EUR
    MT Malta EUR
    RO Romania RON
    SK Slovakia EUR
    SI Slovenia EUR
    https://www.nintendo.com/en-gb/Suppo...RPaGxUhRl4JIh4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 22 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast