Ceva chiar pare sketchy fiind mai ieftin... Dar cine stie
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Printable View
Ceva chiar pare sketchy fiind mai ieftin... Dar cine stie
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Am anulat si primit bani inapoi. Prea multe reviewei negative
Eu astept si daca vad ca nu se misca nimic, anulez. Oricum au garantie de bani inapoi de la Amazon, am citit conditiile cu Google translate[emoji3061]
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
De ce ar fi digitala, daca S/N e pt cea cu disc si denumirea produsului e tot cu disc?
Poate sa fie copie, au aparut multe si pe alibaba fake.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Exemplu de teapa:
RON 2,638.01 | PLAYSTATION 5 (PS5) Console - DISC VERSION - BRAND NEW and READY TO SHIP
https://a.aliexpress.com/_mPk90Ld
Sent from my iPhone using Tapatalk
De pe amazon cumpar doar daca e vandut de amazon
---------- Post added 16-03-2021 at 07:59 ----------
Stie cineva daca se poate plati pe amazon cu cardul de cumparaturi in rate? Sau ce card trebuie sa ai si cum poti plati? Multumesc!
Sigur ca se poate, cu orice card se poate. Ideea insa e cand iti cere sa achiti, intotdeauna alege sa achiti in valuta, nu lei, astfel incat schimbul valutar sa il faca VISA/MC, nu comerciantul care are intotdeauna curs mai prost.
í ½í¸‚ pe Amazon dispar stocurile ca È™i la noi, instant. Și acum vad useri mai sus că au cumpărat ps5 varianta cu disc, nouă, cu 500 lei mai ieftin. Dar nu vândută de Amazon. Ci de un magazin aiurea, care È™i dacă le ar vinde cu 500 lei in plus pun pariu că le ar vinde rapid... Eu spun sa va mai gândiÈ›i odată È™i să nu vă lăsaÈ›i orbiÈ›i... Nu È™tiu care ar putea fi È›eapa, nici nu mi bat capul, dar sigur e È›eapa...
Normal ca e tzeaka cine >:) vinde cu mai putin acum ? 8-}
Da normal ca e teapa sau cine stie, dar cu Amazon sunteti acoperiti.
Problema la cumparaturile in valuta cu card bancar in lei este diferenta de curs valutar. In cazul in care se face refund o sa pierdeti destul de mult.
---------- Post added 16-03-2021 at 14:03 ----------
Preturile partenerilor Emag sunt in picaj lent, au ajuns sub 4500, incep sa se teama ca raman cu ele :D
a fost in stock l-am pus in cos si o secunda a disparut