Nu te deranjeaza ca nu te lasa sa nu te arunci pe Loftwing de unde vrei?
Chiar nu inteleg faza asta, mai ales ca trebuie sa stau sa-mi zica Nea Marin Franaru sa nu ma arunc de pe Skyloft.
Nu te deranjeaza ca nu te lasa sa nu te arunci pe Loftwing de unde vrei?
Chiar nu inteleg faza asta, mai ales ca trebuie sa stau sa-mi zica Nea Marin Franaru sa nu ma arunc de pe Skyloft.
N-am observat asta, �ncă. Nu de mult am primit goanga aia zburătoare...
�ncep să mă obișnuiesc și cu camera...
Deocamdată nu mi-e clar un lucru: care e faza cu punctele alea albe ce le așez pe hartă? Un fel de warp -point ca in Twilight Princess?
C�t despre Skyloft...�ncă nu știu cum să mă duc �napoi.
Nu te teleporteaza, doar sunt stalpuri de lumina ca sa vezi unde sa te duci fara sa deschizi harta de 100 de ori.
Le pui cu C si le scoti cu C, deci atunci cand le pui nu le consumi, destul de tare.
Te duci inapoi in Skyloft de la statui, nu ai fost atent la Goron-ul ala?
Mi-o fi scăpat...am să verific! Mulțam'
---------- Post added 06-12-2011 at 10:18 PM ----------
S-a raportat un bug �n joc. N-am ajuns �ncă acolo, așa că postez doar link-ul, restul vedeți voi.
Nintendo Wii: The Legend Of Zelda Skyward Sword Has A Game Breaking Bug, Here’s How To Avoid It | My Nintendo News
Mersi, chiar acolo sunt eu acum, o sa am grija.
Mi s-a mai intamplat odata sa trebuiasca sa o iau de la inceput, in Twilight Princess, dar acela nu a meritat![]()
Am trecut de faza aia, nu m-am intalnit cu niciun NPC.
Daca mai ai vreo intrebare I'm here to help (bored)
Eu �ntre timp am ajuns la Thunderhead...insula aia cu podul ala ce trebuie rotit. Mai am de mucit oleacă p�nă fac podul să intru �năuntru.
Azi n-am jucat �ncă...poate mai spre seară.
Ah...cum ajung să pot plăti pentru scutul ăla al zeiței 500 de monezi? Va fi un upgrade ceva?...că momentan nu pot str�nge mai mult de 300.
Wow, daca esti unde cred eu (vezi in spoiler) ai jucat rapid.
Also, vezi in spoiler cum iei scutul, Greyhound do you see how much I care for your entertainment?
Da, sunt pe insula aia din norul acela mare. Isle of songs. Dar pe c�nd am �nceput să-mi dau seama care e mișcarea și cum trebuiesc rotite cercurile alea...a trebuit să ies.
Păi cu o fetiță răpită am avut deja treabă...aia mică, răpită de cvazi-monstrul acela fricos...de l�ngă cimitir.
Sper că e vorba de alta...
Și mai am de căutat plasa aia de prins g�ze și gongi. Că �ncă nu o am![]()
Pe langa lighttower e o casa zburatoare, dai cu prastia peste clopot si o sa vina o sfoara, acolo cumperi.
Nu, nu e vorba de alta, acum trebuie sa faci fapte bune pentru oameni si o sa primesti la 15 Gratitude un nou portofel.
He-he...aveam deja 15 gratitude...dar vroiam să-i duc monstrului ăluia mai multe deodatămărinimos ce sunt!
De clopotul ăla nu mi-aș fi dat seama nici morteu tot vroiam să sar pe căsuța aia zburătoare.
Mulțam' de ponturi!
Si eu, tot o cautam pe toata harta cu Loftwingul, dar e un copil cu fata de porc pe acolo care iti spune sa il duci si pe el in magazin si iti explica cum.
Eu m-am dus la 20 gratitude, nu prea conteaza cat duci deodata.
Mno...am primit ghiarele alea de urcat pe perețiacolo �n Lanayru Desert.
Sunt departe de tine?
Nu concurez!...doar �ntrebam așa de curios.
---------- Post added 11-12-2011 at 04:06 PM ----------
Ce aiurea e așa �n doi...chiar nu mai joacă nimeni �n afară de mine și Sosetila ?
Nu joc prea mult, m-a cam prins minecraftul in ultimul timp.
Daca ai ghiarele inseamna ca esti la a doua flacara, nu?![]()
Da. �ntre timp m-am dus p�nă la "șantierul naval" unde am �nceput să mă dau cu vagonetele alea de zici că ești pe montagne russe.
New Remote Motionplus Motion Plus for Nintendo Wii | eBay
Se merită ?
Jocul trebuie să-mi vină săptăm�na viitoare ( fara motion plus )
Hmm, nu stiu, tot mai bine mai puneai putin si luai tot pachetul, asa aveai si o maneta in plus pe care o puteai ridica peste cap in timp ce se auzea DUN NA NA NAAAA.
Bookmarks