Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 160

Thread: Asus ROG Xbox Ally / Ally X

1. #101 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    @razvanrazy - inteleg, dar chiar si asa, Xbox Ally X costa dublu ca un Switch 2 si vine cu un APU de ultima generatie deci ma asteptam sa ruleze mult mai bine.
    Si diferentele nu sunt doar de optimizare, pe Switch 2 il avantajeaza destul de mult DLSS-ul, si de aceea are imaginea mai buna decat FSR. Asa cum si Ray Tracing-ul mai bun de pe Switch 2 face ca Star Wars Outlaws sa ruleze mult mai bine ca pe Steam Deck.

2. #102 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Am vazut review-ul lui Dave2D, sincer mi se pare o dezamagire totala, e foarte scumpa Ally X la 4900 de lei iar integrarea Xbox full screen experience lasa de dorit. Nu prea are nici o treaba cu experienta Xbox de consola e un hibrid scump si prost optimizat.

Mai bine iei Steam Deck sau Switch 2 daca chiar vrei o consola portabila.

3. #103 SP
    Member Ramon's Avatar
    Dupa cum ziceam, am luat pe asta alb pana vine cel negru. Doar sa vad user experience, in special ecranul de 7 inch care mi se pare mic. Urmeaza sa il dau unui prieten apoi. Cred ca o sa imi iau un Legion Go 1

4. #104 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Culmea, dar mie mi se pare un produs foarte misto - mai putin partea software care 100% va fi updated constant - are form factor bun, are hardware bun pentru ce este, bateria este chair super ok (2.5h in cyberpunk mi se pare superb) si acces la orice librarie vrei, fara cine stie ce alte metode neortodoxe.

Desigur, trebuie sa stii de la inceput la ce te inhami si care sunt limitarile hardware - sa nu te astepti sa joci orice joc pe ultra si 60fps.
    Si...asa cum s-a mai discutat, sa stii de la inceput ca nu este un Xbox, ci un handheld PC cu windows.

Pacat de pretul asta mult prea piperat - daca era mai accesibil, probabil mi l-as fi luat si eu.

Bucurati-va de joaca, toti cei care l-ati luat si lasati review-urile si hate-ul. E si pacat, sincer. E chiar foarte tare

5. #105 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    @razvanrazy - inteleg, dar chiar si asa, Xbox Ally X costa dublu ca un Switch 2 si vine cu un APU de ultima generatie deci ma asteptam sa ruleze mult mai bine.
    Si diferentele nu sunt doar de optimizare, pe Switch 2 il avantajeaza destul de mult DLSS-ul, si de aceea are imaginea mai buna decat FSR. Asa cum si Ray Tracing-ul mai bun de pe Switch 2 face ca Star Wars Outlaws sa ruleze mult mai bine ca pe Steam Deck.
    As zice ca Nvidia e cu 5 ani inaintea AMD in upscaling și ray tracing. Nu mă surprinde ca Switch se mișcă mai bine și costă mai puțin, mai degrabă mă surprinde interesul pentru acest PC portabil când există Switch 2. Presupun ca se economisește din jocuri pe termen lung, nu?

Mie faptul ca are Windows mi se pare un super avantaj față de Xbox OS (or whatever that is). Exista foarte multe jocuri care sunt doar pentru Windows, plus accesul la magazine alternative gen GOG sau, de ce nu, la surse mai puțin legale. Mult prea scump pentru ceva cu ecran LCD din păcate.

6. #106 SP
    Din cate am citit Game Pass-ul a fost factorul decisiv pentru multi care aleg acest device.
    Daca as cheltui asa multi bani pe un asemenea device as mai pune cateva sute de dolari si as lua un Legion Go 2, care vine cu un OLED mai mare si detachable controllers. Iar Xbox Fullscreen merge si pe Legion Go 2.

7. #107 SP
    Member Ramon's Avatar
    De aceeasi parere sunt si eu. Ca legion go 2 merita mai mult. Ecran mult mai mare (cu 58% ca suprafata) OLED. Si are si 32gb de ram, adica ai de unde sa aloci la video memory.

8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Yeah, si eu as merge pe un Legion Go 2, desi damn... the price!

Dati si voi un heads-up daca gasiti o comparatie buna intre Legion Go 2 si Xbox Ally X.

---------- Post added 16-10-2025 at 12:19 ----------

Hai ca vin tot eu cu rezultatul (scuze, nu e Xbox Ally X):

9. #109 SP
    Acolo e comparat cu Rog Ally X, Xbox Rog Ally X ar trebui sa fie asemanator la performante cu Legion Go 2.
    Legion Go 2 intr-adevar e impresionant dar ajunge sa coste cat 3 Switch 2-uri .

10. #110 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acolo e comparat cu Rog Ally X, Xbox Rog Ally X ar trebui sa fie asemanator la performante cu Legion Go 2
    Da, scuze, am observat dupa ce am pus link-ul.
    Legion Go 2 intr-adevar e impresionant dar ajunge sa coste cat 3 Switch 2-uri .
    Switch 2-ul cu al sau LCD, nu l-as mai cumpara din nou nici daca ar fi de 2x mai ieftin... In timp ce pe Switch (1) OLED, as plati din nou, full price. La fel cum consider ca nici Xbox Rog Ally X nu merita, fix pt. lipsa OLED. Meh. Legion Go 2 fixes that, and it's OK. Oricum produsele Lenovo in timp primesc reduceri substantiale and stuff... nu ca la Nintendo, unde si peste 3 ani va fi acelasi pret.

11. #111 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Nici macar nu vine cu 3 luni de Ultimate, ci doar Premium. Oribil.

12. #112 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In depth review:

13. #113 SP
    Junior Member madd0x2u's Avatar
    Confirm ca se potrivesc foliile de ecran pentru ROG Ally si Ally X.

Pana acum se misca decent in cam tot ce am incercat pe el (Expedition 33, Bf6, Hogwarts, Cyberpunk) dar sa va rezervati o ora cel putin la inceput pentru toate update-urile. Experienta xbox full screen este ok deocamdata, dar nu este la fel de polished ca cea din Steam. Ca la orice handheld trebuie alocat timp pentru setari si optimizare cum zicea si Razvan mai sus. Pe masura ce o sa apara mai multe drivere pentru noul cip o sa creasca si performanta. Per total, se simte bine in mana, desi eram sceptic de acele grip-uri, fac consola sa se simta in mana aproape la fel ca un controller de xbox. Vibratiile iarasi sunt mai mult decat decente si nu dau senzatia de ieftin (cum am experimentat cu controller-ul Gamesir G7).

Legat de comparatiile cu Legion Go 2 - ca fost posesor de legion Go, incercati in magazin (daca mai exista expuse pe undeva) sa vedeti cum se simte in mana - este destul de greu si masiv, chiar si pentru cineva cu maini mari. Totodata functia de mouse si removable grips a fost mai mult un gimmick - nu l-am folosit nici 5% asa si sa va ganditi daca o sa aiba vreo utilitate in cazurile voastre. Din ce am mai vazut ca un competitor serios pentru Xbox Ally X si Legion Go 2 pare sa fie MSI Claw 8 AI+ care nu este cu mult mai scump fata de xbox ally x si unde ecranul este de 8 inch (nu OLED).

14. #114 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am o rugaminte pentru cei care il aveti deja, daca va permite timpul lasati-mi si mie aici o poza cu meniul de Locale sau Region sau cum se numeste pe Ally in Xbox app acel meniu (daca exista) cu tara asociata contului de Xbox.
    Sunt curios daca preia lista full de la PC Gamepass si daca apare si Romania acolo la tari..

Multumesc anticipat!

15. #115 SP
    Junior Member madd0x2u's Avatar
    Salut Xander - apare in lista Romania acolo - contul il aveam configurat deja de pe PC - pe Romania este supported Xbox PC Game Pass si platim in lei - pot sa caut mai in detaliu in consola daca ajuta sa iti zic lista cu jocuri (hogwarts, claire obscur, call of duty, gears of war, etc, sunt deja acolo). PC Gaming Account este legat la Microsoft Store account - https://www.xbox.com/en-US/regions

am pus aici poza : https://imgur.com/a/hgn3MYb

Preia toata lista de xbox game pass pc - la fiecare joc in parte poti vedea daca si cat de optimizat este pentru handheld

16. #116 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mulțumesc mult de tot, este suficient! Cam asta vroiam să știu, dacă în Xbox app apare România.
    Cam asta ar fi șansa noastră si la următoarea consola/PC hibrid pe care o vor scoate, pentru ca sunt sigur ca vor folosi tot un OS bazat pe Windows si pe Xbox app UI ca la Xbox Ally!

17. #117 SP
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Mulțumesc mult de tot, este suficient! Cam asta vroiam să știu, dacă în Xbox app apare România.
    Cam asta ar fi șansa noastră si la următoarea consola/PC hibrid pe care o vor scoate, pentru ca sunt sigur ca vor folosi tot un OS bazat pe Windows si pe Xbox app UI ca la Xbox Ally!
    Yea, good luck with that. Logic ca apare in xbox ally, e aplicatia Xbox de pe Windows 11 putin mai optimizata. Si din poza trimisa de madd0x2u arata fix cum e acum Xbox app, nimic diferit...ca sa schimbi regiunea trebuie sa modifici din setarile windows-ului. E asa un non produs acest Xbox ally ca nu-mi vine sa cred...e efectiv Ally 2 cu skin Xbox.

18. #118 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Oricum produsele Lenovo in timp primesc reduceri substantiale and stuff... nu ca la Nintendo, unde si peste 3 ani va fi acelasi pret.
    Am urmarit piata acestor handhelds in ultimii 2 ani pentru ca eram tare interesat si aproape niciodata nu am vazut reduceri substantiale, probabil pentru ca sunt produse de nisa si au foarte putine in stoc. O data la 1-2 ani mai vin cu o revizie noua si o scot pe cea veche dar pretul ramane la fel. De exemplu, Legion Go S e "redus" la 3000 lei peste tot, care e exact pretul de lansare. Ally X-ul normal nu a scazut sub pretul de lansare de 4500, ba chiar s-am mai scumpit in ultimele luni.
    Spre deosebire, Switch 2-ul e deja redus cu aproape 50 euro pe Amazon FR, facandu-l cu 100 euro mai ieftin ca la noi, si sigur vor mai urma si alte reduceri.

19. #119 SP
    Am urmarit piata acestor handhelds in ultimii 2 ani pentru ca eram tare interesat si aproape niciodata nu am vazut reduceri substantiale, probabil pentru ca sunt produse de nisa si au foarte putine in stoc. O data la 1-2 ani mai vin cu o revizie noua si o scot pe cea veche dar pretul ramane la fel. De exemplu, Legion Go S e "redus" la 3000 lei peste tot, care e exact pretul de lansare. Ally X-ul normal nu a scazut sub pretul de lansare de 4500, ba chiar s-am mai scumpit in ultimele luni.
    Spre deosebire, Switch 2-ul e deja redus cu aproape 50 euro pe Amazon FR, facandu-l cu 100 euro mai ieftin ca la noi, si sigur vor mai urma si alte reduceri.
    Am prins Ally alb in 2024 la un moment dat la vreo 3500 lei. Aproximativ...nu mai retin, trebuie sa caut mail-ul cu factura.

20. #120 SP
    Manager paul's Avatar
    Xbox prezinta niste sugestii de accesorii:
    Quote Originally Posted by Xbox Wire
    STORAGE
    SanDisk microSD Card – Available Now
    Seagate FireCuda 530R SSD – Coming Soon
    WD_Black SN7100X NVMe SSD – Coming Soon

INPUT
    ROG Raikiri II Xbox Wireless Controller – Coming Soon

PROTECTION
    ROG Xbox Ally (2-in-1) Premium Carrying Case – Available Now
    Dbrand Killswitch – Coming Soon

DOCKING
    ROG 100W Gaming Charger Dock – Available Now
    ROG Bulwark Dock 2025 DG300 – Coming Soon

AUDIO
    SteelSeries Arctis GameBuds for Xbox – Available Now
    Customize Your Game: New Accessories for ROG Xbox Ally Handhelds - Xbox Wire
    Attached Images Attached Images sandisk-microsd-card-058e8d5e8bcbc00399a4-1900x1080.jpg seagate-firecuda-530r-ssd-0b4b256e40a23291e76a-1900x800.jpg wd_black-sn7100x-nvme-ssd-4376df908f11d304e2e9-1900x800.jpg rog-raikiri-ii-xbox-wireless-controller-c8baa236808483a6dd7d-1900x1080.jpg rog-xbox-ally-2-1-premium-carrying-case-fe1a69c856361f185950-1900x1080.jpg dbrand-killswitch-45617cbafb87fb65e20c.jpg rog-100w-gaming-charger-dock-b469eb2f2245725eef96-1900x1080.jpg rog-bulwark-dock-2025-dg300-d6cf2d39062a2bdbdd7b-1900x1080.jpg steelseries-arctis-gamebuds-xbox-cf298834417afb3f6cc2-1900x1080.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast