Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 6 of 6

Thread: PSP adaptor din uk

1. #1 SP
    Junior Member aevis's Avatar

PSP adaptor din uk

Salut baieti,

Sunt un nou venit al forumului asta si in grupul detinatorilor de psp , si am cateva intrebari pentru voi.

#1 L-am cumparat din UK , si a venit cu un incarcator pentru priza lor. Se poate sa improvizez o legatura la prizele noastre de la fiecare borna a stecherului , sau sa ma apuc sa caut un adaptor prin magazine.

#2 Nu a venit cu un memory card , ce recomandati ? Modelul este PSP 3000 , cu firmware-ul 5.02. Planuiesc sa imi iau jocuri pe UMD in mare parte , asa ca nu as avea neaparata nevoie de mult spatiu banuiesc , dar inca nu am reusit sa fac internetul sa mearga ( trebuie sa mai verific niste setari la router )
    Firma si model , daca se poate pentru memory stick.

#3 Cand joc god of war , singurul joc pe care-l detin so far , scoate un fsait , pentru perioade scurte cand incarca jocul. E normal ?

#4 Cand reusesc sa fac internetul , si o sa-mi fac cont la PSP network / store , pentru ce tara ar trebui sa il fac ? Stiu ca un prieten avea probleme pe psp network cu cont din romania ( anumite feature-uri erau unavailable )

#5 Jocurile de pe PS store , downloadate sunt memorate pe memory stick ? Daca le stergi le poti re-downloada ca de pe steam de exemplu ? Cat ocupa in medie ?

#6 Cat dureaza sa se incarce de la nimic la 100% ? Bateria trebuie formatata prin consum full-zero de cateva ori ?

Deocamdata atat , daca ati dori sa imi faceti cateva recomandari in plus , sunt binevenite.

2. #2 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    1. ai nevoie de un adaptor de priza - se gasesc in comert la un pret de maxim 10 RON (repet MAXIM)

2. memory card il poti folosi pentru - filme, muzica, fotografii sau pentru a downloada jocuri (PSP sau Playstation - de pe PSN prin intermediul PS3, sau chiar direct prin diferite artificii) - deci cu cat mai mare cu atat mai bine - (concluzia - cat de mare iti permiti)

3. da este normal - probabil ca in acele momente citeste pistele discului UMD

4. in mod normal UK - pentru a cumpara din UK insa trebuie sa vorbesti cu userul robert dinu - care ti-l poate alimenta (cum am zis mai sus pentru a putea downloada jocuri PSP sau PSX direct de pe card - un joc are de la 100 MB pana la .. 1 GB si ceva)

5. DA / DA (vezi pc 4)

6. maxim 2 ore / e bine sa ai ciclu incarcare-descarcare continuu pentru a proteja durata de viata - de aceea eu personal recomand tuturor sa descarce bateria de tot (jucandu'se/sau uitandu'se la filme) inainte sa puna PSP ul la incarcat

Succes si bine ai venit.

3. #3 SP
    In primul rand multumesc pentru raspunsuri.

Si o intrebare aditionala:

In ce consta alimentarea contului de PS Store , nu se poate plati direct prin paypal , sau card ?

4. #4 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Din pacate nu - deoarece pe aceste store uri online se face verificare dupa tara a cardului de credit - vor exista in viitor niste cupoane valorice - insa nimic deocamdata.

Daca aveai si PS3 poti cumpara cu cardul de pe store ul din USA - si apoi poti downloada facand legatura intre PS3 si PSP - altfel trebuie sa apelezi la robert - el iti poate incarca cu bani contul (el fiind din UK) evident acest serviciu costa ceva, insa nu exagerat de mult.

5. #5 SP
    Atunci cand ma inregistrez la playstation network - si imi fac cont pentru UK , la adresa (nu e-mail) trebuie ca aceasta sa fie valida ? Sau merge si "asd asd asd" ?

P.S. Poate un moderator ar putea sa transforme threadul in "noob questions thread" daca nu exista deja unul.

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

Nvm , i-am dat de cap , am downloadat cateva demo-uri si trailere de pe Store.

Comparativ cu UMD-urile de pe Amazon.co.uk sau Play.com preturile de pe store sunt ceva mai mari , din ce observ.

Am incercat Portable Ops multiplayer demo , si nu imi gasea nici un server pe internet , trebuie sa fac ceva special , pentru ai da acces la internet multiplayer , sau nimeni nu se joaca mgs online?

6. #6 SP
    Junior Member bobollyno's Avatar
    Salut ... nu am stiut unde sa postez ... am zis sa nu deschid un Thread nou ... asa ca o sa postez aici ... in cazul in care este gresit imi cer scuze .
    Intrebarea mea : Pot folosi PSP`ul pe post de joystik la PC ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks