Parca mai mult imi place grasunelul meu de acumDa senzatia de forta. Slim-ul parca e storcit. Ca la femei. Una cand pui mana pe una cu carnita asa si alta e cand pui pe o scandura.
![]()
Parca mai mult imi place grasunelul meu de acumDa senzatia de forta. Slim-ul parca e storcit. Ca la femei. Una cand pui mana pe una cu carnita asa si alta e cand pui pe o scandura.
![]()
ba cred ca se poate schimba. Daca va uitati cu atentie, in fata consolei, in partea dreapta-jos... e ceva dubios pe-acolo...
un (fel de) plus: se poate folosi vechiul cablu de la ps1/ps2 pt alimentarea de la priza![]()
ma dezamagit slimul acesta, ma asteptam la ceva mai mult din partea SONY, macar niste crom ceva sa fie mai shine dar .........
Nu pot spune ca este urat, iar consumul mai mic cu 30% este de laudat. Daca avea cateva elemente cromate, puncta si la design. Tot ce imi doresc este sa nu aiba probleme (mari) de fiabilitate.
Fiabil ? ... Dude, zici asta de parca ar fii masina si mergi cu ea pe astrada.... Este un obiect electronic. Moare pe mobilier. Tot ce faci este sa bagi un disc in el, si sa ti-l scuipe afara cand vrei ... Si sa-ti faci charge la DS3 ! ... Iti dai seama ca astea sunt chestii muuult prea simple si elementare in ziua de azi cat sa nu mearga corect.
Ce ma intereseaza este interiorul, cat de "fiabil" este ...Cat de zgomotos este si cat de mult se incinge. Nu ramane decat sa asteptam un review... sau sa-l cumparam direct in Septembrie.
pacat
The new PS3 will be all the functions of the previous offer, with one exception: The Other OS feature is deleted. The new PS3 will have its focus on entertainment and games, so the possibility of a Linux distribution that you can install in the new PS3 omitted.
Dezamagitor. Daca nu poti schimba HDDul e aiurea, desi nu e neaparat un minus. Designul nu-mi place. Mi se pare mult mai frumos PS3ul Fat. Singurul motiv pentru care as fi trecut pe Slim ar fi fost compatibilitatea cu PS2, dar cum ea nu exista...
Imi explicati si mie unde naiba mai intra in Slimu asta sursa de curent (poate o face externa ca la Xbox), sistemul de racire si drive-ul bluray(unde naiba mai stau condensatoarele si alte alea pe placa de baza?), ca daca arata cum arata nu vad sa nu se supraincalzeasca ca si concurentul sau Xbox360?
Bookmarks