ar fi super sa puna in cutie pe langa ps3 slim si vreo doua ps3 exclusive..uncharted 1/2lol..cat despre pret..va trebui sa asteptam pana va aparea in magazine si la noi..dar ar trebui deja sa inceapa sa scada preturile la cele FAT
arata destul de bine
va veni cu hard de 250gb ???
dar chiar daca e mai mare pe care il am mi se pare mult mai placut,dragut
dc nu ar face si la noi la fel? sa vezi pe un site gen altex sau emag poster mare cu PS3 si pretul ieftinit![]()
Nu vad nici o aerisire in capete ca la Fat si nu imi dau seama cum se raceste. Dar parca Slim-u s-ar vedea mai frumos in mobila dar Fat-u dadea un aer futuristic.
Fat-ul inca mai da un aer futuristic, nu stiu de ce vorbiti toti la trecut, mai este pana in septembrie si oricum se va tine in picioare mult timp chiar daca ce se lanseaza slim-ul.
Pai daca ai sa te uiti la filmuletul postat de Donely ai sa vezi ca in Europa e la 299eu, adica cu ~400ron mai mult decit in US. Ce naiba is bogati tare europenii astia.
BTW, din ce observ au renuntat la sursa interna, se pare ca va veni cu alimentator extern. Donely ce crezi si tie ti s-a parut la fel din ce ai vazut in fimulet?
Succes.
Da, versiunea pentru Japan ...
Oricum, eu astept versiunea cu Ratchet and Clank ... Aia se merita.
Daca nu as avea nici o treaba cu consolele si as vedea ambele console intr-un magazin, atat FAT cat si SLIM, as fi sigur convins ca cea Slim a iesit prima, iar pe urma au imbunatatit-o, au facut-o mai glossy, cu butoane tip touch, mai aero dinamica, mai aerisita...
Bookmarks