NINTENDO!
De cand cu DSi-ul mi-am procurat tot felu' de porcarele pentru el...joculete si altele...
Avand si DSlite , am intrat pe siteul nintendo...si am dat peste o sectiune "CLUB NINTENDO".
Eh...stiti pamfleturilea alea cu "Join club nintendo" care le gasiti in cutie cand cumparati produse nintendo... eh fiecare foita dinasta are un cod special folosit pentru a te inregistra si a face un User la Club-Nintendo.
Partea frumoasa este ca la fiecare produs inregistrat pe cont ti se ofera un numar de Stars (stelute) 500/consola 100-300 pentru jocuri in functie de cat a fost valoarea lor cand l-ati achizitionat.
Stelutele pot fi folosite pentru a fi schimbate pe diverse obiecte valabile in shopul special. Gen : tricouri , calendare , ghiozdanele , DSlite-uri gravate cu personaje , Statuete ( ex: Link calare pe cal).
Si mai important: Vouchere electornice(coduri) pentru puncte nintendo (DSi points/ Wii points) se pot folosi la ambele console.DSi-Shop/Wii-shop
*Dar inainte de a putea schimba Stelute pentru Vouchere trebuie conectat contul de wii cu cel de Club Nintendo. 100/300/500/1000
100 = 400 de stele
300 = 1200 de stele
500 = 2000 de stele
1000 = 4000 de stele
Sincer eu sunt foarte multumit de acest service , asa mi-am cumparat cateva joculete din DSi Shop.
Nintendo se pare ca nu isi dezamageste clientii niciodata.
Link-uri :
Club Nintendo
NINTENDO
Aveti intrebari?![]()
Bookmarks