Stiam eu ca merita abonamentul![]()
Oricum merita sa ai PS + ............daca mai era cineva pe ganduri
Strangem bani de VITA acumprea multe titluri bune si aici
O sa iau mass effect 3......chiar daca nu le-am jucat pe celelalteCine imi recomanda niste walktrough-uri cu cele doua parti, sau se incumenta sa-mi zica in mare ce se intampla in aceste jocuri, i-as fi recunoscator.
Mare discrepanță între Zona 1 și Zona 2 atunci când vorbim de PSN Plus.
I live the american dream!![]()
Salut, n-am mai deschis consola de cateva luni bune si as dori sa-mi zica si mie cineva(nu sunt la curent cu mai nimic) daca eu acum deschid consola si fac un nou cont pe UK si folosesc cardul ING visa elec. pot cumpara subscriptie pentru PS Plus?
Poti sa folosesti card ING dar exista riscul sa-ti fie banat contul
Recomand sa cumperi redeem codes ca sa-ti alimentezi contul.Poti apela la useri ca Robert Dinu pentru coduri pe UK
Bafta
Un joc cum ramane in lista ta dupa ce il pui la download si scrie activating?!
Daca vreau sa salvez un joc de psv il pot salva la download tot in aceasi modalidate sa-mi dea activating?!
Sper si la o reducere ptr joe danger 1, sa incep cu inceputul.iar cu me3 e bine,dupa ce au telenovizat seria asta nici ca mai merita vreun ban in plus.
Anyone who activates a 12 Month PlayStation®Plus Membership from Monday 1/28/13 through Monday 3/4/13, including current Plus members, will get a bonus 3 Months of PlayStation®Plus added to their membership. Join today and get your 3 bonus months!
A incercat cineva sa cumpere 1 an ? Am intrat pe ps3 si nu scrie nimic pe acolo de cele 3 luni in plus.
Ma poate ajuta cineva cu niste detalii de pe un card din strainatate,vreau sa-mi activez codul acela de 30 zile PS+...nu vreau decat sa-mi activez apoi sterg detalile contului..
Am incercat cu card de Romania,imi zice ca e invalid..![]()
Se pare ca vom mai primi ceva in martie, pe langa jocurile deja anuntate:
https://twitter.com/PlayStationEU/st...90013833252864
What's this? Another addition to PS Plus members' March IGC update? More details on PlayStation Blog tomorrow at midday GMT![]()
By paul in forum Sony PlayStation 5
By rulzmaker in forum Sony PlayStation 3
By rulzmaker in forum Sony PlayStation 4
By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By ragnarlodbrok23 in forum Sony PlayStation 4
Bookmarks