Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 113

Thread: Next Gen Xbox: Project Helix

1. #61 SP
    Member codpin's Avatar
    Merge Xbox din bine in mai bine... sa vad cine le cumpara lor o consola de 1000+ euro cand generatia asta efectiv au supt ciorapul cand vine vorba de jocuri first party.

2. #62 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La ce te referi mai exact? Poate ti se pare ca Xbox nu are jocuri first party (adica facute de studiourile Xbox) pentru ca ele ies si pe PC si unele pe PS, dar asta nu inseamna ca nu au - ba chiar cred ca au lansat mai multe decat PS in ultimii 4-5 ani de cand cu current gen si toate achizitiile din ultimii ani.

Nu uita, totusi, ca pana si Call of Duty este joc first party, la fel si Diablo 4 sau Doom + multe multe multe altele.

3. #63 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Zvon: [NeoGAF] Xbox (new) hardware is up in the air and may not happen despite their announcements, more retail stores will pull Xbox from sale and MS is becoming 100% a third party publisher
    To sum it up: the future of Xbox is software publishing, with a significantly honed-in focus on profitable IPs (CoD, WoW, Minecraft, Candy Crush, Forza Horizon), Cloud gaming being the home of the 'Xbox platform', transititioning GamePass into basically becoming the point of entry subscription for xCloud access (which will continue to drive its price tag higher btw, they aren't done there just yet either), and releasing their software on any device that has a marketplace and users willing to buy their titles.
    Maybe some OEM thing will take up the Xbox name, but given what is clearly a collapse in favorable mindshare and faith in said brand, i'm not even sure a 3rd party OEM is gonna want to have an Xbox console by the time MS is done with their reorienting of the division.
    E posibil ca asta sa fie ultima generatie Xbox deci daca nu vreti sa va bazati pe Streaming sau sa treceti pe PC / Rog Ally mai bine nu mai cumparati jocuri pe platformele Xbox.

4. #64 SP
    Manager paul's Avatar
    No, Xbox's next gen console hardware plans aren't cancelled — for now (UPDATE) | Windows Central:
    UPDATE (Oct 5, 2025): Microsoft has provided the following statement, echoing our previous report: "We are actively investing in our future first-party consoles and devices designed, engineered and built by Xbox. For more details, the community can revisit our agreement announcement with AMD."

5. #65 SP
    La fel au promis ca pretul Game Pass nu va creste din cauza achizitiei Activision / Blizzard dar din 2023 pana acum l-au dublat.

6. #66 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Eu nu bag mana in foc ca vor scoate urmatoarea consola. Pana in vara asta era discutia ca vor lansa si ei o consola portabila, care mai degraba era o miscare de viitor decat sa-i lase pe cei de la asus sa experimenteze cu rog ally 3 si ei doar sa-si optimizeze aplicatia Xbox, dar uite unde s-a ajuns. Au multi useri care sunt doar pe Xbox exclusiv din cauza achivement-urilor, controller-ului, gamepass-ului ( care, daca esti baiat destept, inca poate fi un deal decent...) si probabil cea mai buna functie in gaming din generatia asta: Play Anywhere. Eu voi cumpara si urmatorul si probabil ultimul lor Xbox, dar renunt incet la a mai cumpara jocuri digitale, mai ales full priced. Nicio sansa. Urmeaza perioada de back log si cam aia e....

7. #67 SP
    Referitor la handheld console care leak-uise: MS cancelled their handheld because AMD required a minimum of 10 million units in the contract
    Faza e ca:
    but with Steam Deck only selling ~5 million units and ASUS ROG/Lenovo Legion only selling 1-2 million MS didn't want to take the risk
    Si nah, n-ai cum sa vii sa ai pretentia sa vinzi cat steam deck atata timp cat exista deja steam deck, iar acolo sunt masuri luate cu cap si nu pt profit, plus ca e vandut fix la cost - eu din start as zice ca inclusiv daca prin absurd MS ar fi facut acelasi produs fizic, l-ar fi vandut mai scump cu 50% cel putin si ar fi vandut doar 20% din nr de unitati.

8. #68 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Referitor la handheld console care leak-uise: MS cancelled their handheld because AMD required a minimum of 10 million units in the contract
    Faza e ca:

Si nah, n-ai cum sa vii sa ai pretentia sa vinzi cat steam deck atata timp cat exista deja steam deck, iar acolo sunt masuri luate cu cap si nu pt profit, plus ca e vandut fix la cost - eu din start as zice ca inclusiv daca prin absurd MS ar fi facut acelasi produs fizic, l-ar fi vandut mai scump cu 50% cel putin si ar fi vandut doar 20% din nr de unitati.
    this isn't even slightly true btw.
    Nici eu nu mai stiu ce sa zic

9. #69 SP
    E cam greu cu ce zice acest Jez Corden care este doar un angajat al Windows Central - e pe principiul "trust me bro'", dar cu 0 argumente.

Ideea e simpla - cand afirmi ceva care contrazice altceva, e obligatoriu sa aduci macar argumente, bine ar fi chiar si dovezi.
    El a fost doar "trust me bro' ca nu e asa. si afara e frumos, soare, ma duc sa ma plimb".

Sure, noi discutam pe baza unui zvon, dar acest zvon a provenit de la o persoana care a mai dat informatii reale in trecut.

Culmea e ca chiar el, acest Jez, a mai dat informatii false in trecut - vezi chiar primul comment cand a zis ca nu se lucreaza la portarea lui Hellblade 2 pentru PS5... deci credibilitatea lui nu este prea buna.

10. #70 SP
    Asa e, Jez Corden primeste informatii pe cai mai oficiale, deci nu stie tot ce se intampla in background.
    Cand apareau zvonurile ca exclusivele Xbox ajunge pe PlayStation el habar nu avea:
    g2gxbzcxwaauuks.jpg

11. #71 SP
    Sincer, irelevant. Avem Xbox handheld ? NU. Asta era sansa lor sa miste putin piata, dar nu a fost cazul.

12. #72 SP
    Pai avem Xbox handheld - este in colaborare cu Asus. Iar motivul pentru care nu s-a mai lansat fara colaborare, a fost spus aici.

13. #73 SP
    Pai avem Xbox handheld - este in colaborare cu Asus. Iar motivul pentru care nu s-a mai lansat fara colaborare, a fost spus aici.
    Nu e un Xbox handheld. E simplu pentru mine. Am un joc digital cumparat pe Xbox, sa zicem AC Origins de exemplu. Intru pe Xbox PC sa-l downloadez ca e in librarie, nu ? nicio sansa, trebuie cumparat din nou prin ubisoft connect si din cate observ nici nu primesti achivement-uri prin xbox pc la jocurile care sunt lansate din alte launchere. ROG Ally Xbox sau cum dracu se numeste e Ally 3 si atat...

Am nevoie de un spreadshest sa mai inteleg ce dracu din libraria mea digitala pot juca pe calculator...poate acest lucru ar fi fost cat de cat remediabil, daca...nu stiu....introduceau functia Cloud in tara noastra ?

Referitor la cele 10 milioane de unitati, o fi adevarat, dar suna ca si cum amd nu a avut deloc incredere in proiect de la bun inceput si au speculat un nr cat mai mare, astfel ca optiunile erau: Microsoft accepta ca oricum au bani sau refuza si e tot una.

Repet, Xbox nu are nicio treaba momentan cu spatiul PC. Libraria lor de jocuri pur si simplu nu este prezenta pe xbox pc. Cumperi un joc prin alt launcher si tot acolo esti. Cloud va fi raspunsul candva, dar nu am apucat sa-l testez decat o data in Ungaria si a fost absolut infect pe horizon 5 si mk 11.

14. #74 SP
    Aduci un argument foarte foarte bun si da, ai dreptate.

Faza e ca si daca ar fi facut ei consola handheld, era tot cu PC Game Pass, nu cu Xbox.

Faza e ca pe consola, jocurile sunt optimizate, adica sunt ciuntite de optiuni si nu ai lucruri extra, pe care nu le poti activa. Iar pe PC, jocurile vin cu toate optiunile si activezi in functie de preferinte/hardware.

Daca ar scoate o consola handheld acum, aproape de end of life la actuala generatie, s-ar impusca singuri in glezna - nu uita ca si faptul ca au obligatia asta contractuala fata de devi, de a scoate toate jocurile pe ambele console (S si X), iar limitarile hardware de la S le dau batai de cap unora.
    Daca ar impune sa scoata si pe acea consola handheld care ar avea, poate, hardware mai slab decat S, deja ar fi o problema si mai mare.

Astfel ca au ales sa fie PC game pass - inclusiv cu alte store-uri - si asa poti sa joci orice e inclus in acel PC game pass - este efectiv cea mai buna optiune.

Cat de jocurile cumparate pe Xbox si disponibile si pe PC fara sa le cumperi din nou - sunt doar acele jocuri care au Xbox Play Anywhere - peste 1000 de titluri.
    Dar da, nu sunt toate.

Cat de xCloud - eu am testat putin in Danemarca si merge perfect.

15. #75 SP
    Crezi ca nu incercau un xbox handheld pe care sa poti juca jocuri nativ ? Un mini series s, de exemplu. Macar Sony chiar au facut ceva oarecum inovativ cu portal.
    Stiu de play anywhere, e cea mai buna functie a lor din generatia actuala. Problema e ca daca sunt pe laptop, pc sau rog ally trebuie sa scanez bine lista din jocurile pe care le am in play anywhere deoarece multe titluri din generatia One nu se incadreaza in aceasta categorie...iti dau cateva exemple. Skyrim remastered, Yakuza Kiwami, Judgment, seria AC, dragon age etc. ti-am dat cateva exemple de jocuri pe care le-as continua sa zicem, " on the go"

16. #76 SP
    Ce anume au facut bine/inovativ cu Portal? Faptul ca au dat acces la...streaming? Stii ca fix acelasi lucru - streaming de pe consola ta de acasa pe device-ul tau - poti face si pe Xbox?

17. #77 SP
    Ce anume au facut bine/inovativ cu Portal? Faptul ca au dat acces la...streaming? Stii ca fix acelasi lucru - streaming de pe consola ta de acasa pe device-ul tau - poti face si pe Xbox?
    Ma refer ca acum poti si face streaming direct daca ai ps plus etc. Am incercat streaming-ul la xbox pe telefon, a fost...ok...nicidecum grozav. L-ai incercat ? nu e cea mai seamless experienta.

18. #78 SP
    Da, am incercat, cat eram in Danemarca, streaming atat pe Xbox - deci cu joc neinstalat local, dar si pe iPad si a mers cum trebuie - eram pe wi-fi bun.

19. #79 SP
    Da, am incercat, cat eram in Danemarca, streaming atat pe Xbox - deci cu joc neinstalat local, dar si pe iPad si a mers cum trebuie - eram pe wi-fi bun.
    L-am incercat acum pe telefon rapid sa vad cum e. Am wi fi bun sau ce vrei sa insinuezi ? ca nu platesc pentru net scump ? revenind. Vad ca l-au mutat pe browser. Merge mult mai ok decat in 2022 cand il testam initial. Aici zic doar de remote play care e tot streaming, dar din consola ta. Sa nu se inteleaga gresit.

20. #80 SP
    Got it.

Clar ma gandeam ca ai netu slab

Din ce stiu, remote play merge fara probleme si in Romania - am jucat destul de mult asa - stream de pe Xbox pe Steam Deck, anul trecut, cand ma jucam Dragon's Dogma 2.

Eu ziceam mai sus ca am testat xCloud in Danemarca - serviciul lor de streaming complet, pe orice, fara sa instalezi nimic local

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast