La Altex nu am avut optiunea de ridicare, se pare ca comenzile se vor livra direct acasa, din pacate.
Stream: Nintendo Switch Nindies Showcase.
La Altex nu am avut optiunea de ridicare, se pare ca comenzile se vor livra direct acasa, din pacate.
Stream: Nintendo Switch Nindies Showcase.
Eu ezit putin cu achizitia din cauza problemelor cu desincronizarea joycon-ului stang. Vad insa ca cei de la gameblog.fr nu confirma problema.
De pe pagina de Facebook a Media Galaxy:
Intrebare: Consola va fi disponibila de cumparat inainte de ora 6 in magazin pe 3 martie?
Raspuns: Salut! Sigur ca da.
![]()
I-a întrebat și eu dacă va fi disponibilă și în Baia Mare pe rafturi. Au zis că da. Moamăăăă! Ăștia deja se mădăresc!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mai terminati cu postarile, fierb aici in suc propriu de nerabdare.
Ar trebui inchise threadurile astea cardiace pana cand e disponibila consola![]()
Disclaimer: OCD here
Stiti problema cu balamaua de la 3ds si explicatia oficiala: asa face toate. Parca as astepta al doilea batch de switch-uri
Tot de la Media Galaxy pe Facebook, despre evenimentul de lansare pentru Switch:
Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul la eveniment fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.
Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia de a câștiga o consola Nintendo Switch in cadrul unei tombole. De asemenea, toți cei care cumpără consola pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru un joc 1-2-Switch, un joc The Legend of Zelda: Breath of The Wild si un Nintendo Switch Pro Controller.
Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy: www.youtube.com/MediaGalaxy
Si:
Intrebare: O sa fie destule bucati de Switch maine la lansare sau trebuie sa facem rezervare in magazin daca vrem garantat unul?
Raspuns: Salut <nume>! Vor fi suficiente console in magazin maine la evenimentul de lansare!
Eu as prefera sa pot trece pe-acolo la ora 10 si sa cumpar consola.
Pana mi-l livreaza si mie eMAG-ul ma descurc si singur
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Va fi live streaming pe canalul de Youtube al Media Galaxy. Popcorn și bere pregătite!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Bookmarks