Review-urile amiibo sunt destul de rele, se pare ca jucariile sunt de proasta calitate si chestia asta mi-a taiat orice chef sa le cumpar. Wtf nu ma asteptam la calitate proasta tocmai din partea Nintendo
![]()
Review-urile amiibo sunt destul de rele, se pare ca jucariile sunt de proasta calitate si chestia asta mi-a taiat orice chef sa le cumpar. Wtf nu ma asteptam la calitate proasta tocmai din partea Nintendo
![]()
EDIT: mai multe comparatii aici: All Games Beta: amiibos ~ Final Production vs. Advertised .
Cam dezamagit de cum a iesit Peach; vroiam sa-l fac cadou prietenei dar acum m-am cam razgandit.
Cel putin cele mai simple ca Pikachu, Yoshi, Kirby si Mario arata destul de bine.
Fata lui Peach, sabiile lui Link si Marth si ochii lui Villager sunt. In rest, mi se par foarte ok figurinele. Parca speram sa nu fie chiar asa dragute, sa nu le iau pe toate
. Acum sper foarte mult sa nu o strice pe Zelda. (pentru ca Zelda merita perfectiune
)
Pictures - amiibo Wave 1 - Los Angeles LA Console Game | Examiner.com
Sincer sa fiu sunt foarte impresionat cat de bine arata Captain Falcon:
Sunt curios daca apar si la noi amiibo.
Eu nu l-am luat inca, astept o oferta buna de BF cu Amiibo inclus (daca apare). Daca nu, abia de Craciun
Cu SSB si MK8 am tinut ieri ocupati 5 copii timp de 8 ore. Singura problema am avut-o cu vecinul de jos care nu intelegea de ce odata la 2 minute se auzeau urlete de la noi.
Back in October, we brought word of a gigantic Super Smash Bros. fan album called Harmony of Heroes, an obscene collection of 101 tracks spanning the entire Smash series. But despite featuring so much music, it lacked tunes from the latest Smash on 3DS and Wii U -- the games weren't out yet by the time work on the album was completed.
Il joc de vreo 2 saptamani, la inceput mi se parea un mare haos dar acum incepe sa-mi placa. E si primul Smash Bros pe care-l joc, deci imi trebuie timp sa ma obisnuiesc.
Dupa ce imi fac mana cu CPU o sa bag si niste online![]()
Hai ca am inceput sa ma prind si chiar e distractiv jocul. Samus e preferata momentan, dar merge si Yoshi. Cand aveti chef de joc online, in general seara pe la 7-8 poate facem niste reprize.
Altcineva mai joaca? Sexbobomb91 ce ID ai?
---------- Post added 14-01-2015 at 09:27 ----------
Link-ul este si mai relevant de cand am cumparat jocul "Duck Hunt" de pe Virtual Console si ma joc in paralel cu Smash
Bookmarks