Originally Posted by Nintendo
Switch 2.
17 iulie 2025.
Am revazut trailer-ul de cateva ori deja si mi se pare ca arata incredibil de distractiv si destructiv.
Dupa ce am jucat Astro Bot constant ma gandeam ce ar putea face Nintendo cu urmatorul joc Mario, dar se pare ca ei deja au trecut la urmatorul nivel.
Absolut impressive din ce am vazut. Felul in care poti distruge aproape tot, ramane tot ce ai distrus in harta, dar mai ales asemanarea cu Mario Odyssey...
Efectiv nu inteleg de ce nu-l scot day 1 cu consola, pentru ca e clar ca jocul o sa fie gata atunci, dar probabil vor sa focuseze marketing-ul pe Switch 2 si Mario Kart.
Ma mira ca unele impresii hands-on nu sunt foarte pozitive pentru jocul asta, dar am gasit un preview care ma face mai optimist
Tune in at 6 a.m. PT (4 PM EEST) on June 18 for a livestreamed Donkey Kong Bananza Direct presentation, featuring roughly 15 minutes of information about the upcoming Nintendo Switch 2 game.
Haha, imi place cat e de ciudat jocul.
De mult timp nu am cumparata un amiibo dar asta trebuie sa-l iau neaparat.
Se zvoneste ca jocul e facut de o echipa noua derivata din echipa care a lucrat la Odyssey si cam are sens zvonul. Multe elemente seamana mult cu Odyssey dar in acelasi timp foloseste concepte mai moderne care nu prea sunt caracteristice jocurilor Mario normale cum ar fi skill points si stats. Asta poate insemna ca echipa originala lucreaza in continuare la urmatorul Mario si poate nu va trebui sa asteptam ani intregi dupa el.
Si se pare ca au inceput sa schimbe coperta jocului cu Pauline in loc de Odd Rock.
Ceva reactii la direct:
Ceva Gameplay snippets noi:
In just 1 day the DK Bananza Direct cooked the "The most popular State of Play ever".![]()
Amiibo Donkey Kong & Pauline disponibil pentru precomanda la jocurinoi.ro.
---------- Post added 01-07-2025 at 07:41 ----------
in US au aparut demo kiosks cu jocul in unele magazine, as dori sa-l lanseze si pe eShop dar nu am mari sperante:
Pare sa ruleze mai bine ca demo-urile de la Treehouse.
Azi se vor lansa preview-urile: https://bsky.app/profile/did:plc:ej3.../3lsgmp5mhhc2q.
Donkey Kong Bananza's Director And Producer Have Been Confirmed | Nintendo Life
Donkey Kong Bananza's key development staff – specifically its director and producer – have been confirmed thanks to a new interview with IGN.
We knew that the team behind Super Mario Odyssey has been busy working on Donkey Kong Bananza, but it's now been confirmed that Kazuya Takahashi is serving as the game's director, while Kenta Motokura is the game's producer.
Motokura previously directed Super Mario Odyssey and worked on the likes of Super Mario Sunshine, Pikmin, and Super Mario Galaxy, while Takahashi only joined Nintendo back in 2020, bringing with him some key experience in open-world game design.
Of course, the key question in our minds now is what this might potentially mean for the next 3D Mario title. With Motokura on producing duties for Bananza, does this mean he's also been busy creating a new Mario title? It's almost guaranteed at this point that something is in the works, but when and how it shows up is anyone's guess.
---------- Post added 11-07-2025 at 08:24 ----------
Inca 6 zile
---------- Post added 11-07-2025 at 08:26 ----------
Beware, oamenii au pus mana pe joc si incep sa apara spoilere: A user on a Chinese forum has obtained an early copy Donkey Kong Bananza .
---------- Post added 14-07-2025 at 12:02 ----------
3 more days![]()
jocurinoi.ro pare să nu livreze la timp pt. Cluj. S-a făcut ieri la 12 cererea pt. curier și tot acolo e coletul. Ciudat având în vedere că unii prin străinătate deja îl aveau în depozit acum o săptămână. Asta e, am zis că odată cu Switch 2 trec exclusiv pe digital, dar am zis totuși măcar 1st party să iau fizic dacă tot sunt full pe cartuș și acum eu sug ceapa. Overall gust amar Switch 2 ăsta cu atâtea chicițe pe care le face.
Vazand ca le-a fost picat site-ul i-am contactat direct ca sa ma asigur ca vor trimite comanda, asa ca azi voi primi jocul (tot in Cluj).
Si un pro-tip pentru precomenzi: alege plata ramburs, in felul asta sunt mai motivati sa-ti trimita comanda cat mai repede.
By GreyhounD in forum Nintendo Switch / Switch 2
By GreyhounD in forum Nintendo Wii / Wii U
By paul in forum Nintendo Switch / Switch 2
By MonkY in forum Videos
By ssstefan in forum Console Retro & Arcade
Bookmarks