L-am inceput si eu azi si...e foarte tare
Daca era facut de Nintendo si in loc de vulpita aia era Link, lua 10 cu felicitari de peste tot. Este efectiv un Zelda, cu o lume interesanta si bine realizata.
Nu stiu cum sa recomand mai intens acest joc. Este absolut superb si nu ma pot satura de el, desi sunt aproape de sfarsit si devine din ce in ce mai greu
Am 14h in joc pana acum si foarte mult timp am pierdut explorand si cautand intrari ascunse, dar si prin backtracking pentru a mai strange bani pentru upgrades, pentru ca fara ele nu ai prea multe sanse cu in boss fights.
M-am jucat si eu un pic Tunic e fain dar destul de dificil. Acum ma concentrez sa termin Mass Effect Legendary Edition pe XSX.
L-am terminat aseara
Intr-adevar, jocul este dificil, dar overall este foarte bine facut si are foarte multe secrete si lucruri ascunse de descoperit, iar ideea de puzzles este foarte interesant realizata, desi unele combinatii de butoane sunt mult prea lungi.
Si desi mi-a placut teribil de mult si nu am avut neaparat probleme la boss fights (doar la primul am stat cateva ore), dar ultima batalie parca e facuta in ciuda, ca sa strice jocul.
Dupa app 100 de incercari efectiv am cedat si aveam de ales - ori inchid si sterg jocul si ramane asa, ori intru in accesibilities, activez invincibilitatea si-l termin asa.
Si nah, am ales a doua optiune si am reusit sa termin jocul, dar chiar si asa a durat lupta mai mult decat ma asteptam.
Bookmarks