Eu am sunat sapt trecuta. Tu ai informatii mai noi.
Tie in comanda de pe asus, cand o accesezi din contul tau, iti apare cu livrare 31 oct sau a ramas cu data de 16?
Guys, cum vi se pare faptul ca ecranul are doar 7 inch. Nu inteleg de ce Asus a ales ecran mai mic, cand toata competitia scoate doar cu ecran de 8 inch de vreun an doi.
Daca va uitati pe altex, varianta X fara adaptor e disponibila pe 30, iar cea cu adaptor acum pe 15. Deci fix invers
a mai comandat cineva de la emag consola? nestiind de problemele pe care le au deobicei cu precomenzile si avand acolo deja cateva vouchere am facut la ei precomanda pentru xbox ally x cu adaptor, dar nu se stie nimic legat de stocuri sau perioade de livrare![]()
Eu nu am la altex precomanda, doar am vazut ca estimarea e invers decat ce ti-au zis asus la telefon.
Legat de emag, am acolo o precomanda de backup la care o sa renunt daca livreaza asus la timp.
ROG Xbox Ally - varianta alb 16gb RAM cu incarcator poate fi deja comandata pe emag cu livrare maine
Pentru varianta xbox ally x (negru, 24gb RAM) cu incarcator, precomanda vad ca este oprita si are status : Disponibil doar la pachet promo![]()
La cel alb vad ca doar varianta cu incarcator e in stoc. Deci pare ca au venit cele cu incarcator. Sa speram ca si la asus
---------- Post added 14-10-2025 at 19:05 ----------
Putin off-topic cat inca asteptam rog-ul cu sufletul la gura. Legion Go 2 se poate precomanda pe undeva?
Pentru eMag status actualizat la comanda cu estimat de livrare : Incepand de maine
Deocamdata pe "SomeDay" nu apare nimic, dar are timp sa se mai schimbe
--------------------
Tot off-topic - Legat de Legion GO 2 din pacate la noi nu am vazut precomanda si ce erau prin DE s-au epuizat deja. In fuctie de use case-ul tau, iti recomand sa arunci o privire si la ultimul Claw, 8 AI+
By paul in forum Jocuri PC
By komatosys in forum Hardware PC & Mac
By sinnombree07 in forum Notebooks & Tablets
By westy9009 in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
By MonkY in forum Tech News
Bookmarks