Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 25 of 25

Thread: Asus ROG Xbox Ally / Ally X

1. #21 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Oled e peste performanta pentru voi ?
    E vorba aia. One you go Black , you never go back. Oled Black that is. Urmărește clipurile cu SteamDeck Oled. Îl preferă majoritatea chiar datorită imersiunii sporite generate de acest Organic Light Emitting Diodes dacă urmărești clipul din postarea mea de mai sus, legion 2 ar avea mai toate specificațiile to " rule them all ". And as always gents, try before you buy.

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

2. #22 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    E vorba aia. One you go Black , you never go back. Oled Black that is. Urmărește clipurile cu SteamDeck Oled. Îl preferă majoritatea chiar datorită imersiunii sporite generate de acest Organic Light Emitting Diodes dacă urmărești clipul din postarea mea de mai sus, legion 2 ar avea mai toate specificațiile to " rule them all ". And as always gents, try before you buy.

I guess, depinde si de calitatea ecranului lcd. Am doua telefoane, unul oled si unul lcd, e clar ca cel oled e mai bun, dar nu-i ca si cum cel lcd nu e folosibil. La fel si la monitor, folosesc unul lcd exclusiv pentru gaming. Televizorul full array lcd de la Sony. E fain oled, dar personal, imi e totuna.

3. #23 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cat despre pret, lasa-ma pe mine ca si cumparator sa spun daca e prea scump sau nu.
    Nu eu spun asta, ci cei din video. Si din cate citesc pe net bateria Ally X-ului dureaza cam 2 ore cu jocuri AAA deci cred ca nu au vrut sa sacrifice si mai mult. Rezolutia Steam Deck-ului e un 720p un pic mai inalt, deci poate OLED-ul lui nu consuma la fel de multa baterie ca un display 1080p care are dublu numarul de pixeli.

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Nu eu spun asta, ci cei din video.
    La ei m-am referit si eu. Sau am zis asa, in general... pentru ca eu unul fac parte dintre cei care prefer sa platesc mai mult, dar sa am tot ce imi doresc la acel produs. Nu sa dau mai putin, si sa ma plang dupa aceea ca se vede prost, se misca nu stiu cum, blah blah... E si ca la iPhone. E foarte scump. E scump ca naiba, asta o spun mai toti. Si totusi, n-as accepta nimic mai slab. La urma urmei, o viata am, nu plec cu banii dupa mine. Ce-i drept, nu plec nici cu ecrane OLED & Co...
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Si din cate citesc pe net bateria Ally X-ului dureaza cam 2 ore cu jocuri AAA deci cred ca nu au vrut sa sacrifice si mai mult. Rezolutia Steam Deck-ului e un 720p un pic mai inalt, deci poate OLED-ul lui nu consuma la fel de multa baterie ca un display 1080p care are dublu numarul de pixeli.
    E si asta, dar din pacate problema cea mai mare nu e la display, ci la OS. Windows 11-ul acela este horrible, atat pt. performante cat si pt. autonomia bateriei. Si s-a demonstrat asta pe device-urile unde se poate pune SteamOS in loc de Windows 11. Totusi, Ally X are 80Whr, fata de doar 50Whr la Steam Deck. De Switch 2 nici nu mai vorbim, care pana si in Mario Kart tine sub 2 ore...

5. #25 SP
    Member tudort's Avatar
    https://www.purexbox.com/news/2025/0...an-oled-screen

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2