Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 160

Thread: Asus ROG Xbox Ally / Ally X

1. #21 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Oled e peste performanta pentru voi ?
    E vorba aia. One you go Black , you never go back. Oled Black that is. Urmărește clipurile cu SteamDeck Oled. Îl preferă majoritatea chiar datorită imersiunii sporite generate de acest Organic Light Emitting Diodes dacă urmărești clipul din postarea mea de mai sus, legion 2 ar avea mai toate specificațiile to " rule them all ". And as always gents, try before you buy.

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

2. #22 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    E vorba aia. One you go Black , you never go back. Oled Black that is. Urmărește clipurile cu SteamDeck Oled. Îl preferă majoritatea chiar datorită imersiunii sporite generate de acest Organic Light Emitting Diodes dacă urmărești clipul din postarea mea de mai sus, legion 2 ar avea mai toate specificațiile to " rule them all ". And as always gents, try before you buy.

I guess, depinde si de calitatea ecranului lcd. Am doua telefoane, unul oled si unul lcd, e clar ca cel oled e mai bun, dar nu-i ca si cum cel lcd nu e folosibil. La fel si la monitor, folosesc unul lcd exclusiv pentru gaming. Televizorul full array lcd de la Sony. E fain oled, dar personal, imi e totuna.

3. #23 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cat despre pret, lasa-ma pe mine ca si cumparator sa spun daca e prea scump sau nu.
    Nu eu spun asta, ci cei din video. Si din cate citesc pe net bateria Ally X-ului dureaza cam 2 ore cu jocuri AAA deci cred ca nu au vrut sa sacrifice si mai mult. Rezolutia Steam Deck-ului e un 720p un pic mai inalt, deci poate OLED-ul lui nu consuma la fel de multa baterie ca un display 1080p care are dublu numarul de pixeli.

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Nu eu spun asta, ci cei din video.
    La ei m-am referit si eu. Sau am zis asa, in general... pentru ca eu unul fac parte dintre cei care prefer sa platesc mai mult, dar sa am tot ce imi doresc la acel produs. Nu sa dau mai putin, si sa ma plang dupa aceea ca se vede prost, se misca nu stiu cum, blah blah... E si ca la iPhone. E foarte scump. E scump ca naiba, asta o spun mai toti. Si totusi, n-as accepta nimic mai slab. La urma urmei, o viata am, nu plec cu banii dupa mine. Ce-i drept, nu plec nici cu ecrane OLED & Co...
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Si din cate citesc pe net bateria Ally X-ului dureaza cam 2 ore cu jocuri AAA deci cred ca nu au vrut sa sacrifice si mai mult. Rezolutia Steam Deck-ului e un 720p un pic mai inalt, deci poate OLED-ul lui nu consuma la fel de multa baterie ca un display 1080p care are dublu numarul de pixeli.
    E si asta, dar din pacate problema cea mai mare nu e la display, ci la OS. Windows 11-ul acela este horrible, atat pt. performante cat si pt. autonomia bateriei. Si s-a demonstrat asta pe device-urile unde se poate pune SteamOS in loc de Windows 11. Totusi, Ally X are 80Whr, fata de doar 50Whr la Steam Deck. De Switch 2 nici nu mai vorbim, care pana si in Mario Kart tine sub 2 ore...

5. #25 SP
    Member tudort's Avatar
    https://www.purexbox.com/news/2025/0...an-oled-screen

6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Preturile au fost leaked pe google de pe site-ul ASUS:
    the cheapest version (ROG Xbox Ally) will cost 599 euros , while ROG Xbox Ally X will go on sale for 899 euros . We'll have to wait for official confirmation, but everything indicates that these will be the prices, leaked by mistake by ASUS
    Attached Images Attached Images rog-ally-x-prices-leaked.jpg

7. #27 SP
    Fanii Xbox presupun ca vor beneficia de o reducere, asa e normal!

8. #28 SP
    Ce reducere? La ce te referi?

Nu vad de ce ar reducere pentru "fani" sau pentru abonati sau orice de genul. Este un produs ASUS facut ca sa vanda.

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ce reducere? La ce te referi?

Nu vad de ce ar reducere pentru "fani" sau pentru abonati sau orice de genul. Este un produs ASUS facut ca sa vanda.
    Un cupon in care e trecuta reducerea pentru ps5, ca tot xbox e si ala.

10. #30 SP
    Member codpin's Avatar
    Cineva a fumat si nu ne da si noua...

11. #31 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Xbox Ally va fi lansat oficial si in Romania, in wave 1, pe 16 Octombrie! Anuntul este pe pagina oficiala Xbox si pe Asus Romania.

On October 16, the Xbox Ally handhelds will be available in Australia, Belgium, Canada, Czech Republic, China (Xbox Ally X only), Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Ireland, Japan, Malaysia, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Saudi Arabia, Singapore, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom, United States and Vietnam. Availability will follow for other markets where ROG Ally series products are sold today, including Brazil, India, Indonesia and Thailand. In China, the Xbox Ally will launch early next year.
    https://news.xbox.com/en-us/2025/08/...ober-features/
    Attached Images Attached Images screenshot-2025-08-20-163239.png screenshot-2025-08-20-163224.png

12. #32 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 16 octombrie, inclusiv in Romania:
    Quote Originally Posted by Xbox Wire
    Summary
    - The ROG Xbox Ally and ROG Xbox Ally X launch October 16, with expanded day-one availability.
    - We’re also announcing new handheld experiences today, including the Handheld Compatibility Program.
    - With next-level performance and purpose-built features, these handhelds give players more ways to play anytime, anywhere.
    ROG Xbox Ally Handhelds Launch October 16: Get Ready to Play!

Inside the ROG Xbox Ally: Game Access and Compatibility:

Introducing Handheld Compatibility:
    Attached Images Attached Images xbk_dual_16x9_081325-be1418a428eca2fff1e3-1024x577.jpg

13. #33 SP
    Imi canta inima de bucurie ca primim si noi un produs oficial cu brandul Xbox pe el inaintea unor tari ca Ungaria, Grecia, Slovacia, Croatia, Bulgaria, Brazilia sau India care nu sunt incluse in wave 1! Am primit efectiv viata cu anuntul asta! Nu pot descrie senzatia!

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oricât de mult mi-ar place, oricât de puternică va fi consola, din păcate voi spune PASS. Doar pentru că nu are OLED. Am făcut aceeași greșeală cu Switch 2-ul... not gonna happen again! În plus, vreau să aștept să văd cu adevărat ce poate, ce se va întâmpla cu ecosistemul XBOX, ce alte platforme vor merge (Steam oare?)... La cât costă (pt. că mă interesează varianta mai puternică, normal), sunt prea multe întrebări și prea puțin Wow!

15. #35 SP
    Teoretic, cat timp lanseaza consola cu Xbox OS in Romania si-l promoveaza ca fiind un Xbox, e suficient sa fie ca pana acum - Game Pass PC only care este disponibil si in Romania. Dar totusi...streaming inca nu este...deci poate poate...

16. #36 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Oricât de mult mi-ar place, oricât de puternică va fi consola, din păcate voi spune PASS. Doar pentru că nu are OLED. Am făcut aceeași greșeală cu Switch 2-ul... not gonna happen again! În plus, vreau să aștept să văd cu adevărat ce poate, ce se va întâmpla cu ecosistemul XBOX, ce alte platforme vor merge (Steam oare?)... La cât costă (pt. că mă interesează varianta mai puternică, normal), sunt prea multe întrebări și prea puțin Wow!
    ROG Ally are display de calitate oricum, e nevoie neaparat de OLED ?

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    ROG Ally are display de calitate oricum, e nevoie neaparat de OLED ?
    Pentru mine un LED de calitate ar trebui sa aiba macar MiniLED. Ceea ce aici nu e cazul. Nu, din punctul meu de vedere nu ma mai pot juca pe ecrane unde negrul este gri inchis. Nu la banii astia. Si despre Switch 2 se spune peste tot ca are un ecran "de calitate", iar mie de fapt mi-a lasat un gust amar. Daca pun acelasi content pe Switch 2, pe TV, pe iPad, pe iPhone sau pe telefonul de 1000 lei, am impresia ca Switch 2-ul este o jucarie de maxim 500 lei (strict din cauza ecranului). Uite Steam Deck-ul, chiar daca are rezolutie mai mica, numai pt. faptul ca are OLED, si il prefer. Uite Quest 3-ul, are super LCD-uri... si pun vechitura de Quest 2, si se vede totul mai Wow. Din pacate, in lower res - de fapt, ce funny e! Primeam device-uri vechi, care mergeau pe OLED, dar aveau rezolutie mai mica, si acum mergem toti pe LCD, cu rezolutie mai mare. Nope, sorry, rezolutia nu rezolva toate probleme LCD-urilor.

Sorry man, am imbatranit si eu. Iar de banii mei, vreau sa primesc ce imi doresc, nu ce considera ei ca e cel mai bun raport pret/calitate. Inainte ma jucam si pe TV verde/negru si nu comentam. Dar acum am ajuns sa dam 1000 de euro pe o jucarie, care la anul e obsolete, si nici nu-mi ofera ce imi place.

Si nu, sa nu spui ca nu se poate. Pt. ca ma uit la chinezi, ca ei reusesc sa puna OLED-uri pe consolele lor. De exp. OneXFly F1 Pro vine cu OLED la 144Hz. Ayaneo Air 1S vine cu OLED, Lenovo Legion Go 2 o sa vina cu OLED la 144Hz si VRR. Si probabil sunt si altele (pe langa Steam Deck, Switch OLED & Co). Dar nah, e alegerea lor. Asa cum e si alegerea mea.

18. #38 SP
    Manager paul's Avatar
    Cateva jocuri pe Xbox Ally X:
    - Hollow Knight Silksong

- Clair Obscur Expedition 33

- Doom: The Dark Ages

- Gears of War: Reloaded

19. #39 SP
    Fiind un dispozitiv orientat catre Game Pass si cloud si fiind anuntat oficial si in Romania day one, ma astept ca pana pe 16 Octombrie sa vina si anuntul ca primim xCloud oficial in Romania. Sper sa nu fiu eu prea optimist, dar pare o decizie logica din moment ce ne dau Xbox Ally in wave 1.

20. #40 SP
    Mda, ciudat ca nu au anuntat nimic la gamescom. Poate anunta la TGS...

But then again...gamepass for PC exista si nu ar merge partea de streaming (xCloud), dar in rest ar fi perfect functionala si in RO, oficial.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast