Ştiaţi că dacă ţineţi apăsat 2 secunde pe butonul on/off PSPul se stinge de tot, iar dacă apeşi pur şi simplu fară să ţii apăsat PSPul intră �n sleep mode?
Da, �l �nchid (ţin apăsat 2 sec pe butonul on/off)
Nu, apăs pur şi simplu acel buton şi �l las sa intre in sleep mode
Ştiaţi că dacă ţineţi apăsat 2 secunde pe butonul on/off PSPul se stinge de tot, iar dacă apeşi pur şi simplu fară să ţii apăsat PSPul intră �n sleep mode?
Eu nu-l sting... mai ales ca nu arde niciodata. In schimb nici nu-l opresc, dar il las in sleep mode in charger
![]()
hmmm..dar care ar fi diferenta ?? in afara faplului ca daca lasi psp-ul in stand by (sleep mode), aplicatia in care esti nu ti se inchide. Mai este vreo diferenta???
Pai e clar care e diferenta. In standby iti consuma baterie (putin, dar consuma). Pe cand turned off nu consuma deloc (desi e stiut faptul ca orice baterie lithium-ion sau lithium-polymer se descarca oricum in timp). Doh.
Mai demult obisnuiam sa-l inchid - mi se parea ca asa e mai corect. Totusi , dupa un timp eram satul de iesit din joc inainte sa salvez, sa refac nivelele, etc. De aceea, am inceput sa-l las in sleep mode, e mult mai comod.
P.S. : Toti stiti jocurile gen God of War, Dante's Inferno, Resistance : Retribution, unde trebuia sa ajungi intrun anumit punct pentru a salva.
Il inchid pt ca actuala mea bateria la slim este una fake(cea originala este pandoraaaa), care tine gen 3 ore maxim de jucat.Daca-l las in stand-by (dai o data de putonul de power in sus) ia se termina intr-o zi, mai aleas ca ma joc doar pe tron din cand in gand.
nu-l inchid niciodata,il bag in standby,mai ales ca il am de f putzin timp si n-am card la el![]()
Eu il tin in sleep mode,dar uneori il si inchid.Cand plec de acasa inchid PSP-ul pentru ca consuma baterie,cand sunt pe acasa il tin in sleep mode.
Cand nu sunt plecat de acasa il tin inchis pt ca ma joc la PS3, cand sunt plecat in vacanta de exemplu si il iau cu mine, il tin in stand by ca sa intru repede in joc.
By sharkeye in forum Licitatii
By AlanPoe in forum Game Reviews & Previews
By Jedimkey in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks