Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 37 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #181 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Ju1ce9 View Post
    mie mi se pare ca arata foarte bine..acuma fiecare cu gusturile lui..deci ps3 slim va fi 400 E iar fat va fi 300 E?..sau ambele console vor avea acelasi pret?
    Ambele vor avea acelasi pret: 299eu

2. #182 SP
    Banned doink's Avatar
    La noi in Romania nu cred ca va veni Slim-ul in Septembrie

3. #183 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    ar fi super sa puna in cutie pe langa ps3 slim si vreo doua ps3 exclusive..uncharted 1/2lol..cat despre pret..va trebui sa asteptam pana va aparea in magazine si la noi..dar ar trebui deja sa inceapa sa scada preturile la cele FAT

4. #184 SP
    Senior Member ffocus's Avatar

5. #185 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    arata destul de bine
    va veni cu hard de 250gb ???

dar chiar daca e mai mare pe care il am mi se pare mult mai placut,dragut

6. #186 SP
    Member mariuck's Avatar
    dc nu ar face si la noi la fel? sa vezi pe un site gen altex sau emag poster mare cu PS3 si pretul ieftinit

7. #187 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Acum sa vedem cum va sta cu racirea si cu blocul optic !!!!

8. #188 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu vad nici o aerisire in capete ca la Fat si nu imi dau seama cum se raceste. Dar parca Slim-u s-ar vedea mai frumos in mobila dar Fat-u dadea un aer futuristic.
    Attached Images Attached Images slim-fat-.jpg slim-fat-2-.jpg slim-fat-3-.jpg

9. #189 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Fat-ul inca mai da un aer futuristic, nu stiu de ce vorbiti toti la trecut, mai este pana in septembrie si oricum se va tine in picioare mult timp chiar daca ce se lanseaza slim-ul.

10. #190 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

11. #191 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    dc nu ar face si la noi la fel? sa vezi pe un site gen altex sau emag poster mare cu PS3 si pretul ieftinit
    Pai daca ai sa te uiti la filmuletul postat de Donely ai sa vezi ca in Europa e la 299eu, adica cu ~400ron mai mult decit in US. Ce naiba is bogati tare europenii astia .

BTW, din ce observ au renuntat la sursa interna, se pare ca va veni cu alimentator extern. Donely ce crezi si tie ti s-a parut la fel din ce ai vazut in fimulet?

Succes.

12. #192 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Da, versiunea pentru Japan ...

Oricum, eu astept versiunea cu Ratchet and Clank ... Aia se merita.

13. #193 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Ma mir cum de nu au pomenit si de sigla, care de data asta a fost schimbata in alb.

14. #194 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    bundle cu ucharted 2 ar fi bun

15. #195 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

16. #196 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Daca nu as avea nici o treaba cu consolele si as vedea ambele console intr-un magazin, atat FAT cat si SLIM, as fi sigur convins ca cea Slim a iesit prima, iar pe urma au imbunatatit-o, au facut-o mai glossy, cu butoane tip touch, mai aero dinamica, mai aerisita...

17. #197 SP
    No fingerprints !!!!!!!

18. #198 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    No fingerprints !!!!!!!
    Prefer amprente pe el si glossy decat mat si trist. Oricum nu vad de ce mi-as pune degetele pe el atata timp cand nu ating decat discul cand il scot sau cand il bag.

19. #199 SP

20. #200 SP
    Banned doink's Avatar
    cred ca am sa-i cumpar si eu un fratior lui ps3 phat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 37 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks