Da peste tot in lumea asta. Doar in Romania nu.
Printable View
A fost si in Romania, majoritatea s au dus la Altex, la tombola, si cateva la Orange, la lista. Problema e ca nu ajung pe site.
doresc si eu sa comand una de pe StockX, asa ca ionitagelu te rog sa ne tii la curent cu produsul cand iti vine
După ce am analizat olx și stockx sincer sa fiu, stockx suna chiar ok, la 569€ cea cu disk, e mai ieftină decât orice alt reseller/bișnițar de pe olx de la noi, sigur, vine cu ștecher de america dar poți schimba cablul sau sa ii pui un adaptor de 2 lei că și așa e dual voltage. Eu stau cu degetul deasupra butonului de buy. Toată problema e garanția care nu știu dacă o ai
Îmi e ciuda că în noiembrie nu îmi permitea salariul să mă înscriu în tombola iar din decembrie tot incerc sa prind un stoc.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pai apasa butonul ce ti e 69€ in plus ? Aia e daca te arde buza . Eu nu gasesc la pretul ala numa peste 650€ , nici nu prea inteleg nimic din site ul ala , licitatii si tot felul ... aici am auzit prima data de el. Daca e noua , sigilata cum sa nu ai garantie ? Eu as lua cu 69€ in plus daca as gasi. In cat timp vine si de la cine o cumpar mai exact?
Nevermind, am văzut după ca livrarea e undeva la 80€
Sau no, cel care vine din Europa ieși la 615€ buy now, deci undeva la 3000 lei și e digital. Nu se merita
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9cfb0f2536.jpg
Aveti grija. Si eu l-am luat de pe stockx si am reusit sa anulez comanda. Cu garantia e foarte complicat. Nu primiti bon sau factura originala. Nimic. Doar o hartie cu numar de comanda. In Romania nu exista service oficial Sony, unde il trimiteti? Platiti in plus si daca sa strica ce mai faceti?
Și în Japonia cosolele PS5 se vând prin tragere la sorți. :) De exemplu:
https://www.famitsu.com/news/202103/12215864.html (2021.03.12 11:30)
https://www.famitsu.com/news/202103/11215783.html (2021.03.11 12:25)
Puteți spune ”mulțumesc” că Altex nu v-a cerut să aveți un card de fidelitate cu XXX puncte pe el ca să vă puteți înscrie la loterie. 8-}
Poate data viitoare. ;)
---------- Post added 12-03-2021 at 04:46 ----------
folosesc Google Translate pentru citirea articolelor :%%
Sincer eu as lua de pe amazon uk sau it daca as prinde, transportul e undeva la 20 euro.
---------- Post added 12-03-2021 at 08:01 ----------
Cica a fost ieri la SOny direct stock, si a durat 33 min. Iti dai seama 33 min, daca ar dura si la noi tot atat, cred ca s-ar calma toata lumea din Ro.
Foarte multi fac asa, dar le fac bine. Cam asta e diferenta. Iar daca vine iar cineva si-mi spune ca si Altex a facut bine, atunci sa-mi spuna de ce au schimbat lucruri la tombola pentru XSX (care si aia a fost facuta prost, dar mai bine decat aia de PS) /:)
La noi a durat vreo 4-5h la emag 19h la Altex si tot se plange lumea ca nu a "prins" 8-}
Ba da, se platesc. Nu mai renteaza sa iei din UK.
Cand a durat 4-5 ore la emag ? Ma refer o anul 2021 .
@razvanrazy ce vorbesti tu acolo este legata de precomanda. Consola "in stoc" la noi n-a stat mai mult de 2 minute nicaieri.
Da, eu ma refer la precomenzi, adica la procesul absolut firesc prin care cineva isi comanda ceva ce-si doreste la lansare, mai ales intr-o lume in care s-au epuizat precomenzile in toata lumea, in cateva minute (chiar si tari cu sute de mii de unitati alocate).
Si asa cum s-a discutat atunci si s-a tot zis de atunci si de la lansare - nu va fi stoc suficient care sa acopere cererea si cea mai buna solutie este precomanda. Iar majoritatea oamenilor au refuzat sa inteleaga acest avertisment si au ramas fara, iar acum lumea se plange de asta.
*desigur ca exista persoane care s-au decis de curand sa-si achizitioneze o console, ceea ce nu intra in aceasta "oala".
Cat de consola in stoc, nu ma mai repet, dar e valabil ce am zis aici (si conversatia care a urmat).
Am inteles ca pana la vara nicio sansa sa fie stocuri de Ps5 . Ne sodomizam degeaba.
Pai da. Asta e problema pe care o vad si eu. Ca ajung toate unitatile la Altex si cateva la Orange. Altex le da la tombola si orange pe niste liste care nu stiu cum sunt facute. Eu teoretic am prins la orange, dar inca astept sa o vad..si sa pun mana pe ea.
Asta e problema serioasa acum cu stoc-ul in Romania. Cineva care s-a decis ca vrea sa-si ia o consola, nu poate si nici nu are sansa sa puna mana pe ea. Pe cand, in alte tari, chiar daca sunt stocuri putine, macar ai o sansa. ..cum se zice.. e sansa ta chiar daca tine stocul 4,5 minute sau 30 minute.