Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 32 of 70 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1383

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

1. #621 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by toto View Post
    https://www.gamers.ro/playstation4/j...-of-us-part-ii
    Aici pare cel mai ieftin si are livrare gratuita .
    Nu stiu nimic de ei si nu vroiam sa ma risc. De la jrc am mai luat

Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk

2. #622 SP
    Member geo971986's Avatar
    Am dat eu precomanda de la gamers.ro. Habar n-am cat de ok sunt dar nici nu am pretentii sa imi vina in prima zi. Poate am o surpriza placuta, ca am inteles ca sunt nou infiintati...ramane de vazut.

PS: Eu astept de la ei si desperados 3 care se lanseaza marti.

3. #623 SP
    Junior Member cartus's Avatar
    Se descarca versiunea digitala deja.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

4. #624 SP
    Member rockybt18's Avatar
    La varianta Amazon Limited Edition am primit confirmare in app ca ajunge Vineri, 19 - On Time.

Locuiesc in UK.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

5. #625 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Same here, is curios daca va fi livrat la timp. Este prima precomanda facuta pe amazon.

PS: The Last Of Us a implinit 7 ani de la lansare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. #626 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Mai incerc maine, daca tot imi zice livrare peste nu stiu cate zile de la lansare il voi lua digital pana la urma.

7. #627 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Exista vreun avantaj in precomanda jocului fizic cu livrare prin curier, versus cumparat din magazin in prima zi? In afara de comoditatea de a-l primi acasa?

8. #628 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca-ti iei editia normala, singurul avantaj ar fi comoditatea. In rest, nu cred ca exista risc sa nu-l gasesti la raft day 1.
    In schimb daca vrei SE sau CE, sunt sanse foarte mari sa nu le gasesti la raft.

9. #629 SP
    Sunt niște bonusuri la precomanda

10. #630 SP
    Junior Member pac86's Avatar
    Bonus la pre-order
    Attached Images Attached Images 3584090-last-us-standard.jpg

11. #631 SP
    Cum vine asta? Daca-l iei fizic ti-l da si digital? Si dupa aia poti vinde jocul fizic si ramai cu cel digital?

12. #632 SP
    Junior Member pac86's Avatar
    Primesti acel Bonus la pre-comanda indiferent de versiune : digital sau fizic .

13. #633 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu știu de unde ai dedus tu asa ceva.

Arată ediția standard în ambele formate, fizic și digital apoi ai bonusul aferent dacă faci precomandă.

14. #634 SP
    Pai asta se intelege din poza aia a lor, cat timp nu au pus "or" intre ele. Normal era sa fie in planuri diferite Standard si Digital, iar bonusul de precomanda sa fie separat cumva.

Sau se mai poate interpreta ca ce e in stanga se primeste ca bonus la editia fizica, iar acel avatar ca bonus la editia digitala (asta e chiar adevarata, pentru ca vad ca scrie foarte mic sub avatar ca este bonus doar pt versiunile digitale).

This is just bad PR

Oricum, mi se pare un bonus insignifiant si cel mai probabil acelasi lucru il deblochezi in primele 2-3h de joaca.

15. #635 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Am reusit, pre-order la amazon limited edition day 1. Can't wait -4

On: Eu am inteles din pre-order ca primesti acele bonusuri indiferent de versiunea jocului (standard, special, collector's, digital etc.). Singura chestie extra este ca cine precomanda versiunea digitala primeste si acel avatar

16. #636 SP
    Unde găsesc avatarul, eu parca nu l-am văzut în galerie

17. #637 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by PlayStation Romania
    The Last of Us a captivat o mulțime de gameri cu universul jocului, modul cum e spusă povestea și gameplay. La fel au simțit și au povestit pe larg în video-ul de mai sus, Cosmin Aioniță, Ana Dăscălescu și Cătălin Nițu.

Dacă vrei să fii printre primii care descoperă povestea lui Ellie în The Last of Us Part II, poți să-l precomanzi aici: https://store.playstation.com/en-ro/...d=or-st-249723

Vezi mai multe detalii despre joc aici: https://www.playstation.com/ro-ro/ga...d=or-st-249724

18. #638 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Un articol interesant dar lung. Atenție ....conține câteva mici spoilere. Vorbește mai mult despre ce spun uni care au făcut review la joc.

https://www.forbes.com/sites/erikkai...ew-scores/amp/

19. #639 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Un podcast foarte bine facut, impreuna cu Naughty Dog:

20. #640 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Altcineva cu precomanda la Altex? Ati primit vreun mail, ceva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 70 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast