Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: Mario Kart World

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Mario Kart World

Quote Originally Posted by Nintendo
    Mario Kart World is launching exclusively for Nintendo Switch 2 on June 5, 2025!

In Mario Kart World, you can go off the racetrack and drive virtually everywhere!

Race seamlessly across connected roads and racetracks that deliver Mario Kart racing like never before. Participate in the new Knockout Tour mode, where you’ll barrel through back-to-back courses with no pit stops along the way. And in Free Roam mode, it’s possible to go off the racetrack and drive in any direction you wish, explore areas that pique your interest and take some photos at scenic spots with a group of friends.

More details about the game will be shared in an upcoming Mario Kart World Direct on April 17 at 6am PT.

Switch 2.
    5 iunie 2025.
    Attached Images Attached Images mario-kart-world-ann_04-02-25-768x432.jpg

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay:

Previews:

3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pare foarte misto din ce am vazut.

But then again, asa parea si 8-ul in care am reusit, cu greu, sa bag vreo 3h intr-un an si apoi l-am vandut...

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    Treehouse Live Day 2:

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Mario Kart World on Switch 2: Is This Really A Generational Leap?:
    00:00 Overview
    00:29 Revisiting Mario Kart 8
    01:50 Mario Kart World graphical similarities
    03:27 Mario Kart World visual upgrades
    06:12 Image quality and frame-rate
    08:28 Gameplay thoughts

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Mario Kart World Direct:

7. #7 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

8. #8 SP
    Final Previews

9. #9 SP
    Foarte fun jocul, desi controlul difera foarte mult fata de Mario Kart 8 si e nevoie de mai mult skill pentru a face trick-urile. P-Switch missions challenges chiar ajuta mult sa te acomodezi cu controlul.

10. #10 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic: 87
    OpenCritic: 86

Recenzii video:
    GamingBolt:

Digital Foundry tech review:
    00:00 Overview
    00:40 Visual features
    08:37 Performance and image quality
    12:24 Track designs
    19:42 Gameplay thoughts and conclusion

11. #11 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Nu e joc de 80 de euro oricat de mult vine Nintendo cu sloganul lor de marketing, cel mult 50 de euro.

12. #12 SP
    Pai majoritatea il vor cumpara cu doar 40 euro, pentru ca asta e diferenta de pret intre consola cu joc si fara .

13. #13 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Nu e joc de 80 de euro oricat de mult vine Nintendo cu sloganul lor de marketing, cel mult 50 de euro.
    Total de acord cu tine, dar mie sincer mi se pare ca nici un joc nu merita 400 lei, hai poate GTA 6... sa zicem, dar serios... 400 lei pe un joc in ziua de azi..... Si o spun eu care de obicei cumpar si editii de colectie.

14. #14 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Pai majoritatea il vor cumpara cu doar 40 euro, pentru ca asta e diferenta de pret intre consola cu joc si fara .
    Sunt persoane care nu o sa cumpere acel bundle acum si poate o sa vrea sa il cumpere mai tarziu iar pretul oficial e 80 de euro - 399,90 lei https://altex.ro/joc-mario-kart-worl...2/cpd/NS20003/

Sincer sunt anumite jocuri care poate merita un pret mai mare gen Stellar Blade, The Last of US, Horizon Forbiden West etc. dar Mario Kart World e foarte scump pentru ce ofera si sa nu uitam ca ai nevoie obligatoriu de subscriptie pentru online iar pretul nu scade in timp cum e pe PC, PS5, XSX.

Mai e si faptul ca sunt anumite jocuri mult mai faine care au reusit sa aiba un pret decent gen Clair Obscur: Expedition 33 care e 50 de euro sau Baldur's Gate 3 - 60 de euro.

Din punctul meu de vedere Nintendo a luat-o razna cu preturile la jocuri de 400 de lei si motivul asta cu vai noi oferim jocuri de calitate foarte buna nu tine.

Unii mai vin cu faptul ca trebuie sa creasca preturile din cauza inflatiei dar oare ei tin cont de faptul ca lumea e afectata la randul ei de inflatie din toate partile?
    Sa fim sinceri Nintendo are profituri record dupa succesul la Switch 1, cresterea asta de preturi vine in primul rand din lacomie si aroganta.

PS. Destul de ironic Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Switch 2 e 320 de lei la Altex fata de 400 pentru Mario Kart World.
    Cyberpunk e mult peste calitate, continut, tehnologie etc.

15. #15 SP
    Nintendo tot timpul au exagerat cu preturile - au lansat cele mai simple remaster-uri pentru pret intreg si cu siguranta nu investec la fel de multi bani in proiectele lor ca celelalte companii dat totusi le vand la acelasi pret.
    Dar sunt printre putinii ramasi care nu-si investesc toate profiturile in live-services si scot constant jocuri single-player bune, care sa functioneze bine day-one si fara sa fie pline de microtranzactii; ba chiar mai dau o sansa unelor jocuri care nu au avut la fel de mult succes, cum ar fi Bayonetta 2 & 3. Deci nu ma deranjeaza sa platesc ocazional $10-$20 in plus pentru jocurile lor, vazand care sunt alternativele de pe piata: Sony sacrifica studio-uri si francize pe banda rulanda in goana lor dupa live-services, Xbox reduc calitatea jocurilor ca sa fie profitabile pe GamePass si pe Valve nu-i mai intereseaza deloc sa produca jocuri, deoarece castiga bilioane avand monopol pe piata de PC si facandu-i pe tineri dependenti de gambling.

16. #16 SP
    Sunt jocuri complet diferite, nici nu pot intelege cum pot fi comparate. Pretul este ala decis de ei si atat - cu siguranta nu se tine cont de cat te vei putea bucura de acel produs.

Mario Kart nu este pentru oricine, la fel cum este efectiv orice joc.

Personal, nu am putut juca mai mult de 2h de Mario Kart 8 pana sa-l vand. Poate e fun cu inca 2-3 prieteni pe o canapea sau in online, dar singur, e boring rau de tot si fff copilaros.

17. #17 SP
    Referitor la preturile jocurilor - am observat ca unele jocuri Nintendo au avut reduceri destul de substantiale in ultimii ani, deci cred ca e posibil sa se fi schimbat ceva: https://www.istoric-preturi.info/pd/...eda-zelda-quot .

18. #18 SP
    Review IGN (8/10):

19. #19 SP
    Clovnii de la IGN care au dat 7 la Stellar Blade, sunt printre cei mai slabi.

Princess Peach voice actor confirms she's been replaced after 18 years
    https://www.eurogamer.net/princess-p...rs-in-the-role

"After replacing Charles Martinet as the voice of Mario back in 2023, Nintendo's recasting spree continues. Samantha Kelly has confirmed she's been ditched as the voice of Princess Peach and Toad after 18 years - but she wasn't informed by Nintendo until yesterday, when Mario Kart World released onto Switch 2 without her in the roles."
    Bravo Nintendo!

20. #20 SP
    Mie, nefiind fan si nejucand acest joc, din ce plusuri si minusuri prezinta despre joc, mi se pare o nota corecta.
    Ba chiar stiu cativa oameni din ambele tabere (super fani care adora jocul si oameni carora le-a semi placut 8 si carora li se pare super meh acesta), care mi-au prezentat plusuri si minusuri asemanatoare.

E normal ca notele sa nu rezoneze cu toata lumea (vezi Stellar Blade caruia eu i-as da un 5 doar pentru b00bs, dupa ce am jucat demo-ul) si trebuie sa intelegem ca toate aceste note sunt efectiv o parere personala a unui individ care poate ori nu este fan al francizei/jocului/genului, ori este prea fan si avea asteptari mai mari/diferite.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.