Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 85 of 85

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #81 SP
    Junior Member iIronLord0's Avatar
    Ah, inteleg. E foarte posibil ca data care apare acum pe site sa fie aplicata pentru comenzile plasate de acum inainte. Eu unul am plasat comanda la cateva ore dupa ce a fost listata consola la Altex, dar nu tin minte sa fi aparut o data estimativa de livrare. In orice caz, ca e joi sau ca e vineri, acelasi lucru.

2. #82 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Mulțumesc frumos
    Too bad for Hitman, cred ca o să îl i-au digital.
    Cyberpunk comandat la gamers, acum să sperăm ca ajunge si consola de la eMag, ca am dat plată la ridicarea, tare mi e ca o sa mi.o anuleze
    A aparut si la jocurinoi: Joc Cyberpunk 2077 pentru Nintendo Switch 2.

3. #83 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Până la urmă am anulat precomada la Gamers și ambfacut un pachet de Cyberpunk si Hitman ( keycard) de la Jocurinoi. In livrare estimată vad că îmi spun data de 3 iunie .
    Pus achiziționat la 150 Hogwarts Legacy fizic la care se adaugă ubgrade de 10 euro din store pentru versiunea switch 2 , care fizic va fii tot keycard plus ca va costa 260 . O mișcare surprinzătoare din partea celor de la WB.

4. #84 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Până la urmă am anulat precomada la Gamers și ambfacut un pachet de Cyberpunk si Hitman ( keycard) de la Jocurinoi. In livrare estimată vad că îmi spun data de 3 iunie .
    Pus achiziționat la 150 Hogwarts Legacy fizic la care se adaugă ubgrade de 10 euro din store pentru versiunea switch 2 , care fizic va fii tot keycard plus ca va costa 260 . O mișcare surprinzătoare din partea celor de la WB.
    Au bagat CP2077 si pe emag la 369ron. Inca nu sunt decis intre CP si DK

5. #85 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Hogwarts Legacy upgrade digital/fizic pentru 10€. Ei susțin ca nu este un upscale ci un proiect nou cu assets from ps5. In poză aveți pașii disponibil pentru upgrade. Enjoy
    Attached Images Attached Images screenshot_20250517-144713.chrome.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5