Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 51

Thread: Astro Bot

1. #21 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Salut, gamers.ro livreaza in ziua lansarii?

2. #22 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    In general da, insa din varii motive care-mi scapa, refuza in continuare sa introduca plata online asa ca din partea mea duca-se tare...

3. #23 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Altex deja a trimis de ieri controller-ul si aparent si jocul si se livreaza azi ,asa ca poti cu incredere Altex daca nu esti convins de gamers.

4. #24 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Precomanda de la gamers.ro, care trebuia sa imi vina vineri in ziua lansarii, a ajuns luni. Unora le ajunge, altora nu, asa ca pas cu precomenzile.
    +1 pentru ce zice Xander RO, plata cu cardul nu exista la ei. Si nici nu ai cu cine vorbi, in caz de probleme.

5. #25 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Toate magazinele de la noi sunt inconsecvente. Uneori trimit la timp, alteori nu, nu le pasa prea mult din păcate. Pe de altă parte, daca lor nu le pasa, la fel de bine putem și noi sa dăm comanda la toate magazinele simultan și sa o păstrăm pe care ajunge prima.

6. #26 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    La gamers si jocurinoi.ro, din pacate, jocul nu ajunge maine.

---------- Post added 05-09-2024 at 15:08 ----------

https://www.metacritic.com/game/astr...ritic-reviews/

https://opencritic.com/game/17118/astro-bot

7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au inceput sa apara reviews:
    ACG:

IGN:

Easy Allies:

8. #28 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Da, jocul e superb! Cel mai bun platformer pentru PS5 in momentul de fata + ca utilizeaza la maxim ce stie controllerul Dual Sense.
    Uite ca sunt lansari bune si anul asta pentru PS5....

---------- Post added 05-09-2024 at 17:36 ----------

Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    In general da, insa din varii motive care-mi scapa, refuza in continuare sa introduca plata online asa ca din partea mea duca-se tare...
    Refuzul platii online e si un pic de loc de "invarteala" a se citi evaziune fiscala. Oricum procesatorul de plati online cere si el acolo un 3 %, mai e si asta un motiv ca le mai scade din profit insa numerarul (cash-ul) e greu de depistat si te poti folosi de asta ca si companie, declarand vanzari mai mici decat cele reale. Multi abuzeaza de asta inca.... Se intampla in 2024.

9. #29 SP
    Manager paul's Avatar
    DF tech review:
    00:00 - Intro
    02:13 - Resolution and Performance
    04:59 - Unbelievable Physics
    07:52 - Fluid Simulation
    10:38 - Beautiful Graphics
    12:46 - The DualSense Experience
    16:54 - A Museum of PlayStation
    19:11 - Sound and Music
    21:57 - Wrap-up

10. #30 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    95 pe OpenCritic, incredibil ce bune review-uri a primit.
    Dacă vă plac jocurile de felul ăsta faceți bine și cumpărați-l! Trebuie să le arătăm că asta dorim, nu prostii ca Concord.

11. #31 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Am si eu cam 1h-1h:30 in el si provoaca dependenta jocul asta... e atat de bun si te face sa te bucuri de el,jocuri de genul asta sper sa tot vina cel putin de la Asobi fiindca printre atatea jocuri cu povesti serioase sa mai pot sa stau doar in fata TV-ului si sa fiu fericit cu ce-a facut echipa asta.Recomand sa cumparati jocul,isi merita banii day1 si cum s-a tot zis,sper sa faca vanzari atat de bune incat sa schimbe putin mentalitatea celor de la SIE.

12. #32 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mie mi se pare ireal cum astia de la SONY le-au aratat inca din 2020 ce se poate face cu tehnologia respectiva si cat de misto si de game changing pot fi toate acele features de pe Dual Sense, dar i-a durut in cot pe toti, n-am vazut pe nimeni sa profite de treaba asta.
    Cat despre joc, fabulos, astept sa apara in Media Galaxy la raft ca sa vad daca scrie in limba romana pe cutie (imi poate confirma cineva care-l are deja?), Black Myth si STALKER 2 au concurenta mare la GOTY anul asta!

13. #33 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Live action trailer:

Hai cu pareri despre joc. Eu voiam sa-l iau saptamana viitoare, da la ce note are...parca nu mai am rabdare

14. #34 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu nici nu-l bagam in seama pana la reviews. L-am comandat si vine maine

15. #35 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

16. #36 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am jucat si eu vreo 2 ore azi - mi se pare grozav so far, foarte Nintendo-like, in sensul cel mai bun

17. #37 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Mie mi se pare ireal cum astia de la SONY le-au aratat inca din 2020 ce se poate face cu tehnologia respectiva si cat de misto si de game changing pot fi toate acele features de pe Dual Sense, dar i-a durut in cot pe toti, n-am vazut pe nimeni sa profite de treaba asta.
    Cat despre joc, fabulos, astept sa apara in Media Galaxy la raft ca sa vad daca scrie in limba romana pe cutie (imi poate confirma cineva care-l are deja?), Black Myth si STALKER 2 au concurenta mare la GOTY anul asta!
    Da, păcat ca nu prea au fost jocuri sa folosească Dualsense cum trebuie, nu-și dau developerii interes deși o implementare buna adaugă foarte mult la experiență.
    Nu știu cum va fi Stalker 2 dar Black Myth mie mi-a plăcut foarte mult, deja ma gândesc sa bag un New Game+ sa devin tot mai puternic, am văzut pe YouTube niste băieți cu NG+++ cu level maxim si totul maxed out, dau o vraja și 2-3 lovituri la un boss mai greu si gata, ii spart.
    Poate totusi mai astept niste update -uri dade baga HDR nativ si mai cizelează unele lucruri.

18. #38 SP
    Manager paul's Avatar
    Urmeaza free DLC cu speedruns si noi VIP bots:
    Quote Originally Posted by Gematsu
    “Yes, so we have free [downloadable content]—so it’s going to be free,” Doucet said.

“It’s going to come this year. It will be smaller. You know it’s not going to be like, you know, a huge, huge amount, but it will be focusing on one of the features that people enjoyed in ASTRO’s PLAYROOM—that was the speedruns. You know, there were some speedruns, and the levels were quite short, but it was the fact that you could replay and keep shaving time off… with some new VIP bots to rescue, so some characters we didn’t include yet will appear.

But yeah, that’s going to come, and that’s going to focus really on kind-of challenging levels. But if we can, we’d like to also insert something a bit toy-feeling, something that could be really like for any player. But we’re not too sure about that one. But the challenging stuff is definitely coming.”

Asked if the speedrun downloadable content will include leaderboards, Doucet confirmed with a simple, “Yes.”
    ASTRO BOT free DLC coming in 2024, adds speedruns and new VIP bots - Gematsu

19. #39 SP
    Manager paul's Avatar
    Speedrun and Special Bots Add-On:

20. #40 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pentru mine e unul dintre cele mai bune jocuri facute de Sony.

Structura jocului seamana cel mai mult cu Mario Galaxy, avand nivele de dimensiune medie care actioneaza individual ca mici lumi open-world pe care le explorezi in cautarea robotilor ascunsi. Ambele jocuri au foarte putine expresivitate in miscare, compensand in schimb prin a arunca tot timpul cu gimicks inspre tine, mici mecanici noi, personaje haioase etc. La polul opus ar fi Mario Odyssey, where you can run, then slide, then jump on your hat, then double jump from your hat into a wall jump, then attack with your hat to extend the jump even more. A fost mai usor in engleza, apologies.

In Astro Bot poti doar sa alergi, sa sari si sa planezi cu laserul din picioare pentru o secunda. Din fericire jocul nu e atat de lung incat sa devina plictisitor, si fiecare nivel e asa o bucurie de descoperit pentru prima oara incat abia astepti sa mai descoperi inca unul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast