Lansare în data de 16 Februarie 2026!![]()
Lansare în data de 16 Februarie 2026!![]()
Oficial au anuntat urmatorul joc, va fi cu Kratos:
God of War Laufey SDCC Panel | Comic Con 2026Originally Posted by IGN
Devine un pic plictisitoare treaba asta puteau sa schimbe spre mitolgia greaca, egipteana sau japoneza, sunt atatea optiuni.
Daca duc lipsa de idei pot sa se inspire din Age of Mythology: Retold, acolo ai 7 mitologii (panteonuri) Greacă, Egipteană, Nordică, Atlantidei, Chineză, Japoneză si Aztecă.
Presupun ca vor vrea doar sa incheie trilogia nordica - adica sa mai scoata un ultim joc, care sa incheie povestea si asta va insemna fix 10 ani de GoW in mitologia nordica.
Nu cred ca au confirmat 100% ca va fi mitologia nordică. Dar au confirmat ca va fi cu Kratos si va avea legătură directa cu povestea lui Laufey.
Mie imi pare nitel damage control. Hai sa anunțăm ceva cu Kratos chiar daca mai e mult pana apare. Poate mai calmăm haterii.
Cool, deci iarasi unii se lansa mintiti de clickbait sau nu stiu sa faca un pic de research.
In Laufey deja au aratat ca vor aparea zei din mitologia egipteana si cea mongola, deci e putin probabil ca in urmatorul joc cu Kratos sa revina doar la mitologia nordica.
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By Csander in forum Videos
Bookmarks